NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Linişte sufletească, surprize în dragoste şi relaxare

Astrologii întrevăd veşti bune pentru nativi în această zi. Petreceţi timpul în compania prietenilor, familiei sau persoanei iubite. În dragoste, şansele de a vă găsi sufletul-pereche în această perioadă sunt foarte mari. 
 

Berbec

Berbecii ar putea avea nevoie de sprijin sau de sfaturi din partea prietenilor astăzi. Este posibil să întâmpinaţi anumite problene din punct de vedere financiar sau sentimental. Astrologii vă recomandă să cereţi ajutor dacă simţiţi nevoia, nu este indicat să acţionaţi singuri. Arătați înțelepciune și tact în conversațiile cu persoanele care sunt mai în vârstă.
 

Horoscop 27 aprilie 2019 Taur

Taurii sunt sfătuiţi de astrologi să nu îşi divulge secretele celor în care nu au încredere. În schimb, puteţi cere sfaturi familiei, prietenilor ori persoanei iubite. Este bine să vorbiţi despre problemele voastre şi despre ce vă apasă. Spre seară aveţi ocazia de a vă petrece timpul alăturid e cei dragi, într-o atmosferă plăcută, liniştită.
 

Gemeni

Gemenii au mare noroc. Este o perioadă extraordinară pentru concedii, relaxare, înţelegere şi decizii importante. Gândiţi-vă bine la viitorul vostru şi nu lăsaţi pe nimeni să vă stea în cale. Aţi putea pleca în zonele rurale, poate la ţară, la bunici. Veţi avea parte de linişte şi multă pozitivitate, iar cei în vârstă se vor bucura nespus să vă vadă.
 

Rac

Racii sunt sfătuiţi de astrologi să îşi controleze starea de spirit. S-ar putea ca un eveniment sau o excursie planificată să fie anulată din cauza unor probleme de ultim moment. Nu disperaţi însă, dacă aveţi încredere în forţele proprii şi depuneţi destule fort, s-ar putea să reuşiţi să rezolvaţi aceste sarcini şi să vă bucuraţi de timpul rămas în compania familiei. La sfârșitul zilei, sunt posibile vizite ale rudelor.
 

Leu

Astăzi, Leilor li se recomandă să nu fie agresivi. Toate problemele pe care le întâmpini trebuie rezolvate cu ajutorul diplomației. Oboseala fizică, petrecerile până în zori și disputele cu părinții sunt interzise. Seara, sunt posibile surprize plăcute. Ar putea fi legate de o posibilă relaţie de dragoste. Cei care se află într-o relație trebuie să se abțină de la flirt, cel puțin în prezența celeilalte jumătăți.
 

Fecioară

Fecioarele adaugă probleme în relaţia de cuplu. Este posibil ca cineva foarte apropiat să dezvăluie un secret despre care ai fi dorit să nu se afle niciodată. Motiv pentru care este recomandat să nu mai ai încredere în oricine, să nu mai crezi orbește în oameni care promit ajutor „dezinteresat”. Seara, fii activ. Jocurile cu copiii, pedagogia sau experiențele în dragoste sunt binevenite.
 

Balanţă

Balanţele primesc astăzi veşti importante. Este posibil ca acestea să fie legate de o eventuală moștenire sau o împărțire a unei proprietăți. Unii nativi ar trebui să acorde mai multă importanţă relaţiei de cuplu. Ar putea apărea un conflict cu partenerul de viaţă sau cu o rudă apropiată. Poţi evita orice fel de scandal îţi păstrezi calmul.
 

Scorpion

În 27 aprilie, Scorpionii nu trebuie să cedeze provocărilor. Este posibil ca o persoană care „se hrănește” cu energia negativă a interlocutorilor săi să apară în viața ta. Sâmbăta va fi mult mai liniștită dacă renunți la agitație. Poţi ieși din oraș, face o scurtă excursie sau îţi poţi petrece timpul liber citind o carte. Astăzi nu este cel mai bun moment pentru discuții despre știri, schimb de idei și evoluții creative.
 

Săgetător

Nativii din Săgetător vor avea parte, astăzi, de o zi liniştită alături de familie şi prieteni. Fericirea vă înconjoară, mai mult ca niciodată, şi vă veţi bucura de momente pline de emoţii pozitive. Veţi simţi din plin dragostea persoanei iubite, dar şi a prietenilor. O ieşire în aer liber vă va ajuta să vă recâştigaţi echilibrul emoţional de care aveţi mare nevoie. Nativii singuri, aflaţi în căutarea iubirii, o vor găsi chiar astăzi.
 

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn îşi vor întâlni, astăzi, marea iubire. Fie că aţi fost despărţiţi din cauza locului de muncă şi nu v-aţi văzut foarte mult timp, fie că sunteţi singuri, astăzi este ziua în care veţi simţi că nu sunteţi singuri pe lume. (Re)Găsirea persoane iubite vă va schimba complet percepţia despre viaţă. Bucuraţi-vă de aceste clipe preţioase şi evitaţi să vă gândiţi la problemele din viaţa voastră.
 

Vărsător

Vărsătorii vor fi, astăzi, înconjuraţi de familie şi prieteni, exact aşa cum şi-au dorit şi au planificat. Veţi fi invitaţi să ieşiţi la o plimbare în aer liber, alături de o persoană care simte nevoia să împărtăşească cu voi un secret. Concentraţi-vă şi oferiţi cel mai bun sfat. După ce lucrurile vor reveni la normal, este imperios necesar să vă relaxaţi, să vă odihniţi şi să evitaţi să mâncaţi fără măsură. Aveţi mare grijă de voi!
 

Pești

Nativii din Peşti îşi vor regăsi, astăzi, pacea interioară. După o lungă perioadă de timp în care aţi fost extrem de agitaţi şi preocupaţi cu locul de muncă, astăzi veţi ajunge în sfârşit acasă. Veţi simţi nevoia să cumpăraţi ceva nou pentru a vă bucura de zilele de linişte, dar şi să faceţi un cadou persoanei iubite. Faceţi exact cum vă dictează inima şi nu ascultaţi sfaturile prietenilor care vă recomandă să fiţi cumpătaţi. Satisfacţia va fi mult mai mare atunci când cei din jurul vostru se vor simţi, la rândul lor, fericiţi.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"