NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Fecioarele au noroc în dragoste, Scorpionii se gândesc numai la bani

Horoscop 11 decembrie 2021. Astrologii anunţă un început de weekend încărcat de o energie care ne îndeamnă la nou. Zodiile pot explora teritorii noi, nu contează pe ce sector.

Berbec

Berbecii vor să fugă de responsabilități şi nu îi deranjează să rămână singuri. Dar o ieşire cu prietenii este benefică, vă puteţi încărca cu energie şi chiar rezolva unele probleme.

Taur

Pe TAURI cei din jur s-ar putea să îi considere oportuniști din cauza atitudinii lor. Imaginea voastră este importantă, deci, mare grijă cum sunteţi percepuţi.

Gemeni

Nativii GEMENI vor fi destul de reci în relaţii, însă, astrele le recomandă să fie joviali, aşa cum s-a obişnuit majoritatea. Altfel, cei dragi se vor simţi daţi la o parte.

Rac

Conflictele îşi pot găsi rezolvarea dacă RACII văd partea bună a lucrurilor şi nu sunt prea analitici pe plan relaţional.

Leu

LEII tind să fie neserioşi când vine vorba de bani. Nu neapărat intenţionat, aşa că mai bine sunteţi sinceri şi recunoaşteţi dacă nu puteţi ajuta pe cineva cu un împrumut, de exemplu.

Fecioară

Relaţiile FECIOARELOR sunt în prim plan azi. Dacă daţi dovadă de maturitate, veţi rezolva neînţelegerile şi astfel puteţi discuta despre o vacanţă.

Balanţă

BALANŢELE, însă, sunt avantajate pe tot ce ţine de sănătate. Puteţi face schimbări care să vă schimbe benefic stilul de viaţa, dar esenţial este să nu ignoraţi durerile.

Scorpion

Lăcomia nu trebuie să îşi facă simţită prezenţa când vorbim de SCORPIONI. Tindeţi să vă gândiţi doar la câştigul vostru, dar important este să aibă de benficiat toate părţile.

Săgetător

Nativii SĂGETĂTOR trebuie să fie atenţi la dorinţa lor de dominare. Astăzi exageraţi puţin, mai ales în raport cu familia. Atenţie, partenerul de viaţă s-ar putea să răbufnească.

Capricorn

Lipsa de încredere de sine a CAPRICORNILOR va veni la pachet cu o doză de pesimism privind studiile. Ba chiar veţi vrea să amânaţi o deplasare.

Vărsător

VĂRSĂTORII tind să îi sufoce pe cei dragi cu dragostea lor. În special prietenii beneficiază de tratament preferenţial, iar aceşti nativi le oferă ajutorul numaidecât, chiar şi financiar.

Peşti

PEŞTII vor să se afirme cu orice preţ, dar nu este ziua potrivită să iasă în evidenţă, ci să fie liniştiţi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata