NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Întâlnire de gradul 0 și un succes răsunător

Zi plină de evenimente intense, atât în plan personal, cât și în plan profesional. O întâlnire de gradul 0 ar putea fi începutul unei frumoase povești de iubire, pentru cei care cred în șansa lor și nu renunță la primul obstacol. Vești bune vin și de la locul de muncă. Deși păreau neinteresați, șefii vor lua o decizie cu impact major.
 

 Berbec

Berbecii vor obține un succes răsunător în prima zi a săptămânii. Eforturile depuse în ultima perioadă au fost observate de superiori, iar o decizie luată de aceștia va avea un impact major asupra carierei profesionale. E important ca nativii din zodia Berbec să nu lase garda jos, chiar dacă lucrurile au intrat pe un făgaș bun.
 

Taur

Taurii au sentimente de nostalgie de care nu reușesc să scape. O persoană le aduce aminte de momente din trecut, petrecute alături de un om care, între timp, a luat-o pe alt drum în viață. Cine are curajul să dea un telefon, chiar dacă ar putea părea ciudat, s-ar putea liniști auzind vocea acestui fost partener. În plus, timpul a șters multe dintre greșeli.
 

Gemeni

Gemenii dau nas în nas cu norocul, la propriu. O întâlnire întâmplătoare cu un fost coleg se lasă cu o discuție lungă despre un hobby comun, care ar putea fi transformat cu ușurință în afacere. Nativii din Gemeni au cochetat de multă vreme cu această idee, iar acum se decid să o pună în practică, mai ales că și-au găsit și partener. Mica afacere s-ar putea să le schimbe viața complet.
 

Rac

Racii ar face bine să o lase mai ușor cu stresul și să se relaxeze, chiar dacă problemele se ivesc la tot pasul. Nu e momentul potrivit pentru decizii importante, ci pentru un film bun și o pizza. Ar putea descoperi, cu această ocazie, că lumea nu se prăbușește dacă renunță, fie și pentru câteva ore, la griji.
 

Leu

Leii sunt sfătuiți, astăzi, să nu ezite în ceea ce privește relațiile personale. Acest lucru v-ar putea aduce mai multe dezavantaje decât avantaje în ochii persoanei iubite. Trebuie să dovediți celui alături de care v-ați propus să trăiți tot restul vieții că știți ceea ce vă doriți și că sunteți dispuși să luptați. Determinarea vă va ajuta, în primul rând, să obțineți acel lucru, dar și să fiți priviți cu alți ochi de către cei din jur.
 

Fecioară

Fecioarele trebuie să se ferească, astăzi, de orice fel de conflict. Astrele vă sfătuiesc să nu participați la discuții contradictorii sau să intrați în conflict cu persoane de care vă pasă. Modestia voastră naturală sau frica de a fi înțeleși greșit nu vor face altceva decât să adâncească prăpastia dintre voi și cei din jur. În orice caz, ziua voastră va fi una fericită încă de dimineață, iar spre seară veți fi întâmpinați cu o surpriză inedită din partea persoanei iubite.
 

Balanţă

Balanțele vor avea parte, astăzi, de o întâlnire de gradul zero în dragoste. Veți avea mare emoții în timpul întâlnirii cu această persoană despre care credeți că este decisivă pentru viitorul vostru. În realitate, destinul vostru depinde doar de voi. Trebuie să credeți cu tărie că ceea ce vă doriți vi se va împlini. Visele devin realitate!
 

Scorpion

Scorpionii vor ‘înfrunta’, astăzi, un succes de mare amploare. Ceva la care ați muncit de foarte mult timp și în care ați investit timp și pasiune va fi dus la bun sfârșit, iar roadele vor fi pe măsura muncii depuse. Există șansa să câștigați o mare sumă de bani sau să primiți în schimb anumite beneficii care vor contribui semnificativ la bunăstarea voastră materială.
 

Săgetător

Luni, Săgetării vor avea parte de momente fericite. Vor primi o veste foarte bună, în special legată de profesiune. De asemenea, veți înregistra succese la muncă, dar și în viața personală. Însă trebuie să fiți atenți la finanțe, spune horoscopul. E posibil ca seara să aveți mai puțini bani, fie din cauza cumpărăturilor sau a unei investiții majore. Nu trebuie însă să faceți risipă.
 

Capricorn

Deși simt că săptămâna nu debutează cu ceva remarcabil, Capricornii abordează ziua de luni cu un ton pozitiv. Entuziasmul vă va ajuta să vă îndepliniți ușor toate misiunile pe care le aveți în timpul zilei. Singurele momente neplăcute ar putea fi provocate tot de voi, dacă dați lipsă de încredere în propria persoană sau dacă sunteți excesiv de autocritici. Spre seară, o surpriză plăcută va veni din partea unei persoane necunoscute, spune horoscopul.
 

Vărsător

Ziua de 14 ianuarie poate să însemne pentru Vărsători o relaxare din punct de vedere emoțional. Aveți astăzi mulțumirea de a fi apreciați de cei din jurul vostru pentru munca și eforturile pe care le faceți. Bucurați-vă de acest succes cu prietenii voștri! Spre seară însă e posibil să apară o problemă urgentă, legată fie de bani, fie de o proprietate. Încercați, totuși, să nu luați pe loc decizia, ar fi bine să vă dați puțin timp pentru a gândi și a măsura bine, spune horoscopul.
 

Pești

S-ar putea ca o mică doză de egoism față de cei dragi să-i caracterizeze astăzi pe Pești. Nu lăsați pe nimeni să aștepte ajutorul vostru, grija voastră sau dragostea. Încercați întindeți o mână sau să vă arătați sentimentele atunci când e nevoie, și veți fi răsplătiți. Astăzi, nu se anunță o zi tocmai bună pentru inovații, risc sau experimente noi. În schimb, norocul se poate arăta în dragoste, spune horoscopul.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"