NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Racii suferă și se frământă

Horoscopul zilei de 20 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea probleme de natură sentimentală.
 

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea de înfruntat nemulțumirile familiei legate de o situație care îi privește strict pe nativi. Poate fi vorba de carieră, unde așteptările familiei să fi fost altele, sau poate fi vorba de partenerul Berbecului care nu este pe placul rudelor. Toate acestea se vor răsfrânge implicit asupra situației de la locul de muncă, unde nativii vor fi deconcentrați, și pot crea tensiuni suplimentare în cuplu.
 

Taur

Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să fie atenți în jurul lor, în special la ceea ce se vorbește. Aceștia pot deveni ținta unor atacuri, acuze nefondate, critici și nu este exclus să fie bombardați de avertismente și ultimatumuri cu privire la o situație din viața personală sau profesională. Cei născuți în zodia Taur vor trece prin situații tensionate și trebuie să lupte pentru a-șă păstra imaginea publică nealterată.
 

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni care beneficiază de plată cu ora, plată la proiect, drepturi de autor pot să întâmpine obstacole în recuperarea unei sume de bani. De asemenea, nemulțumiri financiare pot apărea și în legătură cu grila de salarizare, iar aceste aspecte să-i facă să devină agresivi în limbaj. Nativii se impun, însă, chiar dacă legea ar fi de partea lor, blocajul va persista, iar nativii vor refuza să se mulțumească cu firimituri.
 

Rac

Contextul astral creat ieri va continua să-i surprindă din punct de vedere emoțional pe cei născuți în zodia Rac. Rememorările și autoînvinuirea vor continua să-și facă loc în gândurile nativilor și vor avea tendința de a ignora tot ceea ce-i înconjoară, indiferent că vorbim de locul de muncă sau de capitolul financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să nu ia nicio decizie importantă și de viitor în aceste zile, deoarece vor fi mânați de subiectivism și nu vor putea analiza la rece situația.
 

 Leu

Pentru cei născuți în zodia Leu se conturează un aspect astrologic mai puțin favorabil în ceea ce privește starea de sănătate. Nativii se pot confrunta cu probleme cauzate de stres, iar cei care deja se confruntă cu afecțiuni cronice trebuie să se pregătească deoarece se pot agrava. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le impune nativilor să evite acțiunea, să evite agitația și factorii, mediul. care de obicei le provoacă disconfort. Este recomandat chiar să-și ia o zi de concediu sau, acolo unde locul de muncă le permite, să încerce să lucreze de acasă.
 

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se implică în activități legate de sfera politică, socială, religioasă, culturală, activități care pot aduce cu sine conflicte de interese și critici la adresa nativilor. Nu sunt excluse acuzele și judecățile primitive, impulsive, iar nativii pot simți că au de înfruntat prietenii care altădată păreau că le împărtășesc principiile. Situații tensionate se anunță și în cuplu, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere acestora mai multă implicare în activitățile de familie.
 

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au senzația că cineva vrea să-i păcălească, să-i mintă, să-i înșele, și aspectul se conturează cu atât mai puternic cu cât nativii demarează acțiuni care au legătură cu o sumă de bani, cu un bun material sau un transfer de responsabilități. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere nativilor să nu-și ia angajamente dacă simt că nu le pot face față și să nu semneze acolo unde nu sunt pe deplin convinși.
 

Scorpion

Cu Luna în tranzit prin zodia Scorpion, nativii se vor simți cuprinși de entuziasm în finalizarea unor sarcini personale, vor avea de partea lor intuiția și se vor folosi de diplomație pentru a-și atinge scopurile. Nu este exclus să caute idealul în tot ceea ce-i înconjoară și astfel să edscopere noi bariere. Sunt mult mai ageri la tot ce se întâmplă în familie, mai săritori și mai dornici să-i vadă pe ceilalți împăcați și liniștiți. Ocazie bună de a rezolva niște conflicte mai vechi cu partenerul de cuplu.
 

Săgetător

Pentru cei născuți în zodia Săgetător nu se crează un context astral benefic vânzărilor, cumpărărilor, închirierilor și, la modul general, investițiilor importante. Este posibil să fie înșelați, păcăliți, fraudați, iar banii folosiți acum să fie, de fapt, pierduți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi avertizează pe nativi asupra unor posibile pagube financiare și le cere să nu aibă încredere în propunerile venite.
 

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn care sunt preocupați în această perioadă de semnarea unor contracte, de obținerea unor moșteniri sau se află într-un proces cu cineva, trebuie să fie foarte atenți și cu luare aminte la ceea ce se petrece în jurul lor deoarece rezultatele pot fi de-a dreptul nemulțumitoare. Mai corect spus, vor avea parte de obstacole, amânări și tegiversări la aceste capitole.
 

Vărsător

Pentru cei născuți în zodia Vărsător se crează un context astral mai puțin favorabil stării de sănătate. Nativii pot avea parte de indigestii, dureri de stomac, stări de greață, iar cei cu afecțiuni osoase pot resimți un ușor disconfort și inflexibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să fie atenți la alimentație și să nu facă efort fizic, inclusiv să fie atenți la sala de sport. Risc de accidentări ușoare la membrele inferioare.

Pești

Cei născuți în zodia Pești nu trebuie să se avânte astăzi în afirmații, nu trebuie să facă promisiuni, declarații sau să se implice în dialoguri care nu-i privesc pentru a-și spune punctul de vedere. Nu este momentul deciziilor importante și nici al faptelor mărețe, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe nativi să fie mai reținuți la capitolul comunicare și să se retragă din discuțiile care degenerează.
Sursa: cancan.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"