NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | La locul de muncă BERBECII se vor implica cu pasiune și vor lucra fără pauze

Berbec

La locul de muncă sau în afaceri aveți tendința să vă implicați cu pasiune și să lucrați fără pauze. Noi vă recomandăm să vă menajați, fiindcă altfel riscați să ajungeți la epuizare și să aveți probleme de sănătate. Ar fi bine să acordați mai multă atenție celor dragi. În a doua parte a zilei puteți evita o ceartă în familie dacă aveți grijă să nu încercați să vă impuneți punctul de vedere.
 

Taur

S-ar putea să deveniți irascibil din cauza că ați ratat o afacere care părea avantajoasă. Noi vă sfătuim să nu vă descărcați nervii asupra celor dragi. Partenerul de viață v-ar putea ajuta să descoperiți cauzele nereusitei, ca să evitați să faceți aceeasi greseală în viitor. În a doua parte a zilei aveți șanse să vă regăsiți buna-dispoziție la o intrunire cu prietenii.
 

Gemeni

S-ar putea ca persoana iubită să vă reproșeze lipsa de afecțiune și faptul că dedicați prea mult timp activității profesionale sau afacerilor. Este recomandabil să nu neglijați relația sentimentală din cauza dorinței de a caștiga mai mulți bani.  Noi vă sfătuim să acordați mai mult timp odihnei și activităților relaxante împreună cu cei dragi.
 

Rac

Este posibil să interpretați greșit acțiunile unui coleg de muncă sau ale unui partener de afaceri și să-i faceți reproșuri nemeritate. Noi vă recomandăm să vă păstrați calmul și să analizați împreună tot ce s-a întâmplat, pentru că altfel riscați să deteriorați relația. În a doua parte a zilei s-ar putea să vă intîlniți cu un prieten bun, care vă ajuta să depăsiți mai ușor dificultățile din ultima vreme.
 

Leu

Ar fi bine să nu vă faceți un program strict pentru azi, fiindcă este posibil să survină evenimente neprevăzute. Nu este exclus să aflați că o persoană apropiată are probleme de sănătate. S-ar putea să aveți de făcut cheltuieli mari, care vă depășesc bugetul. Vă sugerăm să apelați la ajutorul unui prieten de încredere.
 

Fecioară

 Este posibil să vă certați cu persoana iubită, pornind de la o contradicție intr-o chestiune minoră. Noi vă sfătuim să nu fiți impulsiv. În a doua parte a zilei s-ar putea să fiți invitat la o intrunire cu persoane apropiate. Ar fi bine să acceptați invitația și să profitați de ocazie pentru a vă relaxa.
 

Balanță 

Relațiile sentimentale și sociale ar putea avea de suferit din cauza unor dificultăți de comunicare. Ar fi bine să amânați discutarea unor chestiuni profesionale importante și semnarea eventualelor documente oficiale. S-ar putea să vă simțiți obosit și să nu aveți chef să vă vedeți cu nimeni. Noi vă sfătuim să nu refuzați o ieșire împreună cu persoana iubită.
 

Scorpion

În prima parte a zilei este posibil să vă pregătiți pentru o călătorie în interes personal. O persoană mai în vîrstă din familie v-ar putea da sfaturi de care ar fi bine să țineți cont. Spre seara s-ar putea să fiți invitat la o intrunire cu persoane apropiate. Puteți profita de ocazie pentru a vă relaxa, dar noi vă sfătuim să fiți diplomat și să nu vă lăsați atras in discuții aprinse.
 

Săgetător

Aveți șanse de reușită în toate activitățile legate de cămin și de viața de familie. Dacă vi se propune să plecați intr-o călătorie, noi vă sfătuim să amâînați, fiindcă azi sunteți predispus la accidente. Se pare că o persoană apropiată vă invidiază și încearcă să vă pună bețe în roate. Vă puteți baza pe intuiție.
 

Capricorn

Se pare că stați mai bine cu banii și intenționați să plecați într-o călătorie. Noi vă recomandăm să verificați cu atenție actele și eventualele rezervări sau bilete de drum, pentru că există riscul unor încurcături.
După-amiază s-ar putea să resimțiți o indispoziție cauzată probabil de oboseala acumulată. Nu se intrevede nimic grav, dar vă recomandăm să vă menajați și să vă odihniți mai mult.
 

Vărsător

În prima parte a zilei este posibil să fiți foarte ocupat cu o problemă profesională care nu suportă amânare. Dacă un coleg sau un partener de afaceri vă solicita ajutorul, noi vă recomandăm să faceți un efort și să nu îl refuzați. După-amiază atmosfera din famile ar putea fi relativ tensionată, dar spre seară totul revine la normal. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să nu neglijați odihna.
 

Pești 

În prima parte a zilei este posibil să nu vă simțiți în formă și să nu vă puteți respecta programul. Ar fi bine să amânați intîlnirile care nu sunt urgente.
În partea a doua a zilei este posibil să primiți o veste bună in legătură cu o sumă de bani. Noi vă recomandăm să nu vă faceți planuri pâînă nu vă vedeți cu banii în mână.
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"