NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Iubire ca în filme şi o vizită neaşteptată

O zi de vineri perfectă pentru relaxare sau planuri ingenioase de viitor. Nu uitaţi însă şi de perechea voastră, poate ar fi cazul să fugiţi într-o excursie, doar voi doi. Astrologii întrevăd veşti bune pentru voi, mai ales în plan sentimental. 
 

Berbec

Berbecii sunt sfătuiţi de astrologi să dedice mai mult timp propriei persoane. Gândiţi-vă bine dacă vreţi să faceţi o schimbare în plan personal, la nivelul relaţiei amoroase. Poate ar trebui să munciţi mai mult ca lucrurile să meargă între voi. Planificaţi chiar şi o călătorie în doi, astfel vă veţi cunoaşte mai bine şi veţi avea ocazia să discutaţi despre acele lucruri care vă deranjează şi care au produs ruptura.

Taur

Taurii trebuie să aibă mai multă încredere în ideile lor ingenioase. Chiar dacă mulţi vor încerca să vă pună obstacole, rămâneţi fermi şi daţi tot ce puteţi. Veţi vedea că în final veţi atinge succesul sau veţi face un pas important în drum spre el. Seara s-ar putea să o petreceţi între prieteni sau alături de persoana iubită.

Gemeni

Gemeni, învăţaţi să lucraţi în echipă! Comunicarea este esenţială într-o companie, la serviciu, depindeţi de cei din jurul vostru şi trebuie să consideraţi acest lucru un avantaj. Profitaţi de ajutorul lor şi asimilaţi cât mai multe informaţii din sfaturile acestora. Vă vor ajuta mult în viitorul vostru.

Rac

Nativii din Rac vor primi, astăzi, o doză uriaşă de fericire. Pe lângă iubirea necondiţionată din partea persoanei dragi, alături de care aţi decis să vă petreceţi viaţa, veţi reuşi, într-un final, să vă puneţi în aplicare hobby-ul. După ce veţi pune la punct toate detaliile şi veţi începe să munciţi pentru proiectul vostru personal, veţi descoperi că aveţi posibilitatea să câştigaţi o mulţime de bani. Depinde doar de voi cât de mult veţi munci. Răsplata va fi pe măsură!

Leu

Nativii din zodia Leu vor fi, astăzi, în centrul atenţiei. Se va întâmpla în timpul unor evenimente extrem de importante, fie că vorbim de evenimente din familie sau evenimente de la locul de muncă. Satisfacţia va fi pe măsura muncii depuse în ultima perioadă. Exact atunci când credeaţi că nimeni nu vă apreciază, veţi afla că, în realitate, cei din jurul vostru vă respectă pentru ceea ce faceţi. Pe plan profesional, în cadrul unui proiect pe termen lung, nu uitaţi de sfaturile familiei sau a prietenilor. Nu uitaţi nici de conştiinţă sau etică.

Fecioară

Nativii din Fecioară sunt sfătuiţi de astre ca, astăzi, să luaţi în considerare sfaturile persoanelor dragi. Nu vă temeţi atunci când părerea voastră este total contrazisă de cea a familiei sau a prietenilor apropiaţi. Analizaţi din toate punctele de vedere şi luaţi decizia corectă. Nu vă temeţi nici să recunoaşteţi atunci când greşiţi. Este omeneşte şi vă va face să vă simţiţi mult mai bine. De asemenea, apreciaţi viaţa pe care o duceţi în prezent.

Balanţă

Balanţa, în această zi, va avea parte de o popularitate crescută. Acest lucru vă va ajuta să vă atingeți obiectivele prin desfășurarea negocierilor în afaceri sau prin încercarea de a vă impresiona superiorii. În ceea ce privește sfera interpersonală, există un risc crescut de a deveni vârful unui triunghi de dragoste. Pentru a evita pasiunile inutile, nu-ți provoca partenerul spre gelozie. Dacă sunteți singuri, nu merită să încercați să despărțiți un cuplu.

Scorpion

Scorpionul, în această zi, va fi copleșit de o lene irezistibilă, până la punctul în care aceasta ar putea interfera cu operațiunile normale ale zilei. Acest lucru este total inacceptabil, mai ales pentru că astăzi este posibil să apară anumite indicii privind evoluţia carierei, afacerii sau a soartei unui proiect. Cel mai bun lucru al zilei este că veţi câștiga o anumită liniște şi claritate în gândire, dacă vă concentraţi pe lucrurile importante. Nu uitaţi de planurile pentru o excursie, este posibil ca ocazia să dispară foarte rapid.

Săgetător

Săgetătorul astăzi nu trebuie să permită cuiva invadarea vieții personale. Poate că cineva pe care îl cunoașteți intenționează să-și atingă obiectivele egoiste intervenind în relaţia amoroasă pe care o aveţi. Menţineţi discuţiile cu acei oameni pe care îi cunoașteți de mai mulți ani. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, este timpul să vă gândiţi la relaxare și liniște.

Capricorn

Capricornii îşi fac planuri pentru o vacanță. Dacă aţi fost deja în vacanţă, astrele vă recomandă să dezvoltați un plan profesional de succes. Astăzi, aceşti nativi îşi pot lua un angajament pe termen lung. Fie fac o promisiune de ajutor cuiva, fie se implică într-un proiect ce presupune multă muncă şi sacrificiu.

Vărsător

Vărsătorilor nu le este permis să fie nepoliticisoşi. Respectați oamenii și petreceţi mai mult timp în compania rudelor sau prietenilor. Astăzi, trebuie să reuşiţi să vă menţineţi atenţia la nişte sarcini importante care apar la serviciu. Spre seară, vă veţi răsfăţa pe cinste, aşa că, luaţi-vă câteva momente de respiro şi faceţi ce vreţi voi.

Peşti

Peştii, în această zi, trebuie să părăsească zona de confort. Există posibilitatea să lucraţi cu echipamente noi sau să fiți înconjurați de oameni care emană energie negativă. Mare atentie, nativi Peşti, pentru că astăzi vi s-ar putea ivi o ocazie extraordinară de a vă dovedi potenţialul şi nu trebuie să o trataţi superficial.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"