NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | O mărturisire şi o întâlnire electrizantă

O mărturisire sentimentală aduce linişte între parteneri, în vreme ce o întâlnire electrizantă poate naşte pasiuni fierbinţi. Berbecii vor primi o invitaţie la un eveniment destul de sofisticat şi astăzi îşi vor petrece mare parte din zi prin magazine pentru a alege ţinuta potrivită.
 
Taur
Dragi Tauri simţiţi nevoia de mai multă adrenalină în viaţa voastră şi plănuiţi o escapadă. Nu vă interesează unde mergeţi, ci mai degrabă oamenii care vă însoţesc.
Gemeni
Dragi Gemeni NU este nevoie de un efort mare pentru a vă urma visul, ci doar să fiţi mai atenţi şi mai stăpâni pe situaţie.
Rac
Racii vor face astăzi haz de necaz la orice pas. Oricât de rele ar fi veştile primite, ei vor căuta partea bună şi se vor amuza copios.
Leu
Dragi Lei dacă simţiţi nevoia să faceţi o mărturisire pe plan sentimental, NU vă temeţi de reacţii. Este mai bine să o faceţi acum decât mai târziu.
Fecioară
Fecioarele parcurg o perioadă favorabilă în plan sentimental, azi au tendinţa de-a exagera. Tocmai din acest motiv riscă să creeze tensiuni în relaţia cu persoana iubită.
Balanţă
Balanţele vor avea astăzi ocazia să vorbească deschis cu fiinţa iubită despre o chestiune care le-ar putea face viaţa mai frumoasă.
Scorpion
Dragi Scorpioni scenariul pentru ceea ce urmează să se întâmple NU vă este pe plac şi vreţi să faceţi câteva modificări. Vor fi discuţii aprinse, dar şansele sunt de partea voastră.
Săgetător
Săgetătorii vor avea parte de o zi deosebită. Toată lumea se comportă frumos cu ei, orele de la serviciu li se vor părea minute, iar persoana iubită NU ştie cum să îi mai mulţumească.
Capricorn
Iar Capricornii simt nevoia de a face o schimbare importantă în plan sentimental. Este posibil să întâlnească astăzi o persoană care îi va atrage imediat.
Vărsător
Dragi Vărsători este momentul să NU vă mai stresaţi pentru lucruri care NU ţin de voi. Încercaţi să priviţi partea plină a paharului şi să vă bucuraţi de toate lucrurile frumoase din viaţa voastră.
Peşti
Peştii vor intra în contact cu o persoană care va avea o influenţă foarte mare asupra lor în următoarele luni. Ziua se anunţă a fi una productivă.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"