NordNews
Avem ce spune

Horoscop: Dovadă de iubire şi un cadou mult aşteptat

Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales în dragoste. Cupidon poate fi de ajutor în găsirea sufletului-pereche.

Berbec

Nimic nu se compară cu o zi petrecută în compania celor dragi, iar Berbecii știu acest lucru cel mai bine. Ați putea organiza spre seara o cină romantică pentru persoana iubită ori o petrecere tematică pentru prieteni, iar dacă cineva își serbează și ziua de naștere, va fi o surpriză perfectă și categoric veți face impresie bună.

 Nativii Taur sunt extrem de încăpățânați, dar astăzi trebuie să lase orgoliul deoparte căci s-ar putea să piardă foarte mult. Dacă v-ați certat recent, mai ales cu sufletul vostru pereche, ar fi cazul să vă cereți iertare. Discutați deschis și veți reuși să ajungeți la un consens. Vizionați un film împreună spre seară.

Gemeni

Rac

Azi e ziua ta norocoasă, așa că bucură-te de ea! Cei apropiați dau dovadă de generozitate și amabilitate față de tine iar lucrul asta nu ar trebui să te surprindă. Meriți tot ajutorul pe care îl poți obține din partea celorlalți. Asta este una din acele zile în care reîncepi să crezi în bunătatea oamenilor.

Leu

Fecioară

Balanță

Ați fost atât de bun să vedeți nevoile grupului și să le puneți deasupra propriilor voastre nevoi în ultima perioadă. Dar nu e prea mult? Asigurați-vă că mențineți echilibrul adecvat între timpul petrecut urmărind propriile interese și timpul petrecut urmărind interesele tuturor celorlalți. Dacă sunteți mereu prea atenți la dorințele altora, ar putea înțelege că sunteți mai altruiști decât sunteți de fapt. Renunțarea la ceea ce vrei nu trebuie să fie niciodată reacția ta automată în fața dorințelor altora.

Scorpion

O persoană foarte convingătoare și controversată ar putea ajunge să te facă să încerci ceva ce nu ai crezut că vei încerca niciodată. Acesta este începutul unei mari perioade de explorare pentru tine. Sunteți gata să aruncați o privire nouă cu cine puteți fi, ce doriți din viață și cu cine doriți să vă petreceți timpul liber. Unele amestecuri sociale pot apărea atunci când nu toată lumea se află în același spațiu cu tine. Nu te încrede în ceea ce spune această persoană.

Săgetător

Astăzi este posibil să fie nevoie să te ocupi de una sau două probleme legate de relațiile tale. S-ar putea simți că ceilalți fac tot ce pot pentru a te împiedica să împărtășești fericirea, dar ei comunică doar ceea ce au nevoie. S-ar putea să nu vă placă, dar nu îi puteți învinui pentru asta. Este timpul să reevaluați total ceea ce se întâmplă între voi și să fiți complet sinceri. E timpul să treci la oameni care doresc mai mult din ceea ce vrei și tu? Pune-le această întrebare și vezi ce spun.

Capricorn

Astăzi, Capricornii sunt foarte disciplinați și învață din greşelile altora. Un prieten foarte apropiat trece prin momente dificile și, din păcate, nu îl vei putea ajuta în niciun fel. În schimb, tragi concluzii pentru a te asigura că în viitor vei face aceeaşi greşeală. Încearcă să rămâi echilibrat din punct de vedere emoțional. O plimbare s-ar putea să fie o idee bună, care să vă ajute să vă limpeziţi mintea.

Vărsător

Joi, nativii zodiei Vărsător nu se simt deloc în elementul lor. Vrei să faci multe lucruri, dar te simți legat de mâini și de picioare. Nici în plan sentimental lucrurile nu stau prea bine. Ai multe lucruri de lămurit cu partenerul de viață, însă nu găsești momentul prielnic să abordezi problemele. Gândește-te că nu ești singura persoană care trece prin asta. Fii înțelegător cu tine însuți și lasă lucrurile bune să se întâmple în viața ta.

Pești

Peştii sunt capricioşi și nu le convine nimic. Astăzi, obții o sumă importantă de bani care o să te ajute să scapi de o datorie mai veche. Nu uita, însă, că problemele financiare vor apărea din nou. Sfatul astrelor pentru tine este să faci un plan prin care să obții venituri suplimentare pentru a ieși din impasul financiar. Seara, un prieten bun îți va da o veste care te va scoate puțin din probleme.
sursa: observatornews.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"