NordNews
Avem ce spune

Horoscop | Escapadă la munte, declaraţie de dragoste şi o vizită surpriză

Horoscop 17 noiembrie 2018. O zi destul de liniştită din toate punctele de vedere. Bucuraţi-vă de această ocazie de a vă relaxa şi petreceţi timpul alături de familie şi cei dragi. 
 
Aveţi grijă în privinţa cheltuielilor, anumite reduceri vă pot ademeni, dar trebui să vă gândiţi bine dacă aveţi nevoie cu adevărat de ele sau nu.
 

Berbec

Astrele le-au rezervat, astăzi, nativilor din Berbec, o zi liniștită și plină de iubire în care își vor încărca bateriile cu energie pozitivă. Oamenii din viața voastră, familia și prietenii, vor fi în jurul vostru, iar astăzi voi veți fi în centrul atenției. Vă veți bucura de aprecierea tuturor fie că este vorba de o ieșire în aer liber, la mall sau chiar în casă. Spre seară, veți petrece clipe romantice alături de persoana iubită. Clișeele vă vor impresiona, din nou, chiar dacă nu credeați că iubitul sau iubita vă mai poate surprinde.
 

Taur

Taurii vor primi, astăzi, un rol foarte important. Fie că este vorba despre o veste de la… barză, fie că aveți un nou proiect de mare anvergură la locul de muncă, primul loc este al vostru. Veți primi cu mare mândrie acest nou rol de șef sau de părinte și veți face tot ce vă stă în puteri pentru ca totul să iasă exact așa cum vă doriți. Astrele sunt de partea voastră, astfel că totul va fi perfect!
 

Gemeni

Gemenii se vor simți, astăzi, agitați și nu își vor găsi locul. Vă veți simți incomodați de orice prieten care va veni în vizită și veți încerca să ieșiți din această situație prin orice metodă. Singurul lucru care vă va scoate din această stare este surpriza pregătită de persoana iubită. Poate fi o cină romantică, o ieșire în doi într-un loc inedit sau pur și simplu o baie împreună într-o cadă acoperită cu spumă și petale de trandafiri. Oricum ar fi, lucrurile se vor schimba în bine.
 

Rac

Racii pot descoperi astăzi ceva foarte interesant de făcut în afara casei. S-ar putea însă ca partenerul să nu vă susţină interesul. Aşa că cel mai bine va fi să faceţi un compromis şi să găsiţi o activitate pe care să o faceţi împreună. E vital, spun astrele, ca în această seară să fiţi acasă şi să vă concentraţi asupra partenerului şi familiei.

 

 Leu

Chiar dacă e posibil să vă confruntaţi cu conflicte sau probleme astăzi, nimic nu vă scoate din calmul proverbial. Păstraţi-vă moralul şi atitudinea pozitivă în faţa oricărei provocări şi astfel veiţi descoperi că sunteţi protejaţi în faţa multor situaţii enervante care pot apărea de-a lungul zilei.
 

Fecioară

O zi numai bună pentru Fecioare să-şi analizeze relaţiile personale. Nu strică un inventar al celor care aduc valoare şi energie pozitivă în viaţa voastră şi al celor care vă consumă energia. Asta o să vă facă viaţa mai simplă şi mai confortabilă. E bien să fiţi direcţi şi sinceri când stabiliţi cine mai rămâne în viaţa voastră şi care vă sunt priorităţile.
 

Balanţă

Balanţele vor avea parte de o vizită surpriză de la cineva în trecut. Probabil, această persoană îţi va rupe echilibrul emoțional cu propuneri şi ultimatumuri. Scăpaţi de prezenţa acestei persoane cât mai repede posibil. Sunt multe lucruri la care să te gândeşti şi care te aşteaptă astăzi: un consiliu de familie legat de o posibilă mutare, cumpărarea și vânzarea unor bunuri imobiliare.
 

 Scorpion

Scorpionii trebuie să petreacă mult timp în aer liber astăzi. Spaţiul deschis îţi va face bine. Îţi vei întări imunitatea şi revitaliza corpul. Prioritizează sportul activ sau cel puțin o plimbare scurtă. Seara, ai putea să dai din greșeală de o persoană nepoliticoasă sau enervantă. Evită să stai de vorbă cu această persoană şi nu lăsa ca lucrurile să-ţi scape de sub control. Dacă păstrezi o atitudine pozitivă, te vei putea bucura de romantism.
 

Săgetător

Astăzi, Sagetatorii ar trebui să se gândească la dietă. Dacă vei avea o masă grea, bogată în calorii, cu siguranță vei regreta. În faţă ai un sezon lung, când activitatea va fi redusă la minim. Concentrează-te pe sport și alimente sănătoase. Convinge-ţi şi familia în acest efort și veţi beneficia cu toții de schimbări benefice în viață. Acesta este momentul potrivit pentru a vă curăța dulapul.

 

 Capricorn

Capricornii ar trebui să se domolească şi să nu cheltuiască toate economiile familiei. Unele reduceri s-ar putea să vă facă cu ochiul, dar fiţi vigilenţi şi gândiţi-vă bine dacă vă folosesc cu adevărat. Discutaţi cu membrii familiei voastre şi ajungeţi la o înţelegere comună, altfel s-ar putea să generaţi conflicte pe care nu vi le doriţi. În general este o zi bună, destul de liniştită.

 

 Vărsător

Vărsătorii, în această zi vor experimenta anumite schimbări, motiv pentru care nu trebuie să se grăbească în niciun domeniu de activitate. Este o perioadă pozitivă. Astfel, în absenţa unui program aglomerat, veţi avea ocazia să vă odihniţi bine şi să faceţi lucruri pe care în mod normal nu aveaţi timp să le duceţi la bun sfârşit. Un hobby, o vizită rudelor, orice vă face să vă simţiţi bine şi vă oferă pozitivitate.
 

Pești

Peştii vor avea multă treabă în această zi, chiar dacă este weekend. Încercaţi să vă rezolvaţi toate sarcinile încă de dimineaţă, pentru a nu vă îngreuna cu ele pe tot parcusrul zilei. Seara există posibilitatea să primiţi o vizită neaşteptată din partea rudelor. Poate fi o ocazie bună să depănaţi amintiri, să vă distraţi şi mai ales să vă relaxaţi, pentru a vă încărca energia şi a fi pregătiţi de o nouă zi de muncă.
SURSĂ: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"