NordNews
Avem ce spune

Horoscop: Ocazii în dragoste și un mesaj subtil

Adevăratele mesaje de dragoste se ascund în detalii. Citește printre rânduri și ascultă-ți instinctul, pentru că este cel mai bun sfetnic.

Berbec

Berbecii și-ar putea vedea visul cu ochii. Persoana pe care încearcă să o seducă de multă vreme și care le-a aprins imaginația pare, în cele din urmă, că a lăsat garda jos și este pregătită să-și exprime sentimentele. Este un moment ideal pentru a face primul pas cu încredere. Nu lăsa această ocazie să-ți scape printre degete, pentru că nu ai nimic de pierdut.

Taur

Iarba nu este mai verde dincolo de gard, așa că nativii din zodia Taur nu au niciun motiv să fie intimidați de succesul altor persoane. Dincolo de aparențe lucrurile arată cu totul altfel. Înainte de a-ți face calculele, amintește-ți că vezi doar partea frumoasă a lucrurilor, cea pe care toți vor să o scoată la lumină. Nu îți pierde nicio clipă încrederea în forțele proprii, ești mai puternic și mai ambițios decât crezi.
Rac

Leu
Azi beneficiezi de o combinație invincibilă de energie și discernământ, care te pregătește bine pentru o zi plină de oportunități. Dacă vezi ceva ce trebuie reparat, apucă-te de treabă! Îți vei face o idee despre cum merg lucrurile și în viitor, nu doar azi. Genul ăsta de gândire pe termen lung și de ansamblu îți va aduce popularitate și succes. Ajustează-ți CV-ul cu ultimele realizări.

Scorpion

Ești gata pentru orice azi! Nimic și nimeni nu te poate copleși acum, așa că e un moment bun să sari în centrul acțiunii. Mănâncă un mic dejun consistent, pentru că ziua de azi va fi plină de acțiune și oportunități. Acceptă provocările și vei reuși să le dovedești. Nimic nu te poate opri și ar trebui să înțelegi și să accepți această putere pe care o ai. Mânuiește-o cu atenție!

Săgetător

Nu puteți pune două persoane care nu se vor să fie împreună. Dacă dorința ta de a face pe Cupidon nu funcționează, renunță la ea. Atracția magnetică dintre două persoane nu este un lucru pe care îl poți produce tu, chiar dacă îl încurajezi. Se va întâmpla doar când oamenii aceia să se întâmple. Nu te simți vinovat pentru că nu poți face acest lucru. Pur și simplu, schimbă energia într-un alt proiect. În loc să vrei să schimbi oamenii, bucură-te de ei.

Capricorn

Ca și blugii tăi preferați, timpul tău începe să se dilate și să devină mult mai confortabil. Dar, în loc să ajungi să pui curea ca să-l comprimi la loc, mai bine relaxează-te și bucura-te de senzația că nu mai e nimic de făcut. Acesta este un moment minunat pentru a începe să vă planificați următoarea vacanță sau schimbarea în carieră. Aveți timpul necesar pentru a face toate cercetările de care aveți nevoie pentru a vă asigura că totul funcționează așa cum doriți.

Vărsător

Indiciile sunt în jurul tău astăzi și nu va fi nevoie de prea multă energie intelectuală pentru a vedea totul și a înțelege ceea ce se întâmplă cu adevărat. Din păcate, când descoperi asta, s-ar putea să fii dezamăgit. Imaginația ta este mult mai activă decât o justifică această situație. Așa că vei înțelege că a știi totul e uneori periculos și că adevărul nu este întotdeauna la fel de interesant pe cât ai sperat.

Pești

Lucrul într-un parteneriat se potrivește personalității tale chiar acum, chiar dacă compromisurile ți se par un pic incomode. Există un dezechilibru al nivelului de maturitate cu care trebuie să abordezi acest mement de „împreună”. Cea mai bună abordare este să aștepți și să-i lași să-și dea seama singuri. Fii cu un pas înainte cu privire la preocupările tale, dar nu oferi un ultimatum. Disponibilitatea celorlați de a se plia cu programul tău este reconfortantă și autentică.
sursa: observatornews.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"