NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP : Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor

Berbec:
Ți-ar fi util să îți aduni gândurile, să ieși din ceața temerilor pe care nu le recunoști nici măcar în intimitate sau față de tine însuți.
Taur:
Ar trebui să știi deja cât de mult contează cum îți creionezi viitorul și cât de important este să fii echilibrat când faci acest lucru.
Gemeni:
Este o zi în care poți pune bazele unui altfel de viitor, pornind de la felul în care folosești resursele de orice fel până la alegerea profesiei.
Rac:
Poți începe să îți desenezi, în minte, viitorul, împreună cu partenerul de cuplu sau de unul singur, dacă nu mai ai încredere în partenerul actual.
 Leu:
Ai nevoie de o schimbare profundă de atitudine, pe care o vei și reuși, pas cu pas, în anii următori. Ai șansa de a deveni mai înțelept, mai blând și mai calm.
Fecioară:
Modul în care iubești și în care îți exprimi sentimentele va trece printr-o serie de schimbări profunde, care te vor ajuta să reconsideri locul acestora în existența ta.
Balanță:
Ești dispus să privești în față vechile probleme din familie pentru a le așeza în altă ordine, a ajunge la alte concluzii și a renunța la multe dintre motivele de stres de până acum.
Scorpion:
Ai nevoie de o lungă perioadă de reflexie, de reconsiderarea unor decizii, a unor principii și chiar concluzii la care ai ajuns în urma unor experiențe.
 Săgetător:
Ți-ar fi foarte utilă o schimbare de perspectivă în domeniul financiar, începând cu felul în care cheltui până la ceea ce faci pentru bani și ce ar trebui, poate, să nu mai faci.
Capricorn:
Personalitatea ta trece, de ceva timp, printr-un proces accentuat de schimbare, în sensul stabilizării unor laturi și eliminării altora. Tu ești cel care decide sensul acestei schimbări.
Vărsător:
Dacă te simți din ce în ce mai constrâns de situație să accepți idei noi, să faci alte planuri de viitor și să fii mai responsabil, ești pe drumul cel bun.
Pești:
Ideile după care îți conduci viața, credințele cele mai puternice încep să se schimbe, conform cu noile experiențe pe care le vei trăi.
sursa: libertatea.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"