HOROSCOP | O poveste de dragoste prinde contur

Distribuiti mai departe...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spiritul sărbătorilor își face simțită prezența, mai ales în dragoste. Sunt șanse mari pentru a cunoaște un nou partener de viață sau pentru a reînnoi o relație din trecut.

 

Berbec

Berbecii ar face bine să nu se judece prea aspru, dacă resimt regrete după anumite decizii grele. Unele lucruri nu se pot rezolva, indiferent de efortul depus. Păstrează această lecție ca pe o garanție pentru viitor și încearcă să depășești momentul cât de repede poți. Și nu păstra totul pentru tine. Orice problemă e pe jumătate rezolvată atunci când o împarți cu cei în care ai încredere.

Taur

Taurii ar putea primi un mesaj care să-i pună complet pe gânduri. O persoană de la care nu aveau nicio așteptare și-ar putea mărturisi sentimentele în care mai neașteptat moment. Iar o astfel de mișcare nu poate rămâne fără răspuns. Gândește-te bine și răspunde cu aceeași sinceritate dezarmantă – oricare ar fi gândurile tale. E cam singura problemă pe care o vei avea, pentru că pe plan financiar veștile bune se vor ține lanț.

 

Gemeni

Gemenii trebuie să iasă din izolare și să înfrunte lumea cu ambiție și curaj. E singura cale prin care vor ieși din impasul emoțional. Nu retragerea și adâncirea în nostalgie este răspunsul, ci riscul, aventura și dorința de necunoscut. Ușor-ușor, lucrurile se vor așeza la locul lor, iar tu vei redeveni acea persoană plină de entuziasm și energie. Trebuie doar să faci un prim pas.

Rac

Racii sunt din nou pe punctul de a face o incursiune în trecut, activitatea lor preferată de Sărbători și, de altfel, de zi cu zi. O idee bună ar fi să schimbe direcția și să se gândească mai mult la viitor, pentru că acolo sunt surprizele. Ar putea descoperi cu surprindere că au dorințe pe care nici măcar nu le bănuiau.

 

Leu

Eşti în elementul tău astăzi. Aşteaptă-te să te trezeşti foarte motivat să munceşti din greu şi să ai rezultate. Îţi e uşor să rămâi concentrat, după ce te setezi pe un anume proiect. Aşa că e ziua perfectă să îţi pui toată energia în proiectele în care vrei să ai succes. Dacă vei primi critici, asigură-te că le transformi în ceva constructiv. Mai ales că vei avea şansa să străluceşti cu adevărat. Ai încredere în instinctele tale şi priveşte doar înainte.

 

Fecioara

Azi ai şansa să te încarci din nou cu energie. Mai ales psihică, pentru că ziua de ieri e posibil să te fi pus în încurcătură. Dacă ieri nu te-ai aprins prea tare, atunci azi eşti într-o formă mult mai bună. Indiferent ce vei face, aşteaptă-te să ai o zi productivă. Încearcă să rămâi atent la propriile activităţi, nu divaga în alealtora. Fii acolo pentru tine şi doar pentru tine.

 

Balanța

Păstrează toată atenţia la ceea ce e cu adevărat important astăzi. Foloseşe astrele în avantajul tău şi încearcă pe cât posibil să mergi doar înainte. Ai capacitatea de a obţine profesional aproape orice îţi doreşti, astăzi. De aceea nu te feri să âncepi un nou proiect. Încearcă doar să nu te laşi distras de conversaţiile cu colegii.

 

Scorpion

Eşti într-o excelentă dispoziţie pentru muncă şi vei face multe astăzi. Fie că e vorba despre muncă fizică, fie despre cercetare. Zodia te ajută să ignori orice tentativă de a a fi distras şi poţi să rămâi concentrat doar la lucrurile care contează. E o zi perfectă să eliberezi tot stresul şi energia negativă de ieri. Astfel, vei avea o minte limpede azi.

 

Sagetator

Săgetătorului îi este foarte dificil azi să se concentreze pe muncă, mai ales dacă ieri s-a confruntat cu unele obstacole și conversații neplăcute. Totuşi, mergeți azi cu capul ridicat, pentru că în cea de-a doua parte a zilei se întrevede începutul unei poveşti frumoase de dragoste, care vă face să uitaţi complet de incidentele de la muncă.

 

Capricorn

Capricornul are o zi cum rar i-a fost dată. Totul merge extraordinar, atât la muncă, dar şi pe plan personal, are un noroc fantastic şi toată lumea pare să fie de acord cu tine în tot ce zici şi faci. Azi este o zi perfectă să propui anumite proiecte pe care le-ai gândit.

 

Vărsător

Vărsătorul are nevoie astăzi să se concentreze pe a ierta pe cineva care l-a rănit adânc. Suferinţa, care durează de prea mult timp, este legată de faptul că nu puteţi să uitaţi şi să iertaţi ce s-a întâmplat în trecut, lucru care vă afectează prezentul. Cu cât vă despărţiţi mai repede de trecut, cu atât o să vă meargă mai bine.

 

Pești

Pentru Peşti ziua de azi e ceva ce vă doriţi să treacă mai repede. La muncă nu aveţi chef de nimic, iar în viaţa personală totul este un deranj total. Trebuie să vă adunaţi puterile și să încercaţi o altă abordare, chiar dacă nimic nu vă mulţumeşte. Este foarte importat să treceţi peste această perioadă cât mai repede.

sursa: observator.tv

leave a reply