NordNews
Avem ce spune

Horoscop: Pasiune, promisiuni şi o decizie radicală în dragoste

 Astrologii anunţă veşti bune pentru nativii zodiacului, în această zi. Unii dintre voi au parte de surprize uriaşe în dragoste, în timp ce alţii vor fi înştiinţaţi de oportunităţile colosale din sfera afacerilor. Aveţi grijă în prezenţa cui vă destăinuiţi, anumite persoane vă pot trăda în momente neaşteptate.

 Berbec

Berbecii au şansa de a pune bazele unui nou proiect de afaceri, pe cont propriu sau împreun ăcu persoane de încredere. Fiţi atenţi la toate detaliile şi nu luaţ idecizii pripite, mai ales dacă sunt sume fabuloase la mijloc. Succesul este foarte aproape de voi, dar este necesar să gândiţi raţional şi să vă asumaţi riscuri doar dacă aveţi siguranţa că veţi fi câştigători.

Taur

Tauri, timpul pentru a pune piciorul în prag a venit. Nu vă mai ascundeţi, dacă aveţi ceva de spus fiţi demni, ieşiţi în faţă şi demonstraţi celor din jur că se pot baza pe părerea voastră. Rezolvaţi orice problemă prin comunicare, fiţi sinceri, aveţi curajul de a vă descărca în faţa persoanei iubite şi de a spune ce simţiţi.

Gemeni

Gemeni, acordaţi-vă timp. Dacă în ultima vreme stresul v-a acaparat, dacă sunt anumite decizii pe care trebuie să le luaţi ori discuţii greu de purtat cu anumite persoane, acordaţi-vă timp. Plecaţi câteva zile din oraş, relaxaţi-vă, uitaţi de griji. Veţi avea ocazia să vă liniştiţi, să vă puneţi ordine în gânduri şi să găsiţi soluţia perfectă.

Rac

Nativii din Rac vor avea parte, astăzi, de o zi extrem de lungă, cu foarte puţine evenimente interesante. Starea de plictiseala va domina, însă aţi putea face ceva în acest sens. Încercaţi să vă mobilizaţi, atât pe voi cât şI pe cei din jurul vostru, şI să schimbaţi ceva în ritmul zilei. Aţi putea descoperi că viaţa este mult mai interesantă atunci când luaţi iniţiativă.

 Leu

Leii vor trece, astăzi, printr-o situaţie neobişnuită, generată de conflictul dintre două familii. Aţi putea fi în mijlocul unui ‘război’ între propria familie şi cea a persoanei iubite, însă depinde doar de voi pentru a-i face pe aceştia să se înţeleagă. Organizaţi o întâlnire, o masă acasă sau la un restaurant şi aşezaţi-vă pentru ‘tratative’. Într-un final, totul se va rezolva. Înarmaţi-vă cu foarte multă răbdare!

Fecioară

În sfârşit veţi putea face ceea ce vă doriţi. Această zi aţi rezervat-o de foarte mult timp doar pentru voi. Aveţi toate şansele să vă puneţi în practică hobby-ul sau să petreceţi timp de calitate cu persoana iubită. O ieşire în natură este obligatorie, astfel că trebuie să vă concentraţi puţin pentru a concepe un plan. Profitaţi de timpul liber pentru că îl meritaţi din plin!

Balanță

Balanțele au capul plin de idei dintre cele mai îndrăznețe, însă la capitolul practică nu prea excelează. Ceea ce nu e tocmai bine, pentru că până și cea mai tare idee nu are nicio șansă de reușită dacă nu se fac primii pași. Încearcă să stabilești un plan de acțiune și să te ții cu dinții de el, chiar dacă ai chef sau nu. Rezultatele vor veni mai repede decât îți imaginezi.

Scorpion

Scorpionii emană o energie pozitivă care îi aduce toată ziua în centrul atenției și nu este exclus ca unii dintre ei să pună inimi pe jar. Privește cu atenție în jur, ochii unor persoane ar putea străluci de pasiune, chiar dacă nu adunat curajul necesar pentru a o mărturisi. E momentul pentru a trece la acțiune, pentru că astfel de ocazii vin rar. Renunță la prejudecăți și scenarii închipuite, totul începe cu un simplu salut. De acolo vei ști ce ai de făcut.

Săgetător

Săgetătorii sunt puși pe treabă și nimic nu îi poate opri. Ca de obicei, în cazul nativilor din această zodie, atunci când dezvoltă o pasiune pentru un anumit domeniu restul lumii devine practic invizibilă. Așa că cel mai bine este să îți pui la bătaie toată energia mentală de care dispui, cine știe ce ar pute ieși. Atunci când există atât de mult interes ies lucruri cu adevărat extraordinare.

Capricorn

Capricornul intră pe o linie de introspecţie în privinţa vieţii sale. Să nu vă faceți griji, pentru că această perioadă vă este de mare folos în ceea ce se întâmplă în viața voastră, dar și ceea ce se întâmplă în viața altora din jurul vostru. Deciziile pe care le-aţi luat v-au adus în acest punct din viaţă, iar ce se întâmplă de acum încolo, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional, trebuie să fie bine gândit.

Vărsător

Vărsătorul traversează o perioadă foarte captivantă şi plină de satisfacţii dar poate ar fi bine să îţi controlezi mai bine felul cum acţionezi. Chiar dacă destinul îţi zâmbeşte, este indicat să nu ignori partea strategică a vieţii, de care doar tu eşti responsabil. Norocul nu ţine o veşnicie.

 Pești

Nativii din Peşti revin astăzi la unele vechi obiceiuri, pe care le-au întrerupt fără voia lor, cu ceva timp în urmă. Revenirea la vechile pasiuni îți oferă confort, chiar dacă s-ar putea să nu fie cel mai bun lucru pentru tine. Trebuie să vă asigurați că, la fel ca în trecut, nu veţi mai renunţa la lucrurile care te fac să te simţi bine, doar pentru că alte persoane nu sunt în ton cu tine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"