NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Planuri de nuntă, bucurie în familie şi o surpriză

Liniştea din ultima vreme poate aduce surprize pentru unii nativi. Dacă simţiţi vreo urmă de monotonie atunci ieşiţi din această stare cu activităţi noi, plăcute, menite să vă relaxeze şi să vă încarce bateriile cu energie.  În dragoste, astrologii vin cu veşti bune pentru unii nativi.
 

Berbec

Berbecii sunt nevoiţi să ţină cont de starea lor de sănătatea, uşor neglijată în ultima vreme. Evitaţi zonele aglomerate, îmbrăcaţi-vă în conformitate cu vremea şi lăsaţi îngheţata ori sucurile reci pentru alte dăţi. În caz contrat, riscaţi să răciţi. Mai bien fiţi precauţi pentru că nimic nu e mai rău atunci când e frumos afară să ai parte de o răceală.
 

 Taur

Dragostea pluteşte în aer pentru Tauri. Cei care au deja o relaţie serioasă ar putea trece la următorul pas. Care să fie acela? Poate nunta? Dacă tot v-aţi găsit sufletul pereche nu mai trageţi de timp şi uniţi-vă destinul. Cei singuri au şanse mari să fie invitaţi la o întâlnire romantică.
 

Gemeni

Gemenii au parte de o zi liniştită, poate prea liniştită faţă de cum sunt ei obişnuiţi. Rutina vă creează o stare de oboseală, motiv pentru care încercaţi să faceţi ceva în timpul liber. Ieşiţi în parc, citiţi o carte, mergeţi la o petrecere cu prietenii, dar nu staţi neapărat în casă. Profitaţi de aceste clipe pentrua vă reîncărca bateriile.
 

Rac

Nativii din Rac vor intra, astăzi, în rolul de profesor. Cineva foarte apropiat vă va cere ajutorul într-o anumită situaţie şi doar voi sunteţi în stare să explicaţi calm şi pe înţelesul tuturor. Fiţi răbdători cu cei din jur, la fel cum aţi fi cu voi înşivă. Faceţi ceea ce vă place, bucuraţi-vă de timpul liber, odihniţi-vă şi plimbaţi-vă în aer liber. Aveţi nevoie de relaxare ca de aer. Nu vă suprasolicitaţi! Nimic din această lume nu merită să vă pierdeţi sănătatea.
 

Leu

Nativii din Leu îşi vor găsi, astăzi, un nou hobby sau o nouă modalitate de a scăpa de plictiseală. Veţi descoperi că vă face mare plăcere să practicaţi acest nou hobby, chiar dacă în trecut îl priveaţi cu scepticism. Touşi, fiţi foarte atenţi la bugetul pe care îl cheltuiţi pentru această activitate. Există riscul să vă consumaţi resursele pe care le-aţi pus deoparte pentru vacanţă. Dacă aveţi nevoie de ajutor, fiţi siguri că îl cereţi doar acelor persoane în care aveţi foarte mare încredere.
 

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară vor avea parte, astăzi, de noroc cu carul. Oriunde veţi fi, veţi avea noroc şi chiar veţi realiza acest lucru. Fie că vorbim de un lucru mărunt, fie că vorbim despre ceva uriaş, astrele sunt de partea voastră şi doar de voi depinde cum profitaţi de această şansă unică. Puteţi să vă schimbaţi viaţa pentru totdeauna!
 

Balanţă

Balanţei îi este astăzi recomandat să încerce să se concentreze pe imaginea de ansamblu. Lucrurile mici trebuie observate şi ele, pentru a vă face o idee mai bună. De asemenea, astăzi, când comunicați cu ceilalți, lăsați-vă farmecul și umorul să strălucească. Acest lucru vă va servi bine în aproape orice situație care ar putea apărea astăzi, mai ales atunci când aveţi grijă de cineva apropiat vouă, care a trecut prin câteva drame în ultima vreme. Cu toate acestea, încercați să evitați riscurile financiare și argumentele în contradictoriu.
 

Scorpion

Scorpionul este posibil să se afle în fața unor probleme nerezolvate sau alegeri dificile astăzi. Dacă aveți prea multe probleme în a lua o decizie finală, încercați să vă relaxaţi puţin, pentru câteva ore pentru a vă odihni mintea și pentru a cere sfaturi de la alții care știți că s-au confruntat cu probleme similare. Asigurați-vă că toate proiectele realizate în această zi sunt completate înainte de a închide ziua de muncă.
 

Săgetător

Sagetatorul are astăzi șansa de a obţine o promovare sau de a crește productivitatea afacerii dvs. Amintiți-vă să vă asigurați că ceea ce faceți este ceea ce doriți să faceți pe termen lung și că este ce te face fericit. Altfel, ar trebui să te gândești la schimbarea lucrurilor înainte de a ajunge într-o zonă din care nu mai poţi să dai înapoi. După toată această muncă grea , asigurați-vă că vă permiteți să vă odihniți în mod corespunzător.
 

Capricorn

Capricorii sunt nevoiţi să-şi amâne planurile. Nu lăsa acest lucru să te enerveze sau îngrijoreze. Gândeşte-te că totul se întâmplă cu un motiv. În plus, timpul liber apărut pe neaşteptate va face bin în relaţia ta cu familia şi prietenii. Partenerul de viaţă îşi va freca mâinile de bucurie pentru că, în sfârşit, va putea să discute cu tine pe îndelete problemele care-l frământă în ultima perioadă. Aşa că, tot răul spre bine.
 

Vărsător

Vărsătorii trebuie să înveţe să-i asculte pe cei dragi. Chiar dacă nu eşti în totalitate de acord cu ei, încearcă să nu te enervezi. Gândeşte-te bine înainte să reacţionezi urat sau să te cerţi cu aceste persoane. La amiază, o idee incredibilă îţi poate mări veniturile. Nu te împăia imediat în faţa prietenilor. Ia-ţi timp şi analizează opţiunile.
 

Peşti

Peştii vor fi copleşiţi de lucrurile pe care le au de făcut în această zi. Mai rău este că toţi cei care sar de obicei în ajutorul tău au propriile lor probleme şi nu te mai poţi baza pe ei. Încearcă să prioritizezi lucrurile şi amână şi pentru mâini din treburi. De asemenea, fii reţinut în a-ţi arăta sentimentele pentru cei din jur. S-ar putea ca mulţi dintre ei să înţeleagă greşit multe dintre acţiunile tale.
 
SURSA: observator.tv
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"