NordNews
Avem ce spune

Horoscop, miercuri, 25 aprilie 2018. Capricornii primesc informații care îi ajută să ajungă la o înțelegere

Horoscop 25 aprilie 2018. Capricornii primesc informații care îi ajută să ajungă la o înțelegere cu cei din familie sau cu persoane care pot influența anumite evenimente

Horoscop 25 aprilie 2018 – Berbec
Ai parte de o zi deosebit de interesantă, care îți aduce provocări la adresa inteligenței, în situații pe care le poți gestiona frumos numai printr-o mobilizare sinceră.
Horoscop 25 aprilie 2018 – Taur
Cei dragi au nevoile lor și se ocupă de ele, dar și tu ai multe de dăruit și bine ar fi să dai curs acestei dorințe sincere, de a le face viața mai frumoasă.
Horoscop 25 aprilie 2018 – Gemeni
Ești foarte eficient și îți convine această ipostază, iar dacă vrei o explicație, o vei găsi foarte ușor în faptul că te simți bine în propria piele.
Horoscop 25 aprilie 2018 – Rac
Ai șansa de a face adevărate acrobații organizatorice pentru a rezolva mai multe probleme în timp util. Vei fi mulțumit, chiar dacă eforul depus nu va fi unul obișnuit.

 Horoscop 25 aprilie 2018 – Leu

Dincolo de nemulțumiri, pe care le lași în urmă mult mai ușor astăzi, ai multe motive de încântare și bine ar fi să le apreciezi la adevărata lor valoare.
Horoscop 25 aprilie 2018 – Fecioară

 Este o zi în care rezultatele, de orice fel, apar mai ușor. Poți culege acum roadele unor eforturi depuse multă vreme, inclusiv în relațiile de orice fel.

Horoscop 25 aprilie 2018 – Balanță
Dialogurile cu persoanele mai în vârstă din familie pot deveni adevărate surse de inspirație pentru toți. Răspunsurile pe care le vei primi depind de întrebările pe care le pui.
Horoscop 25 aprilie 2018 – Scorpion
Poate că nu îți face plăcere să primești sfaturi, dar îți sunt utile, mai ales cele care vin de la prieteni sau de la rudele pe care ai reușit să le ții aproape.
Horoscop 25 aprilie 2018 – Săgetător
Ești împăcat cu propriile defecte, chiar dacă alții nu sunt și trimit înțepături, pe diverse căi. Bineînțeles că cel mai bun lucru pe care îl poți face ar fi să te îndrepți.
Horoscop 25 aprilie 2018 – Capricorn
Ai acces la informații din interior, ca să poți ajunge la o înțelegere cu cei din familie sau cu persoanele care au puterea de a influența anumite evenimente.
Horoscop 25 aprilie 2018 – Vărsător
Ai ocazia de a găsi o soluție foarte bună pentru o problemă financiară care ți-a dat mult timp mari bătăi de cap.
Horoscop 25 aprilie 2018 – Pești
S-ar putea spulbera anumite iluzii, dar e un lucru bun, mai ales dacă sunt legate de soarta unor parteneriate importante.
Sursă: Realitatea.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"