NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP| Racii trebuie să evite anumite persoane

Horoscop 9 aprilie 2018 – Berbec:
Poate fi o zi complicată, în care să te surprindă neplăcut multe dintre cele care vin de la cei apropiați, în special de la cei dragi, de la care nu te aștepți la așa ceva. 
Horoscop 9 aprilie 2018 – Taur
De tine depinde cum anume se vor finaliza situațiile care te supără astăzi. Dacă tu decizi că nu are rost să faci concesii, așa vor face și ceilalți față de tine.
Horoscop 9 aprilie 2018 – Gemeni
Deplasările, întâlnirile, discuțiile obișnuite pot deveni mai stresante decât de obicei din cauza unei tensiuni pe care nu ți-o poți explica și pe care ar fi mai bine să o ignori.
Horoscop 9 aprilie 2018 – Rac
Dacă ai rețineri față de anumite persoane, ar fi mai bine să le eviți sau să reduci la minimum contactele cu acești oameni. Liniștea pe care o vei obține așa va fi de folos tuturor.
Horoscop 9 aprilie 2018 – Leu:
Există riscul să îți asumi mai multe responsabilități decât e cazul și să simți această povară apăsătoare mai mult decât de obicei.
Horoscop 9 aprilie 2018 – Fecioară
E drept că nu poți coordona mare lucru și că sunt destule probleme supărătoare care se desfășoară sub ochii tăi. Dar la ce ți-ar folosi să rămâi blocat pe aceste neplăceri.
Horoscop 9 aprilie 2018 – Balanță
Ai impresia să oferi mult mai mult decât primești și deși nu te preocupă, de obicei, aceste aspecte, acum te invadează aceste gânduri urâte.
Horoscop 9 aprilie 2018 – Scorpion
S-ar putea să preferi cea mai subiectivă judecată a unor situații care nu îți sunt deloc pe plac și să cauți vinovați pentru fiecare problemă în parte.
Horoscop 9 aprilie 2018 – Săgetător:
Munca sau responsabilitățile zilnice pot deveni o sursă de stres suplimentar, nu pentru că le refuzi ci pentru că ai prefera altceva, de exemplu odihnă și relaxare.
Horoscop 9 aprilie 2018 – Capricorn
Cei dragi devin o povară greu de suportat, deși probabil că îți este greu să recunoști acest lucru chiar și față de tine. Trebuie să descoperi cauzele acestei stări negative.
Horoscop 9 aprilie 2018 – Vărsător
Îți faci singur probleme, în special în familie, pentru că alegi un anumit tip de confort care încalcă drepturile celorlalți sau faci alegeri nefericite, împotriva lor.
Horoscop 9 aprilie 2018 – Pești
Cei din anturajul apropiat pot deveni o sursă de probleme. Nu e nimic nou în asta, așa că știi foarte bine cum trebuie tratate aceste turbulențe.
Sursa: libertatea.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"