NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Modestia nu vă ajută și trebuie să trăiți clipa

Horoscopul zilei de 26 noiembrie spune că în viața taurilor au fost multe neînțelegeri pe care acum le pot rezolva foarte simplu.

Berbec

Te-ai concentrat pe direcția în care mergi, ceea ce e bine, dar azi e timpul să vii în prezent și să trăiești momentul. Să te concentrezi atât de mult pe viitor a creat o oarecare distanță între tine și cineva care ține la tine mult. Este timpul să te reconectezi cu ei. Nu te mai gândi la mâine, pentru că vei rata ceea ce poți face azi.

Taur

Au fost mult prea multe neînțelegeri în viața ta în ultima perioadă și te-ar putea împiedica să te apropii de cineva. Poți fie să te vezi față în față cu persoana care te derutează și să rezolvi problema sau te poți îndrepta către alți parteneri sociali o perioadă. Ține minte că nu e nimic greșit să iei o pauză de la oamenii care te fac să te simți incomod.

Gemeni

Modestia nu îți va face niciun bine, așa că renunță la ea azi și ieși la rampă. Fă-te observat și dispoziția ta va fi una bună. Dacă te-ai simțit abătut, azi e timpul potrivit să schimbi acest lucru. Tot ce trebuie este să contactezi persoana aia drăguță și o să fie dornică să te cunoască. Emani o energie irezistibilă și trebuie să înveți să o folosești mai eficient.

Rac

Contul tău bancar s-ar putea să nu mai fie așa sănătos cum era, dar asta nu înseamnă cu nu poți fi la fel de fericit. Trebuie să încetezi să lași banii să îți afecteze dispoziția și să realizezi că ești foarte norocos în multe aspecte. Pentru a te ajuta să fii într-o dispoziție maib ună, sună niște prieteni și vorbește cu ei. Distrați-vă. Nu trebuie să cheltui bani pentru a petrece un timp grozav.

Leu

Cel mai bun mod în care să abordaţi astăzi o problemă este să daţi dovadă de educaţie. Chiar dacă un coleg de muncă vă agasează, încercaţi să vă păstraţi diplomaţia care vă caracterizează. Analizaţi situaţia pe toate feţele şi vedeţi dacă se merită să vă bateţi capul. Este foarte posibil ca persoana respectivă să nu înţeleagă sub nicio formă mesajele pe care le transmiteţi.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară este tipul acela de zi în care abilitatea de a comunica îi ajută să obţină bonusuri. Reuşiţi să faceţi în aşa fel încât să ajungeţi pe aceeaşi lungime de undă cu fiecare persoană cu care aveţi de a face. Lăsaţi nesiguranţa de o parte şi bucuraţi-vă de posibilitatea de a interacţiona cu cât mai multă lume, chiar dacă acest aspect vă consumă mai multă energie decât anticipaţi.

Balanță

Un val imens de creativitate vă loveşte astăzi. Acesta ar putea fi începutul unei perioade foarte productive. Rezistaţi tentaţiei de a ceda de la primul hop. Cu cât ideile sunt mai nebuneşti, cu atât mai mare este şansa de a realiza un lucru măreţ, în care mulţi nu aveau încredere. Reţineţi că, la momentul actual, cantitatea este mai importantă decât posibilitatea de a obţine un lucru cu adevărat de calitate.

Scorpion

Scorpionii au parte de momente care le readuc aminte de vremuri de mult uitate. Este perioada ideală pentru a vă aminti modul în care vă distraţi pe vremuri şi a încerca să reeditaţi situaţiile respective. Urmăriţi o comedie de modă veche, eventual în compania unui prieten sau a mai multor prieteni cu care nu aţi mai vorbit de mult şi alături de care regăsiţi bucuria vieţii.

Săgetător

Nu e cea mai bună zi pentru a forța o relație să devină ceea ce nu va fi, poate, niciodată. Tu știi anumite lucruri despre care ceilalți nu au habar, însă dacă vei folosi aceste informații doar pentru a grăbi lucrurile, vei regreta amarnic. Nu numai că este necinstit, dar este și periculos. Dacă vrei să te apropii de cineva, trebuie să rămâi fidel celor de lângă tine. Nu te folosi de secretele altora doar pentru a face o impresie bună despre tine. Doar fii tu însuți și e mai mult decât suficient.

Capricorn

Ceva important e pe cale să se întâmple și s-ar putea să te ia pe nepregătite. Așadar, azi e o zi sub semnul pregătirilor și, daca nu vrei surprize neplăcute, verifică de două ori înainte de a stabili/semna ceva. Sunt mari șanse ca până la sfârșitul zilei să afli ceva de la partener care te va încânta nespus. Lucrurile devin incitante!

Vărsător

Din punct de vedere social, e posibil să nu fii chiar acea persoană care îi ghidează pe toți și pune totul la punct, însă ești omul pe care toți îl caută. Ai charisma, energia și strălucirea de a purta conversații spumoase cu oameni din toate categoriile sociale și asta e un lucru extrem de apreciat la tine. Popularitatea de care te bucuri azi îți va reaminti cât de valoros ești pentru alte persoane și te va binedispune pentru tot restul zilei.

Pești

Nu e o idee foarte înțeleaptă să îți pui toate speranțele într-o singură persoană, așa că încearcă să nu devii nerealist cu privire la așteptările tale. Această persoană ar putea fi la fel de minunată pe cât crezi, dar nu e capabilă să ofere exact ceea ce îți dorești, iar asta o face să se simtă vinovată. Dă-i spațiu, relaxează-tepentru că orice presiune nejustificată pe care o pui asupra sa o va stresa și mai tare și o va împinge la eșec.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"