NordNews
Avem ce spune

Horoscop: Săgetătorii se simt plin de energie

Astrologii vin cu surprize frumoase şi aduc veşti foarte bune pentru unii nativi ai zodiacului.

Berbec

Taur

Gemeni
O poveste din trecut aprinde flacăra iubirii pentru nativii gemeni. S-ar putea ca cineva special care a făcut, la un momentdat, parte din viaţa voastră, să reapară cu propunerea unei împăcări. Depinde însă doar de voi, de sentimentele pe care le aveţi şi de încrederea pe care i-o mai purtaţi, dacă sunteţi dispuşi să acordaţi o a doua şansă.

Racii trebuie să dea dovadă de profesionalism, devotament şi onestitate la locul de muncă. Ar putea apărea o situaţie neaşteptată şi tensionată, pe care, dacă voi veţi reuşi să o rezolvaţi, aducând astfel liniştea în departamentul vostru, superiorii vă vor vedea cu ochi foarte buni. Cine ştie, poate o astfel de experienţă v-ar putea aduce chiar o mărire de salariu.

 Leu

Doar pentru că tu ai dreptate într-o privință, asta nu înseamnă că toți ceilalți greșesc. Trebuie să fii înțelegător cu ceilalți și să accepți că lucrurile pot fi văzute din mai multe perspective. Dacă nu vei face asta, atunci toți vor începe să te evite. Nimănui nu-i place să stea în preajma cuiva care nu respectă ideile altora. Prin aroganță nu faci decât să-ți strici reputația.
 Fecioară

Un prieten are nevoie de ajutor să revină pe calea cea bună iar tu ești cel care trebuie să intervină. Deși nu este treaba ta să spui altora cum să-și trăiască viața, ar fi păcat să nu îți asumi responsabilitatea de a încerca să readuci un prieten pe calea cea bună. Într-un fel care să nu îl jignească, desigur.

Scorpion

Astăzi, aerul proaspăt este cel mai bun tratament pentru orice te doare. Așa că ieși la aer și respiră adânc! Te va ajuta să îți pui ordine în ganduri și să vezi lucrurile într-o perspectivă nouă. Și dacă vremea nu este potrivită pentru o ieșire în aer liber, deschide-ți mintea vorbind cu cineva care nu te pui de acord în multe privințe. Provocarea unei astfel de discuții îți va face bine.

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii se simt plin de energie după un weekend plin, petrecut alături de oameni față de care simt că pot fi ei înșiși. Profită de această energie și concentrează-te pe rezolvarea unor probleme cu care vă confruntaţi, atât la locul de muncă, cât şi acasă. Este o perioadă aglomerată pentru tine, dar plină de surprize şi lecţii de viaţă, mai ales în dragoste.

 Capricorn

Nativii zodiei Capricorn vor să-și impună punctele de vedere, ceea ce ar putea duce la conflicte. Chiar dacă ai propriile argumente și nu mai eşti dispus să le înghiţi pe ale altora, încearcă să fii diplomat. De asemenea, este important să ții cont şi de părerile altora. Dacă discuţia se desfăşoară în cuplu, cu atât mai mult. Un cuvânt rostit aiurea ar putea răni partenerul de viață, iar dacă se întâmplă să reacționezi nepotrivit, cere-ți scuze, asta te va scoate din încurcătură.

 Vărsător

Vărsătorii sunt confuzi, nu știu ce trebuie să facă în continuare. Nu uita că o schimbare radicală, în viața profesională sau în relația de cuplu, ar putea fi de bun augur. Tot ce trebuie să faci este să te aduni, să te concentrezi pe problemele pe care le ai şi să încerci să iei o decizie. Sfatul astrelor pentru tine este să fii cu băgare de seamă şi să-ți amintești cine a fost lângă tine la greu. Aceeaşi persoană merită să fie lângă tine şi la bine.

 Pești

Luni, unii nativi ai zodiei Peşti vor trece de la încântare la dezamăgire şi vor suferi un complex de inferioritate. Bucură-te de viaţa ta aşa cum e ea, nu te mai compara cu alte persoane, recomandă horoscopul. La serviciu, dă dovadă de corectitudine, înţelegere şi forţă de muncă, vei vedea că beneficiile nu vor înceta să apară. În plan personal, este o perioadă în care nu este indicat să cunoști persoane noi sau să faci planuri de călătorie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"