NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Minciuni în dragoste și un secret tulburător

Dragostea e uneori chiar sub ochii noștri, doar că nu o putem vedea din cauza iluziilor ce ne tulbură mintea. Pentru cei curajoși și sinceri, un simplu schimb de priviri ar putea duce la o frumoasă poveste de iubire. E important însă ca sentimentele să fie curate și să nu existe intenții ascunse.
 

Berbec

Berbecii ar face bine să pună un bilet la Loto. Este ziua lor norocoasă, mai ales pe plan profesional. Oportunitățile apar la tot pasul și este posibilă chiar și o promovare la locul de muncă, în special pentru cei care s-au dedicat trup și suflet în ultima perioadă. Ziua se va încheia la o discuție interesantă cu un prieten din copilărie, care îi va încărca pe Berbeci cu energie și entuziasm.
 

Taur

Taurii vor afla, fără voia loc, un secret ce trebuia să fie bine păzit, despre o persoană atrăgătoare. Această informație pe cât de interesantă, pe atât de tulburătoare, îi va măcina întreaga zi. Chiar dacă ar putea profita de pe urma acestui incident, nativii din zodia Taur sunt sfătuiți să se abțină și să uite episodul bizar. Persoanele trebuie cucerite cu onestitate, nu aflându-le slăbiciunile. Altfel totul s-a transforma într-o mare minciună.
 

Gemeni

Gemenii au tendința de a-și atinge scopurile folosind manipularea. În dragoste, această strategie ar putea avea consecințe dramatice pe termen lung, așadar deciziile importante trebuie amânate. Tendința bizară de a minți va dispărea în câteva ore, iar nativii din Gemeni vor reveni la sentimente mai bune atunci când vor realiza că adevărata putere constă în a fi sinceri și direcți.
 

Rac

Racii sunt loviţi de lene astăzi. Aşa că nu ar strica să staţi acasă şi să dormiţi cât mai mult. Dacă eşti obligat să mergi la muncă, sau la şcoală, va trebui să te motivezi serios, ca să îţi crească productivitatea. Dar nu face nimic în exces, nu cheltui mulţi bani, nu mânca mult, nu bea peste măsură. O problemă familială complexă va avea parte de o decizie, spre seară.
 

Leu

Prea mult pesimism, astăzi. E posibil ca asta să te împiedice să duci la bun sfârşit proiectul în care eşti implicat. Poţi să eviţi asta dacă vei găsi o cale să te încurajezi cu vorbe inspirate şi dacă îţi vei aminti succesele din trecut. E posibil ca financiar ziua de vineri să îţi aducă ceva bun.
 

Fecioară

E indicat să nu petreci prea multe ore în preajma altora, astăzi. Starea ta e una prea agresivă pentru a reuşi să te conectezi cu adevărat cu cineva. Mai ales dacă lucrezi cu oamenii, azi stai cât mai puţin în preajma lor. Dacă e vorba despre chestiuni de afaceri, apucă-te de ele doar dacă reuşeşti să fi calm. Nu e recomandat să împrumuţi bani sau să consumi alcool, astăzi.
 

Balanţă

Nativii din Balanţă vor întâlni, astăzi, o mare şansă de a găsi dragostea adevărată sau de a avansa în carieră. Astrele garantează pentru un succes pe oricare dintre cele două ‘fronturi’. Pentru Balanţele singure, dragostea adevărată va pica din cer. Efectiv vă veţi împiedica de persoana alături de care vă veţi petrece restul vieţii. Deschideţi ochii şi veţi vedea cum dragostea aşteaptă la uşa voastră. Cât despre Balanţele care sunt deja într-o relaţie fericită, astrele vă vor asigura, astăzi, de un uriaş succes profesional. Veţi primi o mărire de salariu, recunoştinţa colegilor şi o avansare din partea şefilor.
 

Scorpion

Scorpionii vor fi nevoiţi, astăzi, să depăşească o situaţie tensionată la locul de muncă. Efortul depuse în ultimele zile se va traduce printr-o senzaţie cronică de oboseală. Veţi simţi nevoia unei zile libere. Dacă asta simţiţi, nu ezitaţi să o şi cereţi, iar dacă o veţi obţine încercaţi să profitaţi din plin de orele în care nu trebuie să faceţi nimic. Un ceai, o plimbare, o baie fierbinte şi puţin somn vă va ajuta să vă reîncărcaţi bateriile pentru a reuşi să treceţi peste zilele obositoare ce urmează.
 

Săgetător

Săgetătorii vor avea o zi plină de evenimente neprevăzute. Încercaţi să fiţi mai alarmaţi pentru a putea înţelege tot ce se întâmplă în jurul vostru şi pentru a putea reacţiona în consecinţă. Nu ezitaţi să vă urmaţi instinctul în ceea ce priveşte situaţia profesională. Astăzi veţi fi numărul unu, indiferent de eforturile depuse de ceilalţi. Acest lucru vă va oferi un avantaj psihic de care vă veţi bucura în weekend.
 

Capricorn

Unii Capricorni vor investi într-o idee nouă legată de finanțe, afaceri sau carieră. Fă astăzi primul pas. De exemplu, ai putea să cauţi parteneri pentru aceste proiecte. Sau să aloci un buget pentru ele. Afacerile tale personale vor avea mici probleme, însă nu este nimic grav. Mai rău este că persoana cu are ai plănuit să-ţi petreci weekendul va fi ocupată cu alte treburi.
 

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii pot avea probleme şi vor avea nevoie de ajutorul membrilor familiei mai în vârstă. Este probabilă o problemă financiară, cum ar fi achitarea unei datorii urgente. A doua jumătate a zilei promite să treacă repede și fără probleme. Excursii scurte, o mulțime de discuţii sau flirturi cu persoane necunoscute.
 

Pești

Pentru majoritatea Peştilor, 11 ianuarie va fi o zi liniştită. Poate părea că cineva te conduce şi te îndrumă cu o mână invizibilă pe drumul cel bun. Acum este un moment excelent pentru a termina lucrurile care te-au panicat în ultima vreme. Seara, mergi la cumpărături. Vei achiziţiona doar lucruri utile la un preț accesibil, dar de calitate.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"