NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Motiv de petrecere şi o veste bună în dragoste

Astrologii întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului în această zi.

Berbec

O zi bună pentru odihnă, dragi Berbeci. Încercaţi să luaţi o pauză de ala ctivităţile care v-au stresat destul de mult în ultima vreme pentru un scurt răgaz de relaxare. În caz contrat, s-ar putea să ajungeţi în punctul în care să nu mai daţi randament şi să nu mai duceţi la bun sfârşit toate planurile pe care vi le-aţi propus.

Taur

Gemeni

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor se confruntă cu o situaţie neobişnuită la serviciu. Luaţi atitudine dacă vă simţiţi neîndreptăţiţi ori dacă o persoană primeşte laude pentru un proiect pentru care voi aţi muncit extrem de mult. Învăţaţi să cereţi ceea ce vi se cuvine şi nu mai staţi în umbră, temători. Uneori, paşii importanţi vă sperie şi preferaţi să vă complaceţi în ipostaze dificile, dar odată ce vă veţi deschide inima şi veţi vorbi pentru voi, veţi obţine succesul.

Chiar dacă ești tentat să crezi că niște bani picați parcă din cer vor rezolva toate problemele cu care te confrunți, ar trebui să fi aflat până acum că banii nu cumpără și fericirea. Nu face greșeala să iei decizii în funcție de cât de profitabilă ți se pare o afacere sau nu. Nu e momentul să pui portofelul înainte și să îți sacrifici astfel reputația.

Leu

Toată lumea din jurul tău are o idee diferită despre cum ar trebui să rezolvi o problemă astăzi – dar numai tu știi, de fapt, ce ai de făcut! Te pricepi să faci compromisuri în așa fel încât să mulțumești pe toată lumea, așa că preia controlul și încearcă să-i convingi și pe ceilalți că aceasta e cea mai bună soluție. Fii încrezător și ceilalți te vor urma. Spre seară lucrurile se liniștesc și te bucuri de clipe de relaxare în familie.

Fecioară

E una din zilele alea în care ai chef să întorci casa cu susul în jos și să pui la punct lucrurile pe care le-ai tot ignorat în ultima perioadă. Treburile casnice îți readuc zâmbetul pe buze. Cheamă un prieten și roagă-l să te ajute la redecorat, dacă simți că începi să te plictisești. Interacțiunile cu oamenii apropiați te vor face să te simți mai bine.

Nu este un moment foarte bun pentru a petrece mult timp socializând cu oameni noi. Timpul și banii tăi sunt împuținați, iar oamenii care au fost întotdeauna importanți în viața ta îți lipsesc. Nu vă va costa nimic să îi chemați astăzi și să petreceți ceva timp doar stând în preajma lor. Implicarea în orice noi scheme nu este chiar cea mai inteligentă idee în acest moment, și renunțați la semnarea oricăror documente care vă pot angaja în orice! Trebuie să rămâi liber ca o pasăre.

Scorpion

Să te preocupi de problemele din jurul casei ar trebui să fie prioritatea ta chiar acum, indiferent dacă asta înseamnă redecorarea camerei de zi, revenirea la armonie cu un coleg de cameră sau pur și simplu evitarea agitației din lumea de afara. Casa ta este refugiul tău, așa că ar trebui să o folosești ca atare mai des. Bucurați-vă de siguranță și liniște acolo. Concentrați-vă pe a vă conecta din nou cu împrejurimile cele mai intime și cu toți oamenii care le împărtășesc cu voi.

Săgetător

Un prieten cu probleme are nevoie să se înveselească astăzi și ar trebui să vă puneți la dispoziție cât mai bine. Recent a fost multă dramă în viața lui și îi puteți oferi normalitatea care îl va ajuta să-și recapete echilibrul. Este ideal să petreceți ceva timp cu el, să ieșiți la un film și o masă, să faceți o drumeție lungă sau chiar să petreceți puțin timp uitându-vă la televizor împreună. Oferiți-i șansa de a-și împărtăși gândurile și de a realiza prin ceea ce trece.

Capricorn

Pentru Capricorni va fi o zi de sâmbătă foarte interesantă. Vei obține, în sfârșit, răspunsuri la câteva probleme din viața personală care te macină de ceva vreme încoace. Dacă până acum ai avut o nesiguranţă în privinţa partenerului de viaţă, acum lucrurile devin foarte clare, așa că decizia este una foarte uşor de luat. Acele bănuieli care nu te-au lăsat să dormi noaptea vor fi confirmate de evidețe care vor spulbera orice dubii.

Vărsător

Astăzi, nativii zodiei Vărsător își vor îndeplini un vis pe care l-au abandonat cu mult timp în urmă, din cauza banilor. Pentru că lucrurile merg mai bine în plan financiar, acum ai oportunitatea de a-l realiza. Nu-ți fie frică să acționezi. Fă ce simți și bazează-te pe instinct. Și, cel mai important, bucură-te de viață. Fii cu sufletul deschis, privește în jur și zâmbește!

Pești

Peştii trec printr-un episod de depresie din cauza problemelor financiare. Este foarte important să înțelegi că o stare proastă nu te avantajează să-ți revii. Sfatul astrelor pentru tine este să te mobilizezi și să confrunți situația. Poți începe prin a-ți face puțin ordine în buget. În ultima perioadă ai cheltuit mai mult decât ți-ai propus, iar asta se vede în portofel.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"