NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Gemenii fac eforturi să-și protejeze imaginea

Berbec

Descoperi laturi ale firii tale care nu îți fac cinste. Poate au fost persoane apropiate care ți-au atras atenția asupra lor, dar nu ai știut atunci la ce se referă.
 

Taur

Este o zi interesantă, prin dorința de a descâlci firul unor povești care te-au marcat destul de mult, unele poate chiar ți-au dat viața peste cap.
 

Gemeni

Contează enorm ce încerci să ascunzi în spatele imaginii pe care o protejezi cu atât de multe eforturi. Doar ce ascunzi este real.
 

Rac

Ai șansa de a ajunge la o înțelegere cu cei dragi și nu numai, de a descoperi că soluțiile pentru toate neînțelegerile sunt simple, dacă îți asculți inima.
 

Leu

Te consideri nedreptățit de cei din familie, dar și de superiori sau de oamenii care au o influență directă asupra muncii tale. Este doar o impresie de moment, care poate deveni periculoasă.
 

Fecioară

Ai în minte două categorii clare în funcție de care îi împarți pe oamenii din jur: cei care sunt de partea ta și cei care îți sunt împotrivă. S-ar putea să fii departe de adevăr, în unele cazuri.
 

Balanță

Poate ar fi mai sănătos să nu te aștepți la aprecieri din partea apropiaților. Dacă vin, sunt binevenite, dacă nu vin, măcar nu vei avea de ce să fii dezamăgit…
 

Scorpion

De la tine vine principala problemă cu care te confrunți în acest moment, din cauză că vezi doar ce vrei și crezi doar ce îți convine.
 

Săgetător

Scopul tău este să progresezi, să faci pași importanți către un alt fel de a trăi. Dacă știi acest lucru, vei putea selecta ce contează și ce nu, din ceea ce trăiești în prezent.
 

Capricorn

Ești foarte pornit și îți întreții dorința de a controla resursele de orice fel, chiar și pe cele la care nu ai avut acces până acum, pentru că s-a opus cineva din familie.
 

Vărsător

Ar fi bine să faci un efort sincer ca să îți mobilizezi calitățile reale, cele care te-au ajutat întotdeauna să te apropii de oameni și să construiești relații frumoase cu ei.
 

Pești

Acum ies la lumină unele dintre problemele pe care le-ai provocat fără să vrei, la locul de muncă sau în legătură cu propria stare de sănătate.
sursa: libertatea.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"