NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Noroc la bani și un mesaj de dragoste subtil

Dragostea se ascunde printre rânduri. Pentru cei care sub dispuși să privească dincolo de aparențe, un simplu mesaj ar putea ascunde o adevărată declarație de iubire. Mare atenție cum și cu cine purtați acele discuții acaparante. S-ar putea să fie vorba despre mai mult decât o prietenie.

Berbec

Berbecii au multe dorințe și așteptări, însă realitatea îi confruntă cu probleme care nu mai pot fi amânate, așa că lucrurile trebuie făcute în ordinea lor firească, indiferent de chef. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la visele tale, ci doar să prioritizezi sarcinile astfel încât, în viitorul apropiat, să ai suficient timp și resurse pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Răbdare – nu au intrat zilele în sac.

Taur

Taurii simt că este momentul unei transformări profunde, necesară pentru a trece la următoarea etapă din viață. Atât în relația de cuplu, cât și pe plan profesional, nativii din zodia Taur sunt pregătiți să-și asume mai multe responsabilități ca urmare a experienței pe care au acumulat-o. Anumite dorințe nu pot fi ignorate, așa că cel mai bine este să explici clar deciziile importante pe care ești pregătit să le iei, pentru a te asigura că cei dragi vor înțelege.

Gemeni

Gemenii ar putea primi un mesaj care să-i pună total pe gânduri. Aparent inofensive, cuvintele par a ascunde o adevărată declarație de dragoste – evidentă doar pentru cei care știu să citească printre rânduri. Așadar mare atenție cu cine, cum și ce comunici, pentru că magia poate trece neobservată și ar fi păcat.

Rac

Racii par a avea noroc la bani în prima zi a săptămânii, ceea ce nu se întâmplă foarte des în ceea ce-i privește. O datorie mai veche ar putea fi restituită alături de un cadou frumos, iar la serviciu veștile bune vin în valuri. Profită de aceste momente pentru a rezolva probleme mai vechi, pentru că nu va fi așa mereu. Asigură-te că fiecare pas pe care îl faci este gândit și îți va aduce beneficii și pe viitor.

Leu

Leii traversează o perioadă foarte bună, în care totul pare a merge ca pe roate. Surprizele se țin lanț în special pe plan sentimental, unde o persoană pe cât de atrăgătoare, pe atât de interesantă, le-a pus inima pe jar nativilor din zodia Leu. Astrele s-au aliniat favorabil, așa că tot ce mai au de făcut Leii este să profite de fiecare clipă. Și să lase îndoielile pentru o altă zi.

Fecioară

Fecioarele ar putea fi nevoite să intervină în rezolvarea unei probleme din familie, care riscă să destabilizeze relațiile din cei dragi. Folosește-și disciplina, spiritul critic și echilibrul emoțional pentru a clarifica această situație în timp util, chiar dacă cei dragi ar putea trece prin momente neplăcute. În cele din urmă, vor aprecia efortul tău iar tensiunea se va spulbera rapid. Seara va aduce momente mai senine, în care nativii din Fecioară vor reuși să-și pună ordine în gânduri și să pună la punct următorii pași pe plan profesional.

Balanţă

Balanțele nu ar trebui să piardă timp comparând propriile reușite cu cele ale cunoscuților. De cele mai multe ori, aparențele înșeală, iar unii se laudă cu ceea ce nu au. Doar tu știi prin ce greutăți ai trecut și ai toate motivele pentru a fi împăcat cu propriul destin. Nu uita că micile bucurii sunt cele care dau savoare vieții, așa că nu merită să pierzi nicio clipă urmărind iluzii.

Scorpion

Scorpionii care sunt la începutul unei relații ar trebui să aibă grijă pentru că există riscul de a-și copleși partenerul cu prea multă atenție. Fiecare cuplu trece prin etapele lui, nu merită să te grăbești și în niciun caz să arzi etapele. Misterul este un ingredient de bază în orice poveste de dragoste, asigură-te că nu îl pierzi.

Săgetător

Pentru Săgetători, e o zi în care vor avea ocazia să întâlnească oameni noi și să aibă parte de momente plăcute. Puteți lega noi prietenii sau să vă faceți cunoștințe care s-ar putea dovedi de mare ajutor în ceea ce plănuiți să întreprindeți. Pentru nativii singuri, de asemenea, poate fi un moment bun pentru a găsi persoana potrivită.

Capricorn

Astăzi, cei din zodia Capricorn ar putea descoperi că nu toate planurile vor ieși așa cum și-au propus. E posibil ca o întâlnire pe care o considerați importantă să fie amânată din motive independente de voi. Nu ar trebui să fiți îngrijorați, spune horoscopul. Această amânare s-ar putea dovedi a fi în folosul vostru și veți avea mai mult timp pentru a vă pregăti, ca să obțineți ce v-ați propus.

Vărsător

Vărsătorii nu ar trebui să întârzie momentul important al unei schimbări în viața lor, pe care o plănuiesc de multă vreme. Chiar dacă unele incertitudini vă fac să ezitați, ar putea fi timpul să faceți pasul înainte. Cu calm și încredere în voi, lucrurile vor merge bine, spune horoscopul.

Pești

Pentru Pești, compania persoanelor cunoscute le va da confort și siguranță. Ați putea încerca să petreceți mai mult timp cu familia sau să fiți alături de prietenii dragi. Vă veți bucura nu doar de momente minunate, ci chiar să primiți un ajutor binevenit în cazul unor probleme care vă preocupă, spun horoscopul. Sfaturile sau sprijinul celor apropiați sunt neprețuite!
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata