NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Schimbări în dragoste şi un nou hobby

Mulţi nativi au ocazia să se redescopere şi să îşi analizeze viaţa din punct de vedere financiar. S-ar putea să aveţi nevoie de o schimbare, un nou loc de muncă, o afacere proprie sau pur şi simplu un hobby. În dragoste, astrologii vin cu veşti bune. S-ar putea să cunoaşteţi pe cineva extrem de special. 
 

Berbec

Berbecii sunt sfătuiţi să lase răutăţile acasă şi să iasă în lume zâmbitori, plini de culoare, bunătate şi rafinament. Fiţi pozitivi şi aveţi curaj în cazul în care vă temeţi să îndepliniţi cerinţele unui proiect important care vă poate sigura succesul. Aveţi potenţial, trebuie să îl şi arătaţi însă.
 

Taur

Taurii în această zi au ocazia de a atrage atenţia unei persoane speciale, de sex opus. S-ar putea să fie vorba chiar de acel cineva de care vă simţiţi atraşi de ceva timp. Dacă nu aveţi deja o relaţie serioasă, puteţi flirta cu uşurinţă, însă dacă nu sunteţi singuri, ar trebui să staţi departe de astfel de gesturi, altfel veţi întâmpina multe probleme mai târziu şi vă veţi strica imaginea.
 

Gemeni

Gemeni iau ocazia să experimenteze diferite activităţi. Poate veţi începe un nou hobby. S-ar putea să fie ceva interesant, să vă prindă şi să devină chiar şi o modalitate de a câştiga bani. Aveţi curaj, încredere în forţele proprii şi arătaţi tuturor de ce sunteţi în stare. Astrologii prevăd veşti bune pentru voi.
 

Rac

Racii nu sunt nevoiţi să îşi asume responsabilitatea altora şi să le facă treaba,dacă asta ar însemna să se aglomereze şi să ajung ăseara acasă epuizaţi, lipsiţi de energie. Creaţi-vă o listă de priorităţi şi doar dacă aveţi timp acceptaţi să oferiţi o mână de ajutor, dar fiţi cu băgare de seamă: s-ar putea ca cineva să se folosească de cunoştinţele voastre în scopuri mârşave.
 

Leu

Mai multe idei bune care privesc schimbări în viaţa personală îţi vin astăzi. E important să dezvolţi aceste idei, fără să uţi de chestiunile legate de carieră, bani şi afaceri. E posibil să primeşti o ofertă care să aducă schimbări importante în viaţa ta. Poate fi vorba chiar de mutarea în alt oraş. Sfătuieşte-te cu membri apropiaţi din familie. Dacă eşti singur, cere sfatul celui mai bun prieten.
 

Fecioară

Există riscul să te plictiseşti din cauza monotoniei acestei zile, care seamnănă izbitor cu ultimele săptămâni din viaţa ta. Încearcă să nu laşi acest lucru să îţi strice starea de spirit. Poate ar fi indicat să schimbi traseul spre locul de muncă, să îţi cumperi o carte interesantă sau să mergi la film. Spre seară e posibil să faci o nouă cunoştinţă.
 

Balanţă

Recomandarea zilei pentru tine e să îţi păstrezi pacea interioară. Încearcă să nu pui la suflet poveştile auzite de la prieteni, sau cele descoperite pe reţelele de socializare. Acordă mai multă atenţie sănătăţii tale şi aspectului exterior. Lunea e ziua cea mai bună pentru câştigurile tale financiare, pentru găsirea unui loc de muncă nou sau pentru a realiza venituri suplimentare.
 

Scorpion

Astăzi încerci să găseşti oamenii care sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine. E posibil să crească dorinţa ta de comunicare. Vei avea o idee strălucită legată de un proiect de finanţare. Dar nu vei putea pune în practică această idee decât dacă vei fi foarte prietenos. Spre sfârşitul zilei încep să încolţească gândurile unei viitoare vacanţe exotice.
 

Săgetător

Săgetătorii sunt hotărâți ca, astăzi, să ducă la bun sfârșit un plan care a devenit foarte stresant în ultima perioadă. Veți primi sprijinul total al rudelor, colegilor și prietenilor. Totuși, singurul lucru recomandat pentru voi este să vă bazați pe voi înșivă pentru creativitate. Doar de voi depinde deznodământul acestei probleme care vă macină. Astrele sunt de partea voastră și cu siguranță veți reuși să obțineți un rezultat pozitiv.
 

Capricorn

Capricornii trebuie să se concentreze, astăzi, pe propia persoană. Nu ar trebui să vă pierdeți energi pentru a rezolva probleme altor persoane. Ignorați orice lucru care vă împiedică să vă îndepliniți propriile idei. După o zi extrem de încărcată, spre seară vă veți bucura de o vizită a unor prieteni de o viață și a unor rude. Bucurați-vă de viață și de momentele încărcate cu energii pozitive!
 

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să încerce, astăzi, să fie un pic mai îndrăzneți. Nu permiteți să fiți puși în umbră de colegii entuziaști. Simțiți-vă liber să vă exprimați ideile și sugestiile. Tot astăzi, veți primi o veste foarte importantă care vă va aduce bucurie. Împărtășiți cu famila și prietenii apropiați vestea și încercați să puneți la cale un plan de viitor pentru a vă asigura un trai mult mai bun, dar și pentru a nu pierde sume mari de bani pe nimicuri.
 

Pești

Peștii vor fi, astăzi, foarte responsabili. Veți primi responsabilități în plus de la colegii de muncă, de la prieteni sau chiar de la familie și trebuie să demonstrați că sunteți în stare să rezolvați orice, așa cum și susțineți de altfel. Pentru toate aceste lucruri în plus, soarta vă va răsplăti cu generozitate. Pentru Peștii singuri, astrele au rezervat o surpriză romantică. Veți cunoaște o persoană, iar chimia dintre voi va fi uriașă.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"