NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Iubire sinceră şi un gest de prietenie adevărată

Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi. Unii îşi vor găsi sufletul pereche într-un moment complet neaşteptat, în timp ce alţii vor avea amre noroc în afaceri. Aveţi însă grijă în prezenţa căror persoane vă petreceţi ziua, s-ar putea să aflaţi o veste destul de importantă fără să vreţi.

Berbec

Dragi Berbeci, astrologii anunţă veşti bune pentru voi din punct de vedere financiar. Daţi dovadă de profesionalism, perseverenţă şi de o bună comunicare în cadrul echipei, la serviciu. Superiorii vor aprecia munca voastră. S-ar putea chiar să primiţi o mărire de salariu, ori veţi fi propuşi pentru avansare.

Taur

Taurii se pot gândi la viitorul lor cu mai multă seriozitate. Dacă aţi cunoscut o persoană specială în ultima vreme, alături de care puteţi spune că aţi descoperit fericirea, aţi putea face chiar şi pasul cel mare. Aveţi curaj, fiţi sinceri cu propria persoană, iar răspunsul pe care îl veţi primi va fi mai mult decât îmbucurător.

Gemeni

Astrologii anunţă o perioadă aglomerată pentru Gemeni. Depuneţi efort atunci când aveţi de rezolvat proiecte importante, mai ales dacă nu pot fi amânate. Seara o veţi petrece în compania persoanelor dragi din familie sau cu persoana iubită.

Rac

Racii trebuie să înveţe să să accepte şi părerile celor din jur, mai ales în conversaţii cu persoane importante de la serviciu. Dacă aveţi nevoie de ajutor în anumite situaţii ori dacă vă poticniţi în încercarea de a rezolva anumite proiecte, cereţi ajutor persoanelor de încredere.

Leu

Pentru Leu este o zi minunată la muncă. Energia care provine doar din munca în echipă vă va menține la un nivel productiv și valoros. Ziua continuă cu anumite discuţii care se anunţă foarte interesante în privinţa viitorului vostru financiar. Pe plan personal, relația dvs. începe să se simtă mai colaborativă, deoarece lucrați amândoi la un obiectiv comun: să vă apropiați și să învățați mai multe unul despre celălalt.

Fecioară

Pentru Fecioară există un potențial puternic ca azi să fie o zi bună. Rezultatul (ca de obicei) depinde complet de tine. Cel mai bun mod de a vă asigura că lucrurile merg bine este să rămâneți pozitiv. Vizualizați modul în care doriți ca lucrurile să se desfăşoare şi arătați universului cum doriți să fie lucrurile. Evitați persoanele negative, cărora le place să se concentreze asupra a ceea ce este rău în lume. Există atât de multe lucruri bune pentru care trebuie să fii recunoscător în viața ta, încât n-are niciun sens să faci altfel.

Balanţă

Balanţei nimeni nu îi poate spune nimic astăzi. Este deosebit de încăpăţânată şi trece printr-o fază foarte intuitivă, în care orice presupui pare să se îndeplinească. Puteți profita de acest lucru pentru a vă pune într-o poziție optimă pentru a prelua controlul asupra unei situații. Financiar, veți vedea unde ar trebui să vă puneți banii, iar recompensele vor fi mai bune decât vă așteptați. Există multă energie bună în viața dvs., iar norocul nu a fost niciodată mai prezent.

Scorpion

Capacitatea Scorpionului de a se concentra pe detalii, fără a pierde din vedere imaginea de ansamblu este unul dintre punctele sale forte. Exact pe asta trebuie să vă bazați astăzi. Asigurați-vă că citiți tot textul din documentul pe care urmează să îl semnați, deoarece un detaliu minor neobișnuit va apărea chiar atunci când o faceți. Veți dori să faceți cel puțin o revizuire înainte de a merge mai departe. Nu-ți fie teamă să apelezi la experţi în domeniu.

Săgetător

Astăzi, toată lumea este cu ochii pe voi, însă există riscul ca oamenii să aibă idei preconcepute în ceea ce vă priveşte. Este nevoie să vă vedeţi de treabă şi să arătaţi tuturor din ce aluat sunteţi făcuţi. Ambiţia este copleşitoare, iar rezultatele vor fi pe măsura efortului depus. La finalul zilei nu poate exista decât un singur învingător şi sunt şanse mari ca acela să provină din zodia Săgetător.

Capricorn

Este o zi perfectă pentru nativii Capricorn să aibă din zona de confort şi să facă excursii importante în interes de serviciu. Trebuie să fiţi în permanenţă pe vârfuri şi să înfruntaţi necunoscutul, în condiţiile în care veţi avea de a face cu provocări noi. Nu vă grăbiţi să daţi răspunsuri, indiferent de cât de bine cunoaşteţi subiectul. Oamenii din jurul vostru se bazează pe intuiţia voastră de a alege drumul cel mai potrivit.

Vărsător

Creativitatea este de partea voastră astăzi, astfel că veţi avea multe de câştigat. Mai ales în relaţia cu persoana iubită, care pare impresionată de elementele noi pe care v-aţi gândit să le aduceţi în relaţia de iubire în care sunteţi implicat. Totuşi, nu trebuie să săriţi calul. Este important să vă ghidaţi după dictonul „ce e mult, strică”, mai ales dacă vorbim despre prea multă atenţie acordată persoanei iubite care, la un moment dat, s-ar putea simţi sufocată.

Pești

Aveţi grijă la cuvintele folosite astăzi. Temperamentul exacerbat s-ar putea să vă coste scump. Nu aveţi nevoie să pierdeţi o legătură cu o persoană importantă din cauza unor cuvinte grele folosite într-un moment nepotrivit. Emoţiile vă copleşesc şi trebuie să arătaţi celor apropiaţi că puteţi să vă stăpâniţi chiar şi în momentele dificile. Abia atunci veţi fi luaţi în serios şi oamenii vor căuta soluţii pentru a vă ajuta.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata