NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Iubire pătimaşă, gest surprinzător şi o invitaţie

Mulţi nativi au astăzi parte de un moment important în carieră. S-ar putea să avansaţi în plan profesional sau să vă schimbaţi jobul. Poate chiar veţi începe o nouă afacere, bazată pe o pasiune veche. În dragoste veştile sunt bune. Profitaţi de timpul frumos în compania acelei persoane speciale. 
 

Berbec

Berbecii sunt în căutarea armoniei. Liniştea şi relaxarea vă vor “urmări” astăui. Mai exact, fără conflicte las erviciu, fără situaţii tensionate acasă. Cel mai probabil veţi avea parte de o zi poate plictisitoare, dar fără probleme. Ieşiţi în parc, profitaţi de timpul frumos, ori ieşiţi în oraş cu prietenii. Spre seară s-ar putea să primiţi o veste importantă.
 

Taur

Taurii sunt în căutarea cadourilor pentru 8 martie în această zi. Trebuie să realizaţi o surpriză cu adevărat frumoasă pentru acea persoană importantă din viaţa voastră. Aţi putea de asemenea să realizaţi ceva din mâinile voatre. Ar însemna mult şi categoric feţi fi apreciaţi. La serviciu toate merg bine, veţi avea chiar ocazia să prezentaţi un proiect la care aţi muncit foarte mult şi n care aveţi mare încredere.
 

Gemeni

Gemenii se ocupă cu afacerile în această zi. S-ar putea să vă ocupe mult timp un proiect istovitor dar foarte important pentru cariera voastră. Nu leneviţi, acesta ar putea fi un moment unic şi vă poate asigura succesul. În dragoste, persoana iubită v-ar putea face un cadou neaşteptat. Poate o escapadaă la munte sau un obiect preţios, în orice caz, gestul contează.
 

Rac

Racii ar face bine să lase deoparte marile probleme ale lumii. E timpul să-și facă ordine în propria viață. Unele prieteni se dovedesc a fi adevărați „vampiri energetici”, care necesită și ultimul dram de emoție. Încearcă să-i lași deoparte, măcar o perioadă. Atenție și la converațiile intime. S-ar putea să descoperi secrete bine ascunse, dacă alegi să asculți, nu să vorbești. Oamenii chiar spun ceea ce au pe suflet, dacă îi lași suficient timp.
 

Leu

Leii nu ar trebui să uite de bun simț, chiar dacă lucrează sub presiunea timpului, iar problemele par a-i copleși. Evită, pe cât posibil, conflictul și bârfa. Oamenii te vor atrage în astfel de situații doar pentru a-ți reproșa, pe viitor, faptul că te-ai implicat. Gândește-te în primul rând la interesul tău. Cine e pe primul lor? Persoana iubită? Familia? Îndreaptă-ți atenția acolo unde e și sufletul. Ceilalți mai pot aștepta, la fel ca și problemele.
 

Fecioară

Fecioarele au o zi lungă și dificilă, iar starea lor de spirit este pe măsură. Va fi nevoie de multă rădare și diplomație pentru a naviga printre toate problemele delicate. Din fericire, situația se schimbă complet spre seară. O persoană atrăgătoare vine cu un mesaj din senin, care e practic o invitație romantică. Trebuie doar „să te prinzi”, iar asta în timp util.
 

Balanţă

Nativii zodiei Balanţă vor fi leneşi şi nu este de bun augur. Dacă ai un program încărcat şi trebuie să te întâlneşti cu multe persoane, lipsa de comunicare îţi va aduce probleme. Este foarte probabil să primeşti veşti extrem de importante de care depinde viitorul tău, viaţa ta personală şi cariera. Vei primi, de asemenea, un cadou valoros, şi vei rezolva un conflict în care sunt implicate persoane dragi ţie.
 

Scorpion

Astăzi, Scorpionilor le este permis să fie egoişti. Vei ignora cu graţie ce-ţi cer persoanele din jurul tău şi te vei eschiva elegant de la un dialog lung și plictisitor. Concentrează-te în principal în a-ţi face ordine în gânduri. Ar fi bine să ceri o mărire de salariu, după ce duci la bun sfârşit un proiect aşteptat de şefi. Seara, ai putea primi ofertă de muncă extrem de tentantă.
 

Săgetător

Săgătătorii vor dobândi o anumită autoritate astăzi. La serviciu, vei fi nevoit să ţii locul unui coleg, iar asta va însemna că mai multe ore de muncă. De asemenea, s-ar putea să primeşti o veste de la un membru de familie. O veste bună, care-ţi va însenina ziua. Singurul aspect negativ al acestei zile sunt finanţele. Există riscul să apară o penurie financiară, după mai multe cheltuieli inutile.
 

Capricorn

Nativii din Capricorn vor avea parte, astăzi, de o zi extrem de liniştită din punct de vedere emoţional. Relaţia cu persoana iubită, dar şi cu familia decurge normal, toată lumea se înţelege foarte bine, iar voi sunteţi în centrul atenţiei. Spre seară, există posibilitatea unei petreceri în compania unor persoane cunoscute, dar şi a unor străini. Astrele vă recomandă să fiţi cumpătaţi, să nu consumaţi alcool şi să daţi atenţie iubitei/iubitului pentru a nu trezi gelozii.
 

Vărsător

Vărsătorii vor fi foarte preocupaţi, astăzi, de bunăstarea celor dragi. Trebuie să faceţi anumite compromisuri pentru a putea ajuta o rudă care se îmbolnăveşte brusc. Uitaţi de toate planurile pe care le-aţi făcut pentru astăzi şi faceţi tot posibilul pentru a da o mână de ajutor. Eliberaţi-vă de supraîncărcarea emoţională şi implicaţi-vă în treburile interne ale familiei.
 

Pești

Peştii vor avea o zi foarte aglomerată ce poate consta în numeroase excursii, negocieri sau întâlniri de afaceri. Trebuie să aveţi răbdare pentru că există riscul să fiţi obligaţi să comunicaţi cu oameni destul de obositori. Calmaţi-vă şi concentraţi-vă energia pe lucrurile care merită cu adevărat. Într-un final veţi reuşi să treceţi cu bine peste orice şi să obţineţi acel lucru pentru care vă luptaţi de luni de zile.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"