NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | La un pas de despărţire

Se adună nori negri deasupra relației de cuplu, iar furtuna e tot mai aproape. Zodiile care vor o ia decizie definitivă ar face bine să se gândească de zece ori înainte de a vorbi. Asta dacă nu vor să sufere inutil.
 

Berbec

Berbecii vor avea o zi calmă, fără evenimente majore, însă plină de dragoste și romantism. Problemele îi vor ocoli complet pe nativii din această zodie, motiv pentru care toată atenția va fi concentrată pe persoana iubită. E momentul ideal pentru a face planuri de viitor și pentru a pune la cale următorii pași din relație. Dacă ai anumite gânduri pe suflet, nu ezita să le mărturisești.
 

Taur

Taurii au zeci de idei ce par a fi sclipitoare, însă practica lasă de dorit. Un prim pas e necesar pentru a pune lucrurile în mișcare, iar pentru asta nu se cer planuri și strategii perfecte. Fixează o țintă și nu te abate de la ea, indiferent de obstacolele apărute. Vei observa că toate se vor așeza la locul lor, mai repede decât îți imaginezi.
 

Gemeni

Gemenii care au probleme în relația de cuplu sunt hotărâți să rezolve situația, chiar dacă asta prespune un „adio” dureros. Înainte de a începe o astfel de discuție, încearcă să identifici cu precizie care sunt probleme reale, ce pot fi clarificate, și care sunt diferențele de caracter. Acestea din urmă nu pot fi eliminate, chiar dacă discuția se întinde pe ani întregi. Totodată, se recomandă prudență în alegerea cuvintelor. Ascultă cu atenție ce ți se comunică, ai putea afla lucruri interesante.
 

Rac

Racii sunt copleșiți de emoții și preferă să ascundă adevăratele probleme sub preș. Suferința este doar un simptom, nu cauza. Poate că există anumite dorințe pe care le-ai neglijat sau oameni pe care i-ai dezamăgit. Lucrurile se pot îndrepta rapid, dacă identifici corect ce se întâmplă. Câteva ore petrecute în liniște ar putea da multe răspunsuri. Ascultă-ți instinctul, îți va spune cu precizie când faci ceva greșit sau nu
 
 

Leu

Riscurile de accidente sunt crescute astăzi. Nu uita de asta dacă pleci în călătorie, sau te apuci de o muncă fizică în gospodărie. E recomandat să acţionezi moderat, alternând momentele de efort cu odihna. Seara ai parte de surprize plăcute din partea celor dragi. E posibil să primeşti veşti despre o moştenire neaşteptată.
 

Fecioară

E timpul să începi să îţi educi auto-controlul. Astfel cresc şansele tale de a ajunge printre cei puternici. Vei face o impresie puternică, demonstrezi o educaţie bună, dar ai grijă să te abţii de la orice fel de linguşeală. Nu strică să urmăreşti persoane care au reuşit şi care pot fi un bun exemplu pentru tine, astăzi.
 

Balanţă

Vei avea toate motivele să fii mândru de tine însuţi. Poate fi vorba despre o victorie în dragoste, despre interesul pe care îl stârneşti unui auditoriu numeros, sau poţi să îţi demonstrezi anumite aptitudini unice. Dacă e vorba despre creaţie şi artă, nu fii surprins să dai celor din jur câteva capodopere nepreţuite.
 

Scorpion

S-ar putea să fii obosit de evenimentele din această zi agitată. E foarte probabil ca multe situaţii să necesite participarea ta directă. Fie vei ajuta o rudă, fie vei avea de făcut o comunicare ce îţi va aduce destul stres. Sfatul venit de la astre e să ai răbdare. Mai ales că seara promite să fii răsplătit cu multă compasiune, calm şi linişte. Fie va fi o întâlnire romantică, fie o petrecere restrânsă cu prietenii foarte apropiaţi.
 

Săgetător

Săgetătorii vor fi foarte preocupaţi, astăzi, de ei înşişi. Ca niciodată, veţi fi foarte atenţi la felul în care arătaţi şi sunteţi extrem de interesanţi să faceţi o impresie bună. Aceste noi experienţe vor veni cu rezultate uimitoare. Astfel, veţi avea parte de o schimbare majoră în viaţa voastră, care vă va aduce numai beneficii. Pe plan personal, o mică scenă de gelozie este posibilă din partea persoanei iubite. Fiţi sinceri atât cu voi, cât şi cu jumătatea voastră.
 

Capricorn

Nativii din Capricorn trebuie să fie, astăzi, foarte atenţi. Coborâţi cu picioarele pe pământ şi încercaţi să înţelegeţi că nu trăiţi într-o lume perfectă, iar unii oameni v-ar putea face rău. Fiţi atenţi la cum închideţi uşa casei şi în niciun caz nu lăsaţi cheile în contactul maşinii. Spre seară veţi primi vizita unei persoane care vă va aduce o veste foarte importantă pentru viitorul vostru. Asumaţi-vă responsabilitatea!
 

Vărsător

Nativii din Vărsător trebuie să fie atenţi, astăzi, la cum îşi cheltuie banii. Sunteţi predispuşi la cheltuieli inutile pe care le veţi regreta foarte repede. Învăţaţi să vă relaxaţi şi să gândiţi foarte bine înainte de a lua o decizie care vă afectează atât pe voi, cât şi familia sau prietenii apropiaţi. Nu sunt recomandate deciziile radicale în relația de cuplu, chiar dacă amândoi simțiți că ceva este în neregulă.
 

Peşti

Nativii din Peşti se vor simţi, astăzi, în largul lor. Faceţi exact ceea ce vă place, motiv pentru care starea de spirit vi se va îmbunătăţi considerabil şi veţi fi foarte indulgenţi cu cei care v-au greşit. Ar fi normal să învăţaţi că o astfel de atitudine vă ajută extraordinar în relaţia cu oamenii din jurul vostru. Bucuraţi-vă de aceste momente şi nu vă temeţi să arătaţi ce simţiţi cu adevărat.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata