NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Fericirea nu cade din cer

Dragostea, ca și fericirea, nu cade din cer. Cine vrea să își găsească sufletul pereche va trebui, mai devreme sau mai târziu, să își ia inima în dinți și să facă primul pas. Nimeni nu are nevoie de regretul că ar fi putut avea totul, dar a preferat să nu facă nimic.

Berbec

Bombardați cu informații și păreri din toate părțile, Berbecii ar face bine să-și ia un moment de respiro. Nu îți irosi energia într-un mod inutil, păstrează ce e mai bun pentru persoana iubită și familie. Spre seară e posibil să apară unele tentații amoroase din senin. Depinde doar de tine dacă vrei să păstrezi liniștea din cuplu sau să trăiești periculos. În orice caz, gândește-te de două ori. E și mâine o zi.
 

Taur

Taurii vor avea o zi plină de reușite. Lucrurile merg senzațional la locul de muncă și nu sunt excluse unele favoruri din partea șefilor. Profită de ocazie pentru a cere și o mărire de salariu, dacă simți că meriți, dar ai grijă să nu împingi prea tare limita. În orice caz, păstrează-ți modestia și nu promite mai multe decât poți face. Mare grijă și la semnalele trupului. Dacă observi că ceva pare a fi în neregulă, nu ezista să apelezi la sfatul unui medic.
 

Gemeni

Sătui să iubească în secret, nativii din Gemeni săgetați de Cupidon decid să facă pasul cel mare. Deși emoțiile sunt copleșitoare, adevărul e că nimeni nu știe ce e în mintea persoanei alese. Ar putea veni un refuz dureros sau, cel mai probabil, un zâmbet larg. Dacă este o fire timidă, e posibil să împărtășească aceleași sentimente, dar și aceeași teamă. În orice caz, nu ai ce să pierzi.
 

Rac

Astăzi ar trebui să îţi asculţi intuiţia. Ar fi bine să îţi înfrânezi sarcasmul, e posibil ca umorul tpu să ofenseze accidental pe cineva foarte apropiat de tine. Dacă eşti singur, astrele spun că ai şanse mari să întâlneşti acea persoană alături de care să creşti o relaţi foarte specială.
 

Leu

Prima parte a zilei s-ar putea să fie solicitantă la locul de muncă, unde ţi se va cere să joci un rol nefamiliar, în care să-ţi ascunzi dorinţa de putere, pentru a face o impresie bună. Pentru a te reface după acest efort e recomandat să petreci seara alături de familie, eventual făcând împreună o plimbare în natură.
 

Fecioară

S-ar putea ca planurile tale să aibă nevoie de amânări din motive care nu ţin de tine. Fie omul iubit va avea nevoie de ajutor, fie nu vei găsi uneltele necesare pentru a duce la bun sfârşit o treabă casnică, fie vie pierde telefonul mobil. Rămâi calm, vei găsi soluţii să rezolvi totul. Spre seară e posibil să ai o discuţie dificilă cu partenerul de viaţă, dar totul se va termina cu bine.
 

Balanţă

Balanțele ar face bine să ia o pauză de la agitație și stres. O plimbare lungă sau chiar o mică expediție în natura ar face minune pentru starea emoțională. Nu uita să te reconecteze la cele mai adânci dorințe ale tale. Nu uita încotro îți este drumul și pentru ce faci toate eforturile, zi de zi. Dacă simți nevoia, discută cu un prieten apropiat, care te înțelege.
 

Scorpion

Puși în fața unor situații delicate, Scorpionii nu trebuie să cedeze presiunii, chiar dacă își pun toată lumea în cap. E important să faci ceea ce este corect, nu ceea ce este ușor. Cei dragi vor înțelege, la un moment dat, că ai ales calea curajoasă, în ciuda circumstanțelor. Ai încredere în propriul instinct, știe lucruri pe care tu nu le poți înțelege.
 

Săgetător

Săgetătorii trebuie să aleagă pe cineva sau să înțeleagă că, procedând în acest mod, nu-și vor găsi prea repede jumătatea. E imposibil să cunoști o persoană doar prin mediul online, iar partenerul perfect nu există. Pentru o relație este nevoie de efort și loialitate. Altfel, e doar o joacă de copii. Amuzantă, ce-i drept, dar care nu aduce mari satisfacții emoționale.
 

Capricorn

Pentru Capricorni, astăzi, e o zi foarte favorabilă în plan profesional. Aveți o mare capacitate de muncă, lucrați fără a putea obosi. Puteți profita astfel de această energie, ca să vă atingeți obiectivele, spune horoscopul. Iar rezultatele vă vor aduce și o răsplată pe măsură. În partea a doua a zilei ați putea primi o invitație sau o vizită din partea unor persoane apropiate, dar cu care nu v-ați mai întâlnit de ceva vreme. Pentru cei care nu și-au găsit încă jumătatea, astrele sunt favorabile în această seară.
 

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii vor avea parte de coincidențe și de întâlniri speciale care se vor dovedi benefice, mai ales în profesiune sau carieră. Vă vor fi de mare folos pentru a termina proiectele pe care le aveți în lucru. Seara, veți avea ocazia să participați la un eveniment, o petrecere, unde ați putea să vă faceți noi cunoștințe, noi prietenii de pe urma cărora veți avea de câștigat, spune horoscopul.
 

Pești

Vineri ar putea fi o zi importantă pentru Pești. Ar fi bine să cugetați bine asupra proiectelor pe care le aveți în lucru astăzi și să faceți alegerile cele mai bune. Veți avea astfel beneficii de pe urma lor, în zilele ce urmează. Iar dacă veți avea parte de o provocare care vă va aduce câștig, nu ezitați să o abordați, spune horoscopul. O persoană apropiată v-ar putea cere astăzi ajutorul, într-o problemă în care sfatul vostru ar putea fi de mare folos.
 
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"