NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Relaxare în familie, spor la serviciu şi o decizie importantă în dragoste

O zi cu ocazii mari de a vă realiza în plan profesional. Nu aşteptaţi ca oportunităţile să vină la voi, munciţi pentru ceea ce vă doriţi, iar surprizele nu vor înceta să apară. Nu vă deschideți inima pentru fiecare persoană pe care o întâlniți, salvați-vă revelațiile pentru cei apropiați de voi. Orice secret pe care îl aveţi, poate deveni o bârfă imensă pentru cei din jur, motiv pentru care ar trebui să păstraţi tăcerea.
 

Berbec

Berbecii au parte de o zi obositoare la muncă, dar acest impediment nu va sta în carea progresului lor pe plan profesional. Munciţi mai mult, depuneţi mai mult efort şi daţi dovadă de profesionalism în faţa şefilor, doar aşa veţi obţine succesul în companie. Seara veţi avea ocazia să vă relaxaţi în familie, alături de cei dragi, ori să mergeţi la un eveniment cultural dedicat pasiunilor voastre.
 

Taur

Taurii sunt puşi pe schimbări. Cel mai probabil, decizia va fi luată în privinţa unei persoane speciale, referitor la sentimentele puternice pe care voi le simţiţi. Aveţi curaj şi dezvăluiţi-vă secretele în faţa acestei persoane, dacă aveţi încredere că lucrurile nu vor escalada într-un sens greşit. Poate aveţi noroc şi veţi obţine acelaşi răspuns promiţător.
 

Gemeni

Gemenii trebuie să ofere ajutor celor aflaţi în nevoie astăzi. Există posibilitatea ca un coleg, o rudă sau un prieten drag să aibă nevoie de voi într-o anumită situaţie şi nu ar trebui să îi lăsaţi într-un astfel de moment să se descurce singuri. Chiar şi un sfat, o vorbă bună pot fi benefice . În viaţa amoroasă s-ar putea să aveţi parte de câteva surprize plăcute.
 

Rac

Pe lângă sensibilitatea caracteristică, Racii vor avea, astăzi, o doză mare de umor. Totuşi, trebuie să fiţi foarte atenţi cu cine faceţi glumele pentru că şi alte persoane ar putea fi la fel de sensibile. Având în vedere că afară este foarte frig, trebuie să aveţi grijă de sănătatea voastră. Vă puteţi îmbolnăvi foarte repede, iar acest lucru se întâmplă tot din cauza sensibilităţii. Dacă sunteţi atenţi, puteţi trece cu bine peste toate aceste obstacole.
 

Leu

Leii vor fi protejaţi de astre, astăzi, iar tot ceea ce şi-au propus vor reuşi să ducă la bun-sfârşit. Veţi avea parte de noroc atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Există o foarte mare şansă să fiţi promovaţi la locul de muncă, iar o veste bună de la serviciu vă va aduce numeroase avantaje şi acasă. Partenerul de viaţă vă va privi cu alţi ochi şi veţi avea parte de momente de tandreţe.
 

Fecioară

Nativii din Fecioară vor fi înconjuraţi, astăzi, de toţi prietenii. Veţi petrece momente unice care se vor transforma rapid în amintiri. Fie că este vorba despre o ieşire în club, o petrecere la un prieten acasă sau o ieşire la un film, prietenii vor avea grijă să nu vă lipsească nimic şi nici să fiţi trişti. Încercaţi să vă ridicaţi la nivelul de entuziasm al prietenilor pentru ca totul să iasă ca la carte. Sunteţi perfecţionişti, iar un obstacol al vieţii nu va însemna decât un alt pas înainte.
 

Balanţă

Astăzi aşteaptă-te să cunoşti o persoană uimitoare. E posibil să apară un om înţelept şi experimntat, capabil să te înveselească, dacă va fi necesar, şi să te ajute cu sfaturi valoroase, sau cu sprijin pentru acţiuni practice. Dacă eşti singur, s-ar putea să ai norocul să întâlneşti persoana care corespunde idealurilor tale Nu te aştepta la acelaşi noroc, dacă te gândeşti la bani. Sunt şanse ca cineva de la care ai împrumutat o sumă importantă să ţi-o ceară înapoi mai repede.
 

Scorpion

Astăzi nu amâna nimic. Nu ezita nici când vine vorba de dragoste. Dacă eşti într-o relaţie, spune direct ce sentimente ai. În caz contrar, rişti să-şi găsească pe altcineva, şi asta foarte curând. S-ar putea să ai discuţii contradictorii în cuplu, normale altfel, legate de îndeletniciri casnice, de o propunere de afaceri, sau o călătorie.
 

Săgetător

Astăzi e ziua ta norocoasă. Vei avea succes atât în chestiunile personale, cât şi în cele profesionale, dacă îţi urmezi foarte clar intuiţia. Singurul loc unde nu va fi aşa sunt finanţele. Dacă vezi ceva strălucitor, nu te grăbi să-l cumperi. Absolut fără să îţi dai seama, s-ar putea să cheltuieşti tot bugetul şi să mai fi şi dezamăgit apoi.
 

Capricorn

Pentru Capricorni, 29 noiembrie ar putea fi o zi petrecută în armonie și la muncă, și acasă. Dați dovadă de multă bunăvoință pentru cei din jurul vostru și dați-le o mână de ajutor sau un sfat salvator, acolo unde e cazul. Veți reuși astfel să atrageți aprecieri, recunoștință și să fiți un adevărat magnet pentru toată lumea. Spre seară, e posibil să vă simțiți obosiți de atâta atenție. Concentrați-vă asupra propriei persoane și relaxați-vă, spune horoscopul.
 

Vărsător

O zi prosperă în plan financiar pentru Vărsători, spun astrele. Aveți șanse să câștigați o mare sumă de bani. Totuși, nu vă grăbiți să o cheltuiți, recomandă horoscopul. Mai așteptați până când găsiți soluția potrivită pentru a-i investi, mai ales că sărbătorile de iarnă se apropie și veți avea destule de cumpărat! Seara, veți avea prilejul unei întâlniri care vă va bucura. E posibil să fie vorba despre o persoană care gândește fix ca voi și, mai mult, are aceleași planuri.
 

Peşti

Astăzi, Peștii ar face bine să nu se încurce cu problemele mărunte, ci să dea atenție priorităților. N-are rost să pierdeți vremea cu discuții aprinse, care vă pot provoca fără rost mult stres. Acest sfat e valabil mai ales la job, unde un coleg ar putea deveni recalcitrant, spune horoscopul. Concentrați-vă doar asupra muncii voastre și controlați-vă emoțiile, iar ziua se va încheia bine! Seara, ați putea primi o plăcută invitație de la un prieten sau pentru o întâlnire în familie.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"