NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Peștii devin mai sensibili și emotivi

Horoscopul zilei de 30 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Pești devin mai sensibili și mai emotivi.
 

Berbec

Pentru cei născuți în zodia Berbec se crează un context astral favorabil gândurilor, rememorării trecutului, amintirilor. Nativii își pun pe tavă suferințele și situațiile care le-au provocat durere în trecut și caută să le vindece, să le accepte și să le uite pentru a putea merge mai departe cu inima deschisă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi îndeamnă pe aceștia să facă reevaluările în liniște, cu ei înșiși, fără a le expune public.
 

Taur

Cei născuți în zodia Taur traversează o etapă în care-și doresc liniște și pace. Nativii vor evita situațiile conflictuale și vor căuta să se înconjoare de persoane de la care au ceva de învățat, de persoane care să-i ajute în evoluție și alături de care să se simtă în siguranță. Unii nativi vor căuta confortul unei vacanțe spirituale.
 

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni poartă dialoguri la muncă, cu șefii sau cu colegii, legate de un nou proiect care vizează, într-o altă ordine de idei, și ascensiunea profesională. Nativii își doresc o schimbare de mentalitate în câmpul muncii și vor căuta să se înconjoare, să facă echipă cu oameni care le împărtășesc ideile și principiile.
 

Rac

Cei născuți în zodia Rac petrec timp de calitate alături de prieteni și-și fac planuri de vacanță. Context astral favorabil împăcărilor și îmbunătățirii imaginii în fața celorlalți. O parte dintre nativi vor primi vești din străinătate sau vor intra în contact cu persoane de altă cultură și altă religie.
 

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt dezamăgiți de un plan care nu iese așa cum trebuie. Nativii vor avea parte de întârzieri și obstacole în recuperarea unei sume de bani sau câștigul nu este pe măsura așteptărilor acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere nativilor să-și facă un plan de îmbunătățire a veniturilor pe termen lung.
 

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt dezamăgiți de partenerul de cuplu, fie de o vorbă spusă, fie de o situație neplăcută în care acesta i-a pus pe nativi. Nemulțumirea poate avea legătură și cu schimbarea sau anularea unui plan, posibil a unei călătorii. Spre seară tensiunea va dispărea și nativii vor avea ocazia să petreacă timp de calitate cu partenerul.
 

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de o chestiune legată de sănătate. Fie nativii primesc un diagnostic care li se pare eronat, greșit, și se precipăită în această direcție, fie refac niște analize, fie renunță la un tratament care nu a dat roade în favoarea unuia nou. La locul de muncă se sustrag de la niște sarcini și activități invocând pretexte legate de sănătate.
 

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion își dau tot interesul pentru a se înțelege cu partenerul de cuplu, pentru a se împăca cu acesta, pentru a ajunge la un acord. Nativii fac compromisuri care, însă, nu par a avea rezonanța dorită în relație. În unele cazuri acceptă umili propunerile și verdictele partenerului doar pentru a nu isca un alt scandal.
 

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător care au avut conflicte în familie până acum sunt hotărâți să le rezolve și să vindece o suferință inutilă. Nativii vor fi împăciuitori, vor căuta cauza ascunsă, profundă, a nemulțumirilor și o vor pune pe tavă în vederea dizolvării. Situația va fi în avantajul celor care au copii și care vor face un pas spre o mai bună comunicare cu aceștia.
 

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor primi niște vești, știri, informații, de natură să le aducă liniștea, chiar dacă doar de moment, într-o chestiune personală care-i macină. Poate fi vorba de premise favorabile îmbunătățirii veniturilor sau poate niște cereri depuse primesc răspuns. Se întrevede rezolvarea unei chestiuni care îi ținea în loc pe nativi.
 

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt nelămuriți cu privire la o chestiune financiară, posibil cu privire la o încasare. Nativii primesc mai puțini bani decât se așteptau sau recompensa în urma unei activități nu este cea dorită și stabilită anterior. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere nativilor să nu facă cheltuieli inutile și nici să nu împrumute bani sau să investească.
 

Pești

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Pești vor deveni mai sensibili, mai romantici și mai sentimentali. Nativii vor resimți un impuls de a se detașa de ceea ce-i nemulțumește în plan personal și vor căuta liniștea și relaxarea în medii noi, chiar încărcate de spiritualitate am putea spune. Este un moment oportun să facă niște planuri, cu atât mai mult cu cât dau dovadă de idei ingenioase și îndrăznețe.
sursa: cancan.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata