NordNews
Avem ce spune

Horoscop: Planuri de viitor şi o înţelegere tacită

Astrologii întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi şi oportunităţi legate de planurile de viitor ale acestora.

Berbec

Taur

Gemeni
Perioada aceasta se anunţă destul de aglomerată pentru cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor. La serviciu aţi putea avea parte de mai multe conflicte din cauza unor neînţelegeri cu anumiţi colegi, iar în dragoste lucrurile nu merg extraordinar. Cel mai bine astăzi ar fi să vă relaxaţi, să vă retrageţi în spaţiul vostru în care vă simţiţi protejaţi, poate fi căminul vostru ori o anumită zonă din oraş, un parc, o terasă. Puneţi-vă ordine în gânduri.

Rac
Trendul azi va fi despre neprevăzut. Anulări neașteptate, întârzieri și reprogramări repetate s-ar putea să nu fie binevenite, dar există și o parte pozitivă în acest haos: îți va elibera porțiuni valoroase de timp din calendar. Sigur, probabil ai lucrat din greu să te pregătești pentru ceva, dar încearcă să nu fii dezamăgit. Toată pregătirea aia nu se va irosi. Iar între timp te poți bucura de o pauză neașteptată în program.

Leu

Universul îți oferă niște vești bune: timpul doar cu tine este pe cale să se mărească. Prietenii și membrii familiei au alte obligații pentru următoarele zile, așa că rămâi singur cu umbra ta. Gândește-te cum vrei să petreci următoarele zile. Alege ceva ce nu reușești să îi convingi pe ceilalți să facă împreună cu tine, precum vizionarea unui film străin sau mergi la escaladă. Acum e șansa ta!

Nu toată lumea este pe aceeași lungime de undă cu tine acum, așa că s-ar putea să te confrunți cu tensiuni și confuzie când lucrezi în grup. Fii atent când comunici și concentrează-te pe ce ești de acord cu ei, nu pe ce nu îți convine. Fii clar în exprimare și nu te folosi de sarcasm pentru a-ți spune punctul de vedere. Dacă este posibil, încearcă să eviți complet lucrul cu alți oameni. Poți obține ce vrei să faci singur. Nu ai nevoie de ajutor.

Chiar dacă nu te simți special legat de relațiile sociale și ieșit în oraș, astăzi este o zi bună pentru a iniția o conversație cu cineva în fața căruia te-ai simțit întotdeauna puțin timid. Te-a așteptat să te deschizi și ai putea avea astăzi o oportunitate. Vino spre acest om cu una dintre atitudinile tale care topesc și gheața. Nu vă faceți griji dacă pare prea siropos. Uneori, a fi așa este cel mai bun mod de a alunga tensiunea. Nu uitați că și contactul vizual este esențial.

Scorpion

În momentul de față, energia din jurul tău te ajută să faci o schimbare de direcție. Și din moment ce nu este niciodată prea târziu pentru un nou început, de ce să nu începeți ceva nou despre care ați fost întotdeauna curioși? Fie că este un nou hobby, o nouă relație sau chiar un nou tip de mâncare, astăzi a venit ziua să faceți pasul. Renunță la rutină astăzi și descoperă cum ceva nou – indiferent cât de minor – îți poate transforma complet atitudinea față de viață.

Săgetător

Ești pe cale să fii lovit de un val enorm de energie creativă, așa că nu ai cum să te plictisești! Îți poți face viața distractivă cu ușurință, fie luând niște pânze și vopsea, fie preluând stilou și hârtia. Natura amuzantă a oamenilor obișnuiți este amplificată și acum, așa că este un moment minunat să mergi undeva unde te poți bucura de unii oameni, doar urmărindu-i.

Capricorn

Întâlnirea romantică pe care aţi avut-o recent cu o persoană foarte specială v-a pus pe gânduri. Dacă v-aţi simţit într-adevăr foarte bine şi vă doriţi să repetaţi experienţa, aveţi curaj şi iniţiaţi o invitaţie. S-ar putea ca sentimentul să fie reciproc. Astrologii au de altfel veşti foarte bune în dragoste, dacă totul merge bine, aţi putea începe o frumoasă poveste de dragoste.

Vărsător

Încercarea de a face întotdeauna totul perfect vă va obosi extrem de mult, dragi Vărsători. Perfecţiunea nu poate fi atinsă, iar dorinţa voastră de a arăta celor din jur că vă pricepeţi la absolut orice vă va consuma teribil la un momentdat. Relaxaţi-vă. Astrologii vă recomandă o vacanţă de câteva zile departe de civilizaţie, pentru a vă putea pune ordine în gânduri şi pentru a stabili planurile pentru viitor.

Pești

Nativii Peşti vor fi preocupaţi cu reamenajarea locuinţei astăzi. Mergeţi la cumpărături însoţiţi de o persoană apropiată pentru a vă putea sfătui împreună, dar mai ales pentru a evita shoppingul impulsiv. În caz contrar aţi putea achiziţiona diferite obiecte complet nefolositoare pe car ele veţi regreta imediat cum veţi ajunge acasă.
sursa: observatornews.ro

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"