NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Surprize în dragoste pentru unele zodii şi schimbări la serviciu

Este o zi promiţătoare, în care trebuie să daţi dovadă de profesionalism, încredere şi curaj. Aveţi grijă, viitorul este în mâinile voastre. Doar voi ştiţi ce vă doriţi şi cum să vă îndepliniţi visurile. Poate părea complicat, dar este de fapt destul de simplu. Munciţi, aveţi curaj, faceţi ceea ce vă propuneţi. Dacă staţi în casă şi vă gândiţi la ce aţi putea avea, ei bine, veţi rămâne doar cu gândurile şi întrebarea „Ce-ar fi fost dacă?”
 
 

Berbec

Berbecii au treabă în această zi şi anume, să ducă la bun sfârşit un proiect important. Puteţi colabora cu cei din jur, apelaţi la colegi, prieteni, familie sau dacă vă simţiţi încrezători în forţele proprii, faceţi totul de unii singuri. În afara acestei activităţi, vă puteţi bucura de timp liber, lipsit de conflicte sau alte surprize nedorite.
 
 

Taur

Taurii simt iubire şi trăiesc vrăjiţi de acest sentiment, dar trebuie totuşi să îşi păstreze doza de normalitate, măcar la muncă. Într-adevăr, o noua poveste de dragoste sau un impuls adus relaţiei deja existente, vă va face să săriţi în sus de bucurie şi să fiţi toată ziua cu gândul în altă parte. Totuşi, dacă există sarcini care necesită concentrare, nu leneviţi, ci faceţi ca ziua să se termine într-o doză la fel de pozitivă.
 
 

Gemeni

Gemenii astăzi nu îşi pot ascunde fericirea din spatele unor noi informaţii care le vor ajunge la ureche. S-ar putea să obţineţi sfaturi relevante şi folositoare despre vestimentaţie,d espre noi tendinţe sau despre o nouă frizură şi veţi fi nerăbdători să puneţi acestea în aplicare. Nu exageraţi totuşi cu schimbările, altfel s-ar putea să nu vă simţiţi întocmai în largul vostru.
 
 

Rac

Racii au senzaţia că se întorc pe băncile şcolii, pentru faptul că au parte de informaţii referitoare la noile tehnologii şi se simt puţin învechiţi atunci când nu ştiu să folosească anumtie gadgeturi. Nu e nici o problemă. Nimeni nu s-a născut învăţat. Rugaţi o persoană apropiată să vă consilieze şi veţi vedea că veţi învăţa foarte uşor cum stă treaba. Nu uitaţi totuşi dacă trebuie să rezolvaţi şi anumite probleme de-ale casei. Cel mai bine este să vă ocupaţi din timp, pentru a nu vă irosi toată ziua cu reamenajări şi curăţenie.
 
 

Leu

Leii riscă să se lase cufundaţi în rutină, motiv pentru care ar trebui să pună piciorul în prag şi să îşi schimba activitatea zilnică. Încercaţi un hobby, un sport, faceţi nişte cursuri suplimentare de gătiti, coafat sau ce vă poate pasiona, dar renunţaţi să vă petreceţi timpul în casă, în faţa aceluiaşi televizor, pentru că s-ar putea să regretaţi mai târziu. Ieşiţi în parc, plimbaţi-vă, cunoaşteţi persoane noi, iar cu siguranţa viaţa voastră se va schimba. În bine.
 
 

Fecioară

Fecioara are o zi importantă! Este momentul înc are trebuie să vă folosiţi toate armele, puterile, pentru a demonstra capacitatea voastră de a vă dezvolta atât profesional, cât şi sentimental. Există posibilitatea să fiţi propuşi pentru o mărire de salariu sau să fiţi invitaţi la cină de un coleg/ă, faţă de care oricum aveţi sentimente de ceva timp. Pregătiţi-vă şi nu vă lăsaţi intimidaţi. Orice s-ar întâmpla, ţineţi capul sus şi aveţi încredere.
 
 

Balanţă

În acest început de săptămână, unele probleme ar putea apărea la muncă pentru Balanțe. S-ar putea ca aceste probleme să fie provocate chiar de către șeful direct. Dacă este un incident izolat, tratați-l cu înțelegere, ca pe o excepție și treceți peste el. Dacă v-ați mai confruntat cu astfel de situații, poate ar fi bine să luați în calcul o schimbare, recomandă horoscopul.
 
 

Scorpion

Pe 26 noiembrie, mulți Scorpioni își vor putea atinge marile obiective pe care și le-au propus. Trebuie să vă abțineți de la acțiuni care ar putea fi cinice și i-ar putea afecta negativ pe alții, chiar dacă voi ați avea de câștigat. Onestitatea va fi apreciată mult astăzi și la muncă, și în viața personală. Dacă vă nemulțumește ceva în relația voastră, e bine să spuneți, bineînțeles, cu diplomație, și veți fi încântați de rezultat!
 
 

Săgetător

Mulți Săgetători se vor simți astăzi revigorați după weekend, iar dimineața ați putea avea mare entuziasm în fața noii săptămâni. Dedicați-vă ziua carierei, spune horoscopul. Veți avea rezultate excelente, dacă vă veți calcula bine pașii. În viața personală însă, e bine ca mai degrabă să vă gândiți la ce să faceți decât să acționați. Ar fi bine ca astăzi să nu luați decizii tranșante, să nu regretați mai târziu.
 
 

Capricorn

Astăzi, Capricornii vor simți momente de confort din punct de vedere emoțional. Dacă veți trage linia la ce ați realizat până acum, veți avea satisfacție. În același timp, e bine ca la muncă să vă
concentrați asupra planurilor pe care le aveți în derulare. Gândiți-vă bine cum să le puneți în aplicare și veți avea parte în curând de noi reușite, spune horoscopul.
 
 

 Vărsător

Vărsătorii, din fericire, nu sunt genul de oameni care merg cu valul, iar astăzi se va vedea diferența! Deciziile pe care le veți lua vă vor diferenția de ceilalți, atât în carieră, cât și în viața de zi cu zi. E posibil să alegeți, de asemenea, să faceți o mare schimbare de look sau în garderoba voastră. Horoscopul vă avertizează însă să nu vă asumați rolul de erou și să săriți de unii singuri în a duce la capăt unele acțiuni complicate!
 
 

Peşti

Această zi de luni poate fi un punct de început pentru a face schimbări în viața nativilor din Pești. Dacă vreți să puneți în aplicare un plan, gândiți-vă care sunt avantajele și dezavantajele și, dacă vă e de folos, mergeți înainte. Ascultați-vă instinctele, nu apelați la sfaturi de la cei din anturajul vostru, recomandă horoscopul. S-ar putea ca aceste sfaturi să fie subiective și mai mult să vă încurce!
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata