NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Emoții puternice și o șansă la dragoste

Se anunță o zi frumoasă, dar complicată, în special pe plan sentimental. Iar unele zodii o vor simți pe propria piele.

Berbec

Taur

Taurii sunt un mic butoi cu pulbere, iar emoțiile resimțite pe plan sentimental sunt dintre cele mai puternice. În astfel de momente se pot întâmpla multe lucruri, unele extraordinare, iar altele mai puțin plăcute sau chiar cu efecte majore pe viitor. Un sfat bun ar fi să lași presiunea să dispară, încetul cu încetul, iar abia apoi să iei decizii.

Gemeni

Gemenii ar putea da peste o persoană nu tocmai plăcută, așa că ar fi bine să fii ferm și să tai răul de la rădăcină. Nu oferi nimănui ocazia să devină răutăcios fără motiv, doar de dragul de a stârni orgolii. Spune elegant, clar și răspicat ceea ce crezi și lasă-i să vorbească la pereți. Stilul tău va atrage respectul celor din jur și vei fi apreciat pentru modul în care gestionezi situațiile cu potențial de conflict.

Rac

Nu tresări dacă cineva îți dă niște vești dezamăgitoare azi. În sinea ta, probabil știai că o să vină. Și dacă nu erai pregătit suficient pentru a face față acestei vești cu ușurință, nu te îngrijora de cum vor evolua lucrurile. În schimb, concentrează-te pe lucrurile mici în legătură cu care poți face ceva. Sunt destule lucruri pe care le poți face pentru a ușura vestea. Nu dramatiza. Adună-te și mergi mai departe.

Leu

Spre surprinderea ta, finanțele încep să își revină la locul lor. Asta e o veste bună, dar nu înseamnă că te poți întoarce la obiceiurile de cumpărături și să nu ții evidența costurilor. Acum că ai totul sub control, nu renunța! Te-ai obișnuit să duci o viață cu cureaua strânsă și încă mai ai multe de învățat despre cum să gestionezi această tactică. Continuă și vei fi foarte mândru de economiile pe care le vei face în câteva luni.

Fecioară

Un efort de grup este cel mai bun efort azi. Dacă vrei rezultate, vei avea nevoie de ajutorul oamenilor care pot face asta. Colaborează cu oamenii care știu ce fac, chiar dacă nu sunt persoanele tale favorite din lume. Nu trebuie să îți faci prieteni, este vorba despre a face progrese într-unul din țelurile tale din viață. Ceilalți îți vor da toate detaliile care fac o impresie bună la final. Ai încredere în judecata lor.

Balanță

Ai spus de curând ceva ce astăzi îți poate lăsa un gust amar, dar ceilalți nu au urme de îndoială în ceea ce te privește. Nu au existat ranchiuni, așa că trebuie să vă faceți o favoare și să uitați de neplăcerea care a avut loc. Concentrați-vă pe viitor. Au uitat deja totul despre asta, deci ce zici să faci același lucru? Vinovăția nu te va duce acolo unde trebuie să mergi.

Scorpion

Astăzi ar trebui să fie o zi bună, mai ales dacă intenționați să urmăriți progresul cuiva. E mult mai departe decât v-ați așteptat și vă va încălzi inima să vedeți cum avansează. Cu toate acestea, detaliile referitoare la un proiect ar putea să vă scape chiar acum dacă nu acordați atenție mărită. Ar trebui să cereți altcuiva să vă verifice din nou munca. Îi va oferi oportunitatea de a se simți util și vă va ajuta să știți ce să aveți grijă pentru data viitoare.

Săgetător

Ceea ce ați așteptat este pe cale să vă vină în cale, dar nu trebuie să lăsați pe alții să vadă cât de fericiți sunteți în legătură cu asta! Joacă-te complicat și rece. Asigurați-vă că nu vă grăbiți în fața tuturor celorlalți pentru a smulge această oportunitate din mâinile lor! A fi prea dornic te va dezavantaja. Urmați exemplul altor oameni și vă veți găsi într-o poziție foarte avantajoasă. Răbdarea ta va da roade mari.

Capricorn

Marți, nativii zodiei Capricorn tind să aibă mari așteptări de la persoanele apropiate. Sfatul astrelor pentru tine este să nu te entuziasmezi foarte tare, pentru că este posibil ca o promisiune care ți-a fost făcută să nu poată fi dusă la îndeplinire. Încearcă să treci rapid peste acest episod, lucrurile nu sunt atât de rele cum par. Vei devedea că, în scurt timp, vei primi vești bune, spune horoscopul. În plan profesional, un prieten cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme te va surprinde cu o propunere inedită.

Vărsător

Astăzi, unii Vărsători riscă să își asume ceva ce nu ar trebui. O cerere primită de la cineva cunoscut riscă să îți strice ziua. Sfatul astrelor pentru tine este să eviți să te implici în situații incerte, să faci promisiuni pe care nu știi dacă le poți onora. În plan amoros, este foarte posibil să întâlnești o persoană specială cu care să vrei să începi o nouă poveste de iubire. Nu te sfii să faci primul pas. Fericirea poate fi la gest distanță.

Pești

Pentru nativii zodiei Pești, este o zi fără evenimente speciale. După serviciu, poți lenevi acasă sau poți ieși cu prietenii în oraș. Ar trebui să reînveți cum să te bucuri de micile plăceri ale vieții. Prea multă agitație strică, iar problemele nu se vor rezolva dacă ești tot timpul stresat. În plan sentimental, se anunță clipe interesante, pregătește-te sufletește!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"