NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Petrecere surpriză, poveste de dragoste şi o premoniţie

O zi cu multe aşteptări din partea unor nativi cu aspiraţii înalte. Luptaţi cu toate armele dacă vreţi să cuceriţi inima unei persoane speciale. Dacă vă e dor de cei dragi, e momentul să le faceţi o vizită. Se vor bucura nespus să vă vadă. 
 

Berbec

Berbecii ar putea avea o zi destul de plină, mai ales la serviciu. Probabil veţi fi însărcinaţi cu diferite activităţi complicate, dar importante, care vă pot aduce beneficii la finalizarea lor. Daţi dovadă de forţă de muncă, de curaj şi măiestrie, iar şefii îşi vor arăta aprecierea faţă de voi.
 

Taur

Taurii pornesc într-o nouă săptămână plini de energie, voie bună şi idei inovative. Aveţi şansa de a vă împlini un vis şi de a implementa o afacere profitabilă pe termen lung. Aveţi însă grijă la inamici, oricine v-ar putea trage în piept când nu sunteţi atenţi, pentru a profita de succesul vostru. Fiţi cu ochii în patru.
 

Gemeni

Gemenii se pot confrunta cu probleme la locul de muncă. Pot exista neînţelegeri cu un coleg sau chiar cu şeful vostru. Toate acestea pot fi controlate dacă vă menţineţi calmul şi adoptaţi o atitudine respectuoasă. Nu faceţi compromisuri, dacă nu vreţi să vi le asumaţi.
 

Rac

Racii au parte de momente foarte plăcute în această zi , mai ales în compania celor dragi. S-ar putea ca spre seară să participaţi la un eveniment alături de aceştia, unde veţi avea ocazia să vă distraţi copios. Încărcaţi-vă energiile pentru restul săptămânii, vă aşteaptă multă muncă.
 

Leu

Leii îşi vor începe săptămâna în forţă. Astăzi, veţi avea mari şanse să promovaţi la locul de muncă sau ca un proiect la care lucraţi de mult timp să ajungă la bun sfârşit. Faptul că sunteţi cu totul dedicaţi carierei profesionale v-ar putea dăuna relaţiei personale, motiv pentru care este recomandat să încercaţi să echilibraţi situaţia. Având în vedere că la locul de muncă totul va ieşi perfect, aveţi tot timpul să vă ocupaţi şi de familie.
 

Fecioară

Fecioarele vor avea parte, astăzi, de o zi plină de mister. Ascultaţi şi suportaţi cu stoicism toate problemele celor din jurul vostru şi le oferiţi soluţii, însă nu neglijaţi şi situaţia în care vă aflaţi. Aşteptaţi un răspuns, însă acesta întârzie să vină. Misterul din jurul propriei probleme vă consumă, însă trebuie să vă relaxaţi. Doar dacă veţi aborda problema liniştiţi şi plini de optimism, veţi reuşi să treceţi cu bine. Aveţi încredere în voi!
 

Balanţă

Balanţele vor face cunoştinţă, astăzi, cu un succes răsunător. Astrele v-au pregătit ceva special şi vă puteţi ajuta la un succes atât în plan personal, cât şi pe plan profesional. Dacă veţi şti cum să abordaţi situaţiile, există posibilitatea ca succesul să fie total pe ambele planuri. Determinarea şi echilibrul cu care aţi fost înzestraţi sunt un mare ajutor în ceea ce vă propuneţi pentru viitor. Bucuraţi-vă de persoanele dragi şi nu vă mai gândiţi la probleme!
 

Scorpion

Scorpionii se vor afla, astăzi, în căutarea unei noi surse de venit. Aveţi o mulţime de idei care pot fi puse în practică în online şi care v-ar putea transforma în oameni bogaţi. Nu trebuie decât să aveţi un pic de curaj pentru a trece la treabă. Sunteţi conştienţi că acest nou proiect vă va consuma foarte mult timp, energie şi resurse financiare, însă trebuie să fiţi convinşi că aceasta este soluţia. Mergeţi până la capăt!
 

Săgetător

Ai putea avea un început de săptămână care parcă nu se mai termină, în plus, şi plictisitor. E foarte posibil să fi obligat să faci ceva de rutină, care să nu presupună niciun fel de creativitate şi care să te împiedice să comunici cu colegii. Şi acasă, parcă tot monotonie. E timpul să faci o listă de lucruri inutile din casă şi să le donezi.
 

Capricorn

Pentru mulţi Capricorni ziua va fi o călătorie fără sfârşit. Timpul va zbura însă mult mai repede, dacă nu vei sta la volan. Ai grijă să iei cu tine cărţi electronice, sau alte surse de informare care să-ţi umple timpul. E o zi care îţi poate deschide câteva perspective atractive de afaceri. În dragoste, abţine-te de la confesiuni şi dialoguri contradictorii.
 

Vărsător

O zi în care circumstanţele se vor schimba rapid pentru voi. Nu vă străduiţi să fiţi luaţi drept exemplu. În a doua parte a zilei ar fi bine să reveniţi asupra unor afaceri neterminate, să faceţi o selecţie a unor documente importante, să te abţi să răspunzi la telefon şi să găseşti un specialist care să repare echipamentul casnic stricat.
 

Pești

Unii nativi vor fi într-o uşoară panică. E posibil ca o veste neplăcută legată de afaceri sau de slujbă să provoace asta. Dar nu luaţi lucrurile prea în serios până când informaţiile nu se vor confirma. Cel mai bine alocă ceva timp confortului casei.Seara te va găsi la o petrecere restrânsă, între oameni foaerte apropiaţi.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"