NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Momentul adevărului în iubire și o provocare unică

Acele zodii care simt fluturi în stomac ar face bine să spargă gheața. Cineva trebuie să spună adevărul despre ceea ce simte, iar cel mai potrivit moment este acum. Sinceritatea rămâne cel mai puternic atu al unui îndrăgostit și singurul care nu dă niciodată greș.

Berbec

Astrele s-au aliniat favorabil pentru Berbeci, așa că nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni dacă ocazii nesperate se perindă una dupa alta, în special pe plan sentimental. Cei singuri au toate șansele de a cunoaște o persoană cu adevărat specială, în special dacă nu refuză ieșirile cu prietenii. Sufletul-pereche ar putea fi mai aproape decât îți poți imagina, la propriu.

Taur

Schimbare de perspectivă pentru nativii din zodia Taur. Probleme ce păreau a fi imposibil de rezolvat își găsesc soluția exact la momentul potrivit și asta fără mari bătăi de cap. Este rezultatul unei transformări interioare prin care trec Taurii, o transformare ce îi face pe mulți să renunțe la regretele păstrate cu atâta seriozitate, ani întregi. Este o lecție de viață pe care nativii din Taur merită să o împărtățească și celor dragi.

Gemeni

Se anunță o zi armonioasă pentru Gemeni, în care toate evenimentele par a-i duce către o singură concluzie. Relația pe care o au cu o anumită persoană ascunde mai multe sentimente decât pare, la o primă vedere. Cineva trebuie să spargă gheața înainte de ca totul să se năruie. Iar momentul potrivit este chiar acum, când încrederea e la cote maxime, iar astrele par a se fi aliniat în acest sens.

Rac

Provocare unică pentru racii, care ar face bine să bată fierul cât este cald, în special în relația de cuplu. Dacă simți că este momentul pentru a trece la următorul pas, nu ezita nicio clipă. Ascultă-ți instinctul și acționează cu naturalețea celui care știe ce vrea și când vrea. Astfel, partenerul de viață va fi, la rândul lui, impulsionat să își exprime dorințele și speranțele pentru viitor.

Leu

Dacă problemele apar astăzi, nu poți să aştepţi de la altcineva să le rezolve. Esti în control și va trebui să fii cel care îşi păstrează sângele rece în fața temperamentelor fierbinți. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să conduceți grupul prin exemplu. Continuați să zâmbiți și puneți întrebări pentru a obține o mai bună abordare a ceea ce se întâmplă. S-ar putea să fiți nevoit să sortați răspunsurile. Nu toată lumea poate spune adevărul.

Fecioară

S-ar putea să se schimbe statutul sau nivelul de responsabilitate, ceea ce este o veste bună, pe de o parte. Pe de altă parte, această schimbare ar putea crea o problemă semnificativă într-una dintre relațiile voastre. Egou-urile sunt lucruri foarte delicate. Nu vă lăudați cu schimbările și nu încercați să le vorbiți altora despre asta decât dacă întreabă ei.

Balanţă

Creează o conexiune intelectuală astăzi și aruncă o altă privire asupra unei idei controversate. Ești sigur că simți la fel? Este timpul să îţi pui la îndoială convingerile cele mai adânci și să te asiguri că eşti încă dominat de logică şi raţiune. Oamenii se schimbă, la fel pozițiile lor cu privire la diverse probleme. Evoluați, așa că nu vă fie teamă de schimbare.

Scorpion

O persoană plină de mister ar putea intra în viața ta astăzi, cineva a cărui prezență pare să aducă multă energie, dar a cărei valoare încă ai descoperit-o. Nu trebuie să vă alăturați clubului ei de fani, dacă nu sunteți într-adevăr fan. Nu cedati la presiunea de a fi tratat de la egal la egal. Poți sau nu să vezi ce văd toți ceilalți, așa că păstrează-ți mintea deschisă.

Săgetător

Săgetătorii au o zi agitată în plan sentimental. Astrele te sfătuiesc să nu dai nimănui speranțe false dacă nu eşti cu adevărat interesat. Ultimele zile te-au epuizat foarte tare, aşa că fă-ţi timp şi relaxează-te. Încarcă-ţi bateriile pentru zilele ce vin, care vor fi la fel de stresante. În privinţa banilor, fă economii, dar nu exagera. Ai putea inviţi în oraș câțiva prieteni și să achiți tu nota de plată.

Capricorn

Capricornii sunt sfătuiţi să facă, astăzi, doar ce le face plăcere. Nu te încărca cu lucruri care te indispun. Oamenii dragi din jurul tău se vor adapta oricum, aşa că nu uita că le rămâi dator cu un compromis. La amiază, te poţi relaxa la un masaj, iar seara vei fi surprins de partener cu un cadou scump, pe care ţi-l doreai de foarte multă vreme.

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii sunt idealişti. Visezi cu ochii deschişi, iar partenerul de viaţă intră în jocul tău nerealist. Este o modalititate foarte bună prin care poţi găsi soluţii la tot felul de dileme personale. Legat de sănătate, unii nativi pot avea probleme din cauza epuizării. O ieşire la munte ar fi perfectă. Ar fi o gură de oxigen binevenită pentru perioada agitată care urmează.

Pești

Peştii flirtează cu toată lumea, dar nu vor să depăşească această etapă. Fii atent, ai putea refuza persoane interesante. Astăzi, resimţi dorinţa de a-ţi reînnoi garderoba şi încerci o sesiune rapidă de shopping. Seara, sărbătoreşti alături de câţiva colegi reuşita unui proiect la care ai muncit foarte mult.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"