NordNews
Avem ce spune

Horoscop | Dovadă de prietenie şi încredere

Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental.

Berbec

Dragi Berbeci, gândiţi-vă de două ori înainte de a lua o decizie, mai ales din punct de vedere financiar. S-ar putea, în caz contrar, să faceţi achiziţii care nu vă vor fi de folos, ori să semnaţi contracte care vă pot aduce în sapă de lemn. Discutaţi cu persoane de încredere, care ştiu şi au experienţa necesară pentru a vă oferi sfaturi în acest domeniu.

Taur

Taurii sunt binedispuşi astăzi şi nimic nu le va putea schimba starea. Relaxaţi-vă, dacă locuiţi la casă aţi putea chiar să vă bucuraţi de soare în grădină. Dacă locuiţi la bloc ce-ar fi să încercaţi un hobby nou? Poate un dans învăţat cu ajutorul unor cursuri online, ori v-aţi putea lăsa inspiraţia să zboare pictând un tablou indiferent de talent.

Gemeni

Gemenii se grăbesc în a lua decizii, iar acest lucru nu este tocmai benefic. Discutaţi cu persoana iubită dacă aveţi nelămuriri, fiţi sinceri, deschişi şi veţi vedea că orice problemă îşi va găsi o rezolvare. Spre seară aţi putea petrece timpul împreună, uitaţi-vă la un film, ori la o emisiune preferată de amândoi.

Rac

Nativii Rac trebuie să înţeleagă că uneori se întâmplă să mai şi greşească şi nu este o ruşine să îşi ceară iertare, mai ales dacă au greşit în faţa persoanei iubite, a unei rude foarte apropiate ori a unui prieten bun. Aveţi curaj, altfel aceeastă persoană îşi poate pierde definitiv încrederea în voi.

Leu

Fecioară

Nativii Fecioară nu trebuie să-și bată capul cu evenimentele în care sunt implicați astăzi. Totuși, important este să vorbiți cât mai mult cu acele persoane care oferă idei pozitive și vă fac să vă simțiți liniștiți. Nu-i lăsați pe alții să vă stabilească agenda și să vă indice care ar fi obiectivele de îndeplinit. Evitați să luați decizii cu inima pentru că riscați să ajungeți într-o stare și mai confunză și nu este perioada ideală în care să bateți pasul pe loc.

Balanță

Programul de lucru al Balanțelor suferă modificări semnificative în perioada imediat următoare. Însă acest lucru nu este neapărat unul rău, pentru că Balanțele ar putea obține mai multe avantaje. Modificările vă pot ajuta să reluați un hobby de care nu v-ați mai ocupat de mult, dar vă aduc și un bonus semnificativ pentru efortul în plus depus în anumite momente în care oamenii au avut nevoie de ajutorul vostru, atât pe plan personal, cât mai ales profesional.

Scorpion

Vă doriți ca astăzi, mai mult ca niciodată, oamenii să creadă despre voi că aveți totul sub control. Însă pentru a lăsa o astfel de impresie trebuie să lucrați mai mult la interacțiunea cu alți oameni și să încercați să nu le controlați modul de a gândi. Scorpionii trebuie să se ghideze după ideea că faptele contează mai mult decât vorbele. Bazați-vă cât mai mult pe logică și nu încercați să forțați lucruri acolo unde nu este cazul.

\Săgetător

Pentru nativii Săgetător, ziua de duminică se anunță una plină de reușite. Astrele te avertizează, însă, să nu exagerezi în a te lăuda cu succesul tău. Nu vei stârni decât invidia celor din jur. Fii reținut și echilibrat. Tot astăzi ar fi bine să te gândești la o sursă alternativă de venit. Nu stai prea bine la capitolul finanțe, așa că încearcă să nu achiziționezi lucruri de care nu ai nevoie. Seara se anunță plăcută, cu o întâlnire romantică.

Capricorn

Astăzi, norocul pare a fi de partea nativilor din zodia Capricorn. Horoscopul anunță câștiguri atât în plan profesional, cât și în viața de familie. Nu te baza doar pe cartea norocului, recomandă astrele. Cea de-a doua parte a zilei aduce clipe relaxante în compania familiei. Seara, vei primi o veste excelentă de la un prieten.

Vărsător

Ziua de duminică se anunță extrem de agitată pentru nativii zodiei Vărsător. S-ar putea să nu primești sprijinul unui prieten pe care la rândul tău l-ai ajutat în trecut. Nu fii dezamăgit, efortul tău va avea parte foarte curând de recompensa binemeritată. În plan sentimental, dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea, e un moment favorabil pentru o întâlnire romantică.

Pești

Duminică, nativii din Pești trebuie să fie ei cei care fac primul pas. Abordează cu mai mult curaj situațiile, în special în planul carierei. Nu lăsa pe nimeni și nimic să te intimideze. Vei avea de câștigat fie că este vorba de relația sentimentală, fie că vorbim despre latura profesională. Ai putea avea șansa unei promovări. De asemenea, astăzi, ai putea primi un cadou. Seara, te vei bucura de compania familiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"