NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Ocazie unică în dragoste pentru unele zodii și un gest impresionant

Vin ocazii unice în dragoste pentru unele zodii. Persoane atrăgătoare își fac apariția pe neașteptate și dau semnale clare că vor ceva mai mult decât o prietenie. E momentul ideal, așadar, pentru a acționa. Orice poveste de iubire începe cu un prim pas, chiar dacă e stângaci.
 
 

Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să amâne schimbările majore în relația de cuplu. De evitat sunt și discuțiile în contradictoriu, care ar putea da naștere unor conflicte inutile și greu de soluționat. Oboseala își spune cuvântul, așadar câteva ore de leneveală în pat, cu un film bun, ar schimba total situația. Spre seară vin tentații cu privire la achiziționarea unui obiect de lux, însă înainte de a-l cumpăra e indicat un calcul temeinic al bugetului.
 
 

Taur

Taurii petrec prima parte a zilei reparând lucruri stricate prin casă, ceea ce le dă un mare sentiment de satisfacție. Odată ordinea restabilită, nativii din această zodie pun la cale o petrecere în propria locuință, alături de cei mai buni prieteni. Surpriza, însă, nu e petrecerea, ci o persoană foarte atrăgătoare, care își face apariția pe neașteptate. Tensiunea se simte din priviri, așadar Taurii singuri sunt sfătuiți să facă primul pas cu încredere.
 
 

Gemeni

Un cadou primit din senin le transformă ziua Gemenilor. E ceva ce și-au dorit de multă vreme, iar obsesia pentru acest obiect îi acaparează total. Recunoștința pentru gestul impresionant va întări o relație de prietenie pe care aceștia o credeau șubrezită, mai ales în ultima perioadă. De altfel, important nu este cadoul în sine, ci modul în care a fost făcut.
 
 

Rac

Înainte de a te pierde în rutina unei zile obişnuite, observă-i pe cei din jur. Atenţia la discuţii, la ceea ce se spune şi mai ales la indiciile nonverbale. Cei din jur aşteaptă să ai reacţie, nu să afişezi indiferenţa care îţi e caracteristică. Vei descoperi că viaţa ta devine mai armonioasă dacă dai mai multă atenţie celor din jur.
 
 

Leu

Ca să scapi de problemele din viaţa personală e posibil ca astăzi să simţi nevoia să cheltui foarte mult. Dacă eşti într-o relaţie, nu ar strica să îi acorzi partenerului suficiente dovezi încât să îi elimini gelozia. Dacă eşti singur, e o zi perfectă să începi să te uiţi în jur pentru a descoperi partenerul pentru o relaţie de durată. E posibil să descoperi acea persoană între cunoscuţii din ultima vreme.
 
 

Fecioară

Astăzi e o zi pe care o vei petrece făcând lucruri care te pasionează. Nu refuza o invitaţie la un eveniment distractiv, chiar dacă e vorba despre celălalt capăt al oraşului. Astăzi nimic nu te enervează, aşa că ai tot timpul pentru a te bucura de o zi perfectă, fără grabă. Spre seară vin vești bune cu privire la bani.
 
 

Balanţă

Pentru Balanţe, ziua va trece foarte uşor, ca şi cum nici nu ar fi fost. Munca la serviciu te va ţine extrem de ocupat şi vei fi foarte obosit, motiv pentru care ai vrea să anulezi planul de ieşi cu prietenii în oraş. Nu vei mai fi în stare de nimic. Ar trebui să faci doar ceea ce îţi face plăcere sau ce te relaxează, chiar dacă asta înseamnă Instagram sau jocurile de pe rețelele de socializare. Seara, cineva apropiat ţie îţi va cere ajutor în rezolvarea unor probleme urgente. Încearcă să fii fisponibil pentru el. Nu va dura mult şi vei face fericită viaţa acestei persoane.
 
 

Scorpion

Pentru Scorpioni, această zi este prolifică afacerilor. Vei face o achiziție profitabilă. Un lucru distractiv pentru casă sau ceva util care îţi va face viața mai ușoară. De asemenea, vei întâlni o persoană gata să îţi susţină creativitatea, afacerea sau te va susţine în carieră. Nu uitați de vechii prieteni. Unii pot avea nevoie de sfaturi sau sprijin.
 
 

Săgetător

Pentru Săgetători va fi o zi dezamăgitoare. Este posibil ca multe lucruri să se schimbe în viaţa personală, provocând stres și uimire. Nu te da bătut. Poţi găsi o modalitate de a depăși această criză. Poate că cel mai dureros lucru va fi faptul că nu există o persoană apropiată cu care să poţi discuta problemele cu care te confrunţi. Calmează-te, câteodată trebuie să aștepți ca lucrurile să se îmbunătățească.

 

Capricorn

Toate semnele astrale indică un weekend excelent pentru Capricorni, spune horoscopul. Sâmbătă, se pare că veţi avea parte de odihna dorită sau de tot ce v-aţi propus să faceţi în această zi, pentru a vă relaxa: fie o călătorie, fie o vizită sau o ieşire cu prietenii, care vă va da bunădispoziţie. La finalul zilei, e posibil să fiţi invitat la o petrecere sau la un eveniment monden. Să nu fiţi surprins dacă acolo veţi găsi pe cineva cu care aveţi multe lucruri în comun din trecut, dar cu care nu v-aţi mai văzut demult.
 
 

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii ar putea avea o idee care vă va stârni interesul şi în care credeţi că vă va aduce beneficii. E posibil să lăsaţi baltă toate planurile pe care le aveaţi pentru a pune acest proiect în aplicare. Nu ignoraţi, totuşi, persoana iubită sau pe cei din jurul vostru, atenţionează horoscopul. S-ar putea să se simtă marginalizaţi, iar asta v-ar putea afecta relaţia. Mare atenţie şi la sănătate, protejaţi-vă!
 
 

 Peşti

Pentru Peşti, această zi de 24 noiembrie nu ar trebui transformată într-o perioadă a grijilor fără de sfârşit şi a neliniştii. E-adevărat, este posibil să vă confruntaţi cu unele probleme urgente, care nu vor fi tocmai uşoare şi vă vor solicita. Nu vă stresaţi, după-amiază situaţia se va schimba, spune horoscopul. V-aţi putea folosi de aceste momente pentru a da atenţie vieţii personale şi relaţiei cu persoana iubită. Dacă nu v-aţi găsit încă jumătatea, astăzi s-ar putea ivi această oportunitate!
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"