NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Linişte interioară, surprize în dragoste şi o situaţie neprevăzută

O zi frumoasă, liniştită, dar totuşi promiţătoare pentru nativi, în ceea ce priveşte sfera afacerilor. Şi în dragoste astrologii au veşti bune, unii nativi s-ar putea să îşi întâlnească sufletul pereche. 
 

Berbec

Berbecii trebuie să dea dovadă de profesionalism, devotament şi putere de muncă la serviciu, dacă îşi doresc o mărire de salariu. Trebuie să demonstraţi că sunteţi capabili de lucruri măreţe şi că puteţi lucra în echipă, iar superiorii vor lua măsuri, pozitive bineînţeles, în privinţa voastră.
 

Taur

Taurilor nu li se recomandă să discute secrete cu persoane pe care le-au întâlnit pentru prima dată. Conversațiile intime, povestirile despre viața personală sau discursurile laudative despre realizările lor nu sunt binevenite. Va fi o zi mult mai liniştită dacă staţi departe de necazuri sau situaţii care pot deveni tensionate.
 

Gemeni

Gemeni iau parte de o zi, respectiv săptămână grozavă la serviciu, dar şi în viaţa personală. Concentraţi-vă asupra succesului profesional, fiţi în competiţie cu cei de la muncă şi încercaţi să obţineţi o evaluare strălucită în procesul de învăţare. Este o zi fără probleme sau accidente neprevăzute.
 

Rac

Racii trebuie să se aprecieze mai mult. Cuvintele simple, cum ar fi: „Sunt bun,” „Pot face orice” vor avea un efect magic. Este necesar să credeți în potențialul vostru de succes și veţi reuşi. Astrologii întrevăd mult noroc în viaţa personală, în ceea ce priveşte munca, dar şi în relaţiile de prietenie. S-ar putea să cunoaşteţi şi pe cineva special.
 

Leu

Astăzi este pe bază de ambiţie şi vrei să demonstrezi tuturor, cu orice preţ, că eşti numărul unu. Totuşi, este important să nu uiţi că în relaţia personală vorbim despre reciprocitate. Nu ai nimic de demonstrat persoanei iubite şi este foarte important să accepţi şi opinia ei. Nu trebuie să încerci să-ţi domini partenerul pentru că rişti să ajungi singur. Focusează-te pe obiectivele pe care le ai pe plan scurt, nu e cazul să te gândeşti la evenimente care vor avea loc peste câteva luni.
 

Fecioară

Nu trebuie să laşi nimic la întâmplare. Ai pe cap o mulţime de probleme şi trebuie să le analizezi în cele mai mici detalii, înainte de a lua o decizie sau mai multe. Ai mare grijă pentru că nota de plată pentru deciziile luate astăzi s-ar putea să vină peste câteva luni, într-un moment neaşteptat şi care te va prinde cu garda jos. Este foarte important să-ţi asumi deciziile luare şi să nu cauţi vinovaţi într-o parte sau alta.
 

Balanţă

Este o perioadă în care îţi permiţi să acorzi multă atenţie frumosului, ceea ce înseamnă că, pe seara, ori mergi în vizită la o expoziţie ori participi la o şedinţă de shopping care s-ar putea să se lase cu ceva cumpărături interesante. Însă ai grijă să nu depăşeşti limita de cheltuieli pe care ţi-ai propus-o pentru ziua de azi. Pe partea de muncă s-ar putea să fi tras la răspundere pentru o greşeală care nu îţi aparţine. Păstrează-ţi calmul şi explică oamenilor ce s-a întâmplat cu adevărat.
 

Scorpion

Abordezi orice discuţie dintr-o poziţie de forţă, iar acest lucru s-ar putea să-ţi dăuneze. Încearcă să profiţi de orice moment de pauză pentru a-ţi găsi liniştea interioară şi a deveni o persoană mai maleabilă. Spre finalul zilei, o invitaţie neaşteptată de a ieşi în oraş se va transforma într-o întâlnire extrem de avantajoasă pentru tine din mai multe puncte de vedere. Păstrează-ţi entuziasmul pe întreaga durată a întâlnirii.
 

Săgetător

Săgetărorii nu trebuie să răspundă la provocări. Este posibil ca cineva să încerce să vă abată de pe drumul cel drept, să vă priveze de dreptul la succes sau să perturbe pacea din interiorul relației voastre. Cu toate acestea, ziua de astăzi este potrivită pentru tranzacțiile financiare. Este posibil să se rezolve o dispută legată de o proprietate sau un conflict care a erupt în timpul împărţirii unei moșteniri.
 

Capricorn

Astăzi, Capricornii sunt romantici şi se pot îndrăgosti foarte uşor. Cu toate acestea, ar trebui să evitați contactul cu persoane care se află deja într-o relație. Puteţi evita să faceţi greşeli dacă vă concentraţi mai mult asupra muncii. Dacă nu aveţi prea multe sarcini la serviciu, aţi putea degreva un coleg. Seara, bucurați-vă de odihnă, oferindu-vă relaxare fizică și emoțională.
 

Vărsător

Vărsătorii ar putea să-şi petreacă ziua singuri. Astrele nu arată prea mari probleme în afaceri sau în relaţia de iubire. Aţi putea să vă faceţi timp pentru a vă organiza dulapul. Scăpaţi de lucrurile care nu vă mai trebuie. Seara, relaxaţi-vă cu o plimbare în aer liber sau o cină alături de persoana iubită.
 

Peşti

Astăzi, Peştii rămân în umbra acelui cineva mai hotărât, mai îndrăzneț și mai activ. Este foarte posibil care funcţia la care visaţi şi pe care o aşteptaţi de multă vreme să vi se ia de sub nas. De asemenea, nu este exclus ca altcineva să vă sufle iubitul sau iubita. Într-un fel sau altul, pentru a preveni această predicție, trebuie să fiţi cu ochii în patru şi să munciţi din greu. Evitaţi orice metodă necinstită de luptă.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata