NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Fecioarelor, buna reputație le va aduce bani

Horoscopul din 18 septembrie 2018. Marte planeta energiei, acțiunii și impulsurilor este în cuadratură cu imprevizibilul și rebelul Uranus. O zodie primește o șansă unică în carieră, și o merită cu vârf și îndesat. Iată ce anunță horoscopul zilei pentru toate zodiile. 
 

Berbec

Bani: Să te alegi cu niște câștiguri suplimentare, în avantajul intereselor tale, înseamnă să obții progrese semnificative în rezolvarea unor chestiuni bănești.
Sănătate: Folosind argilă și aloe vera, organismul dumneavoastră va răspunde mult mai bine că de obice la tratamente de detoxifiere.
Dragoste: Veți visă o contopire profundă, nu doar cu celălalt, ci cu toți oamenii, care să transceada definițiile înguste ale profesiei, sexului, vârstei și originii etnice.
Carieră: După progresul realizat, va sfătuim să duceți la bun sfârșit tot ce a rămas nefinalizat din proiectele dumneavoastră trecute.
 

Taur

Bani: Sunt posibile schimbări de direcție profesională, menite să va aducă mai aproape de puterea dorită, să va creeze oportunități noi de afaceri.
Sănătate: Energia dumneavoastră fizică se cere consumată pentru a nu se transformă în energie nervoasă; însă mișcarea trebuie făcută cu moderație pentru a proteja tensiunea arterială.
Dragoste: Reprezentările dumneavoastră în privință partenerului de cuplu ideal va pune în situația de a găsi un personaj care să va aprindă imaginația și care să nu va dezamăgească.
Carieră: Aveți ocazia să folosiți cu măiestrie niște ponturi primite discret pentru a va pune pe picioare nouă afacere, sunteți ajutat în acest sens de către asociații dumneavoastră printr-o infuzie de capital.
 

Gemeni

Bani: O idee care va poate veni, discutând cu cineva din familie, se poate concretiza într-un proiect nou de investiție care să va aducă profit.
Sănătate: Dormiți bine, drept pentru care veți avea o mare poftă de muncă și de distracții.
Dragoste: Reprezentările dumneavoastră în privință partenerului de cuplu ideal va pune în situația de a găsi un personaj care să va aprindă imaginația și care să nu va dezamăgească.
Carieră: Asocierile familiale întemeiate acum se anunța profitabile și corecte pentru toți membrii.
 

Rac

Bani: Se construiește momentul de luna plină când, prin intermediul amicilor dumneavoastră aveți posibilitatea de a atrage noi resurse bănești în afacerea pe care ați construit-o cu membrii familiei.
Sănătate: În interesul dumneavoastră se inventează tehnici noi, care ușurează demersul medical, să-l facă mai sigur, mai puțin invaziv și mai puțin dureros.
Dragoste: Afecțiune din plin puteți găsi într-o nouă relație care poate deveni profundă și benefică pentru dumneavoastră.
Carieră: Legăturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este bună și veți reuși în muncă dumneavoastră.
 

Leu

Bani: Prin amici aveți posibilitatea de a atrage noi resurse în afacerile dumneavoastră și nu este vorba de sume mici sau modice; băncile tind să va creditez cu generozitate.
Sănătate: Venus va aduce primvara în inimi care funcționează bine și protejează întregul sistem circulator.
Dragoste: Veți visă uniunea profundă cu celălalt, veți dori să aparțineți cuiva anume, să va contopiți într-o dragoste mare.
Carieră: Negociați și semnați contracte profitabile pentru compania la care lucrați, întrucât reacțiile șefilor dumneavoastră sunt încurajatoare.
 

Fecioară

Bani: În această zi a lunii, anumite investiții pot crește constant că urmare a bunei dumneavoastre reputații și a unor contracte bune. Bucurați-va pentru șansele care vi se oferă și gândiți-va și la cei mai puțin norocoși.
Sănătate: Debordați de sănătate și de energie, sunteți echilibrat fizic și psihic.
Dragoste: În cuplurile stabile este bine să va exercitați talentul de a ascultă ce spune și celălalt și, în felul acesta, puteți discută cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia și mai mult.
Carieră: Propunerile dumneavoastră creative întrunesc aprecierea șefilor; este cel mai bine să va ocupați singuri de proiectele în cauza.
 

Balanță

Bani: Este o zi potrivită pentru reglarea afacerilor bănești care va determină să va împărtășiți succesele și să va bucurați de ele împreună cu prietenii.
Sănătate: Aparatul respirator va funcționează normal, încheieturile brațelor nu va fac probleme, iar digestia nu va da dureri de cap-sunteți sănătos.
Dragoste: Relațiile de familie se îmbunătățesc simțitor, resentimentele vechi sunt depășite și vi se lumineaa viață amoroasă.
Carieră: Trăiți un moment prielnic pentru a va găsi un job nou, pentru a schimbă orientarea profesională spre folosul dumneavoastră.
 

Scorpion

Bani: Pluton aduce în prim-plan resurse materiale și financiare pe care le obțineți împreună cu o persoană de care sunteți atașați emoțional.
Sănătate: Rinichii dumnevoastră pot fi impulsionați cu ajutorul ceaiului din mătasea porumbului; iar circulația venoasă se poate stimula cu un consum de afine.
Dragoste: O influența pozitivă asupra vieții de cuplu o exercită compania prietenilor și ieșirile în lume împreună cu ei.
Carieră: Dacă există activități inițiate și neterminate, ele merită reluate și duse la îndeplinire; momentul este prielnic și veți culege curând roadele muncii depuse.
 

Săgetător

Bani: Puteți rezolvă cu ușurință probleme legate de bani și de statutul social și profesional.
Sănătate: Aveți nevoie de o dietă neutră și veți avea un tranzit intestinal normal care să va facă să va simțiți bine în pielea dumneavoastră.
Dragoste: O veche povețe de dragoste poate să reapară pe tapet, poate fi cineva din străinătate, un fost coleg de facultate; puteți reluă idila sau nu, important este că va crește încrederea în forță dumneavoastră de seducție.
Carieră: Nu cruțați nici un efort în a va duce ambițiile și planurile la înfăptuire în plan profesional.
 

Capricorn

Bani: Prin amici aveți posibilitatea de a atrage noi resurse în afacerile dumneavoastră și nu este vorba de sume mici sau modice; băncile tind să va creditez cu generozitate.
Sănătate: Țineți sub control tensiunea intraoculara, punând comprese calde cu infuzie de albăstrele și gălbenele, în proporții egale.
Dragoste: Surprizele din viață dumneavoastră sunt plăcute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirată, vioaie și eleganță cu partenerul de viață
Carieră: Faceți progrese în carieră, va puteți remarcă profesional printr-o abordare metodică a atribuțiilor dumneavoastră, pentru că va crește capacitatea de concentrare. 
 

Vărsător

Bani: Casă a șaptea a parteneriatului menționează că îți va merge bine din punct de vedere financiar, având o viață profesională triumfătoare.
Sănătate: Asigurați-va că aveți un somn bun și suficient că durată și veți avea parte de un efect secundar pozitiv: creșterea rezistenței sistemului imunitar.
Dragoste: Steaua iubirii este favorabilă cuplurilor nou formate și celor cu niște convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruște de a se căsători.
Carieră: Reușiți să captați bunăvoință unei persoane influențe că urmare a unor idei inspirate care vor face că proiectele să se bucure de reușită.
 

Pești

Bani: Invențiile pe care le-ați făcut în ultimul timp s-au dovedit a fi spornice, încât va bucurați de câștiguri neașteptate, stârnind un vârtej existențial.
Sănătate: Va scade considerabil riscul de infecții, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare și dureri de cap, dacă ați face o cură cu astragalus-plantă medicinala.
Dragoste: Dați frâu liber romantismului în relația de cuplu, fiindcă simțiți o apropiere emoționantă de partener.
Carieră: Ezitările de a ieși mai tare în față sunt justificate, dar se întrunește contextul potrivit pentru a demară un proiect care să va facă cunoscuți în domeniul în care munciți.
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"