NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Şansă în dragoste, bucurie în familie şi un destin frânt

În această zi, astrologii întrevăd veşti bune pentru unii nativi ai Zodiacului. Aveţi oportunitatea de a vă schimba viaţa, de a alege un drum presărat cu succes şi de a vă întâlni sufletul-pereche. Aveţi curaj, îndrăzniţi să credeţi în voi şi în puterile voastre, căci doar aşa veţi arăta lumii întregi de ce sunteţi în stare.
 

Berbec

Berbeci, staţi departe astăzi de conflicte, mai ales la serviciu. Încercaţi să oferiţi înţelegere şi să fiţi răbdători cu acele persoane care nu au experienţă. Ajutaţi şi veţi obţine ajutor la rândul vostru. În dragoste,a strologii vă recomandă să fiţi cumpătaţi, până la urmă trebuie să aveţi ochi doar pentru persoana iubită.
 

Taur

Tauri, ziua voastră va fi liniştită şi relaxantă, după ce veţi îndeplini acele sarcini urgente pe car ele-aţi lăsat până pe ultima sută de metri. S-ar putea să primiţi o veste foarte importantă. Un apel telefonic vă poate schimba viaţa şi felul de a privi lucrurile de acum înainte. Gândiţi-vă bine la viitorul vostru şi la dorinţele pe care le-aţi putea materializa.
 

Gemeni

Gemeni, ascultaţi-vă intuiţia. Dacă vreţi să invitaţi pe cineva la o întâlnire romantică, ce mai staţi pe gânduri? Profitaţi de fiecare oportunitate care vă apare în cale. La serviciu aţi putea face schimbări, aţi putea să vă deschideţi o afacere proprie şi să prosperaţi pe cont propriu. Cine ştie, poate aşa veţi obţine cu adevărat succesul.
 

Rac

Oricât ar încerca Racii să se ferească de probleme, acestea vor veni în valuri și din ce în ce mai complexe. Pe plan sentimental, nativii din zodia Rac sunt măcinați de comportamentul persoanei iubite, pe care îl consideră misterios sau de-a dreptul bizar. Este posibil ca la mijloc să stea un secret care ar putea zdruncina din temelii relația, așadar se recomandă prudență și, pe cât posibil, calm.
 

 Leu

Leii sunt nevoiți să amâne o discuție importantă cu partenerul de viață, din cauza unor stări de nostalgie. Dintr-un motiv care le scapă, nativii din zodia Leu sunt încărcați de emoție, iar amintiri din trecut revin cu o forță care copleșește. Înainte de a face un pas important în relația de cuplu este necesar ca aceste probleme să fie rezolvate. Pe cât posibil, încearcă să discuți cu un prieten apropiat, care a trecut prin asemenea clipe și știe cum pot fi depășite.
 

Fecioară

Fecioarele trebuie să fie mai atente cu cei din jur. Mult prea organizate, au tendința de a da milităria jos din pod, spre nemulțumirea colegilor și a prietenilor. Nici persoana iubită nu pare a fi scutită de exigența nativilor din zodia Fecioară, obișnuiți ca totul să meargă în perfectă ordine. Cei dragi au dorințele și nevoile lor și trăiesc după un ritm propriu, nu încerca să forțezi nota, chiar dacă ai intenții bune.
 

Balanţă

Astăzi, Balanţele îşi fac noi prieteni. S-ar putea ca printre ei să fie şi o persoană în faţa căreia simţiţi nevoia să vă lăudaţi cu tot felul de lucruri pe care le-aţi realizat. Sunteţi atraşi de această persoană şi este posibil să iasă scântei, dacă sunteţi implicaţi într-o relaţie. Aşa că, fii atenţi la aceste ispite. În ansamblu, ziua de vineri promite să aducă pozitivitate în viaţa voastră. Seara, vă veţi bucura de romantism în brațele persoanei iubite.
 

Scorpion

Scorpionii vor avea tot felul de surprize neplăcute. Poate că experiențele negative vor fi legate de afaceri sau de locul de muncă. Aşadar, fiţi prudenţi şi să sperăm că nu se va întâmpla ceva rău până seara, când vă veţi relaxa în liniştea căminului. Veți dori să vă petreceți timpul cu cei pe care îi iubiţi şi care v-au fost alături în clipele mai puţin frumoase ale existenţei voastre.
 

Săgetător

Săgetătorii trebuie să se ţină de planul făcut pentru ziua de astăzi. Fiţi încrezători în propriile forţe şi evitați gândurile negative. Seara va fi plină de momente romantice. Dacă sunteți deja într-o relație, luați-vă partenerul de viaţă la o cină într-un restaurant elegant. Săgetătorii singuri care caută un partener nu trebuie decât să se uite mai bine în jurul lor.
 

Capricorn

Nativii din Capricorn vor simţi, astăzi, fericirea supremă. Fie că veţi întâlni o persoană dragă, fie că veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit un proiect la care munciţi de foarte mult timp, norocul va fi de partea voastră. Depinde doar de voi cum veţi reuşi să administraţi succesul. Pe plan sentimental, lucrurile vor merge în direcţia în care vă doriţi, astfel că trebuie să fiţi încrezători în voi şi să vă purtaţi normal.
 

Vărsător

Nativii din Vărsător vor simţi, astăzi, nevoia de a cheltui excesiv. Astrele vă recomandă să vă gândiţi de două ori înainte de a face o achiziţie. Aţi putea descoperi, la sfârşitul zilei, că unele lucruri pentru care aţi cheltuit o mare sumă de bani sunt, în realitate, inutile. Dacă aşteptaţi cu nerăbdare concediul, trebuie să analizaţi foarte bine cum îl veţi petrece. Planificaţi toate activităţile, însă nu uitaţi să vă odihniţi.
 

 Pești

Nativii din Peşti vor fi supuşi, astăzi, unor experienţe neplăcute din partea unor oameni negativişti. Frustrarea şi toate emoţiile negative vă vor fi transmise continuu de aceşti indivizi, însă trebuie să evitaţi pe cât posibil întâlnirea cu ei. Astrele vă sfătuiesc să nu vă pierdeţi încrederea şi să vă gândiţi doar la lucruri pozitive. În fapt, fericirea înseamnă acel lucru pe care îl aşteptaţi cu nerăbdare. Fiţi fericiţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"