NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Momente de confuzie și o mică revelaţie

Calmul și încrederea că totul va fi bine sunt principalele arme împotriva confuziei ce umple atmosfera în momentele de criză.

Indiferent de obstacole, orice problemă are și o rezolvare, așa că te nu feri să experimentezi și să încerci soluții ce par amuzante sau chiar bizare.

Berbec

Berbecii trec de la o stare la alta, sunt când apatici, când cuprinși de un entuziasm molipistor. Iar veștile primite nu îi ajută prea mult în acest sens, mai ales că sunt foarte multe lucruri de făcut, dar și restricții ce îi țin pe loc. Soluția este să plănuiască totul în cele mai mici detalii pentru momentul în care vor putea acționa după bunul plac.

Taur

Taurii au parte de o mică revelație de ordin sentimental. Ceea ce părea a fi o simplă discuție cu o persoană specială se poate transforma oricând într-o idilă, așa că o decizie nu mai poate fi amânată. Chiar și de la distanță, situația trebuie clarificată, altfel totul s-ar putea stinge fără niciun rezultat concret.

Gemeni

Gemenii vor descoperi că nimic nu se întâmplă de la sine, iar toate obstacolele ce le vin în cale sunt doar piese dintr-un puzzle ce trebuie dezlegat. Aici e de fapt farmecul – să descopere cele mai bune metode de a face față provocărilor, însă fără a pierde din entuziasm și speranță. Weekendul ar putea aduce și o veste neașteptată cu privire la bani, așa că nu uita să pui la punct un plan B.

Rac

Într-o situație de criză, Racii dau dovadă de un calm desăvârșit. Nici urmă de panică sau dramă în comportamentul lor, iar asta dă speranțe și celor din jur că, în cele din urmă, lucrurile vor reveni la normal. Acesta este momentul în care se testează marile caractere, iar nativii din Rac se descurcă admirabil până acum. Dacă ar avea la fel de multă grijă și de sănătatea lor ar fi ideal.

Leu

Relațiile personale, romantice sau nu, au nevoie de spațiu pentru a crește. Dacă simți că cineva se îndepărtează de tine, ultimul lucru pe care ar trebui să-l faci este să încerci să-l ții și mai tare, sau să îți revendici proprietatea asupra lui. Ai putea să te agați prea strâns acum, când ceea ce trebuie să faci este să dai drumul. Două persoane s-ar putea reuni într-un parteneriat, dar sunt încă două persoane care trebuie să rămână în contact cu identitățile lor individuale.

Fecioară

Aceasta este o zi bună pentru a arunca o altă privire asupra oricărei tensiuni care se resimte în una dintre relațiile tale cele mai apropiate. Nu-ți fie frică să fii sincer, să fii sincer cu tine legat de ceea ce se întâmplă. Cu cât vă confruntați mai devreme cu fricile, cu atât veți vedea că nu sunt atât de înfricoșătoare până la urmă. Ați avut o comunicare încrucișată ciudată și s-ar putea să fie timpul pentru tine și această persoană să îți dai seama ce faceți exact în viața celuilalt. Lucrurile bune pot proveni din conversația voastră.

Balanţă

Unul dintre parteneriatele tale (poate romantic, poate nu) ar putea trece printr-o stare de confuzie acum. Nu ești prea sigur unde ești. Din păcate, niciunul dintre voi nu se gândește la ce gândește cealaltă persoană. Pentru asta e nevoie să aveți o conversație. În loc să presupui că nimic nu este greșit, asigurați-te că lucrurile stau așa! Nu va dura mult timp pentru a readuce lucrurile în armonie.

Scorpion

Faceți o pauză de la toate gândirile întunecate pe care le-ați avut despre muncă sau școală. Astăzi ar trebui să lăsați alte persoane să se ocupe de toate durerile de cap, pentru o perioadă. Ți-ai plătit taxele și ai investit partea ta corectă de energie în probleme. E rândul altcuiva să transpire! Aceasta este o zi bună pentru a vă concentra doar pe a face unele lucruri distractive, așa că nu pierde niciun minut îngrijorandu-te cum vor merge lucrurile fără tine la cârma. Totul va merge bine!

Săgetător

Memoria bună de care dau dovadă Săgetătorii le-ar putea fi de mare folos astăzi. Veți ști cum să ieșiți dintr-o situație complicată, făcând apel la experiențele voastre anterioare și asta vă va ajuta să treceți peste orice obstacol. Inclusiv în viața de familie, vă veți bucura de armonie. Este un moment favorabil pentru ca unele vechi conflicte să fie stinse.

Capricorn

Astăzi, nativii din zodia Capricorn vor avea ocazia să interacționeze cu persoane noi. E un lucru care vă va fi folositor mai ales în plan profesional. Noile cunoștințe vă pot ajuta să rezolvați unele situații care s-au dovedit până acum a fi complicate, spune horoscopul. În plan financiar, ar fi bună puțină precauție și să mai așteptați până când se ivește momentul favorabil pentru a face investiții.

Vărsător

Pentru Vărsători va fi destul de ușor astăzi să ia decizii importante. Eficiența vă va fi aliatul cu care veți putea duce la capăt ceea ce aveți de făcut. Nu refuzați însă orice sfat venit din partea unui apropiat, pentru că s-ar putea dovedi foarte util, recomandă horoscopul. În plan financiar, ați putea lua în calcul să mai puneți și deoparte. Chiar dacă vor fi sume mici, în timp, se vor aduna!

Pești

Familia ar trebui să fie o preocupare mai mare pentru cei din zodia Pești în această zi de weekend. Puteți fi alături mai multă vreme de cei dragi și să petreceți clipe minunate. Nu ezitați să stați de vorbă și cu prietenii voștri vechi, spune horoscopul. Vor fi încântați să vă audă, mai ales dacă nu ați mai discutat de ceva timp.
Sursa: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"