NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Oportunități de muncă, dar și vești bune legate de bani

Horoscop 17 septembrie 2021. Oportunități de muncă, dar și vești bune legate de bani. Astrele zâmbesc celor mai îndrăzneți nativi, care își cunosc prioritățile și își valorifică pasiunile. Este o zi ideală de petrecut alături de familie și prieteni.

Berbec

Astăzi puneți pe primul loc familia și prietenii. Petreceți timp cu cei dragi, vă bucurați de compania și de poveștile lor. Pe partea creativă, este momentul ideal să lucrați la proiecte personale, poate chiar să dați viață unei noi idei la care vă gândiți de ceva timp, spun astrele.

Gemeni

Vă gândiți tot mai serios să vă înscrieți la cursuri, ba chiar vă bate gândul să reluați studiile universitare, poate o nouă facultate, un nou program de master, de ce nu?! Cer este că ziua este dedicată deciziilor privind educația, iar principalul motiv este cel financiar. Vă doriți să câștigați mai mult, dar sunteți conștienți că aveți nevoie de o pregătire mai temeinică.

Rac

Astăzi sunteți în căutarea complimentelor. Aveți o perioadă mai grea, iar puțină recunoaștere v-ar mai însenina ziua. Sunteți tot mai deciși să faceți schimbări legate de multe aspecte din viața voastră, să investiți în educație, dar și în aspectul fizic. Vreți să evoluați și aveți nevoie de un plan clar „de luptă”.

Leu

Un boost de energie nesperat vă ajută să terminați multe sarcini apăsătoare, mai ales că în weekend vă așteaptă un eveniment fericit în familie. Vă simțiți încrezători, gata să luați decizii importante pentru viitorul vostru și al celor dragi.

Fecioară

Se anunță o zi lejeră, numai bună pentru relaxare, pentru o ieșire în oraș sau, de ce nu, o escapadă undeva la munte sau la mare. Nu lăsați grijile să vă strice ziua, nici măcar pe cele legate de bani. Cu siguranță aveți deja o soluție în acest sens.

Balanţă

Oportunitățile legate de bani vă bat la ușă. O mărire de salariu, un bonus sau choar recuperarea unei sume pe care o credeați pierdută, totul e posibil. Atenție, însă. Nu cheltuiți prea mult și mai ales nu pe lucruri cărora nu le veți găsi utilitatea pe termen lung.

Scorpion

Astăzi nu prea aveți energia necesară să aveți de-a face cu diversele situații apărute la locul de muncă și amânați multe decizii pe săptămâna viitoare. Așteptați cu nerăbdare weekendul, aveți planuri alături de familie, cu care vă doriți să petreceți mai mult timp.

Săgetător

Sunteți vorbăreți, extrem de sociabili și dornici de cunoștințe noi. Veți participa la un eveniment mai elitist în cadrul căruia vă puteți etala talentele. O persoană din trecut încearcă să ia legătura cu voi, să recupereze timpul pierdut.

Capricorn

Sunteți extrem de ocupați și copleșiți de task-uri, la locul de muncă. Nu vă sfiiți să cereți ajutorul cuiva sau să rugați un superiori să vă ajute să mai delegați din sarcini sau să vă amâne unele deadline-uri, măcar cu câteva zile.

Vărsător

Nu reușiți să fiți pe aceeași lungime de undă cu colegii la locul de muncă, iar unele discuții s-ar putea să atragă atenția superiorilor. Poate din cauza oboselii sau a unor dezamăgiri recente nu vă puteți concentra, sunteți arțăgoși. Nici acasă, lucrurile nu sunt mai liniștite.

Peşti

Simțiți nevoia disperată de a vă lua o vacanță, vă ajută chiar și un weekend prelungit. Tot ce vă doriți este să vă relaxați, să reușiți să mai faceți și ceva ce vă bucură sufletul, să reluați pasiuni vechi, să terminați cartea abandonată pe măsuța din sufragerie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"