NordNews
Avem ce spune

Horoscop: Surprize în dragoste şi o promisiune

Bucuraţi-vă de fiecare clipă în compania celor dragi, relaxaţi-vă, ba chiar vă puteţi face planuri pentru viitorul apropiat.

Berbec

Nativii Berbec își petrec ziua în compania persoanei iubite. Fie veți face împreună un preparat delicios, fie începeți un nou hobby, ori poate veți pune la cale câteva planuri de vacanță pentru viitorul apropiat. Important este să fiți unul alături de celălalt în această perioadă.

Cei aflați sub acest semn zodiacal au făcut o promisiune pe care trebuie să o respecte, în caz contrar ar putea face pe cineva să sufere. Foarte probabil persoana iubită se bazează pe ajutorul vostru, mai ales dacă trec printr-o perioadă stresantă, trebuie să le fiți alături, să le oferiți sprijinul vostru.

Gemeni

Rac

Ești mai bun ca oricând la simplificarea situațiilor complicate. De aceea, astăzi este o zi minunată să porți negocieri complicate, să semnezi documente legale sau să te cufunzi într-un roman provocator. Orice alte activități care îți cer atenție maximă sunt pe placul tău, astăzi. Nu îți face griji dacă vei începe să te simți copleșit de atâtea informații. Sortează lucrurile și vei descoperi o adevarată bijuterie!

Leu

Fecioară

Cauți perfecțiunea? Ești foarte aproape de ea. Astăzi toate planurile ți se leagă perfect și câștigi chiar și admiratori până la finalul zilei. Bucură-te de moment. Dacă te concentrezi prea mult pe ceea ce ai putea îmbunătăți, atunci ai putea rata toate aceste lucruri minunate care ți se întâmplă chiar acum. Lucrurile nu vor fi niciodată perfecte și nimeni nu se așteaptă ca acestea să fie așa.

Balanță

Să ai relații nu trebuie să fie o presiune, mai ales dacă înțelegi că poți să reușești cu o personalitate autentică, decât de orice altceva. Ziua v-ar putea oferi destul de multe oportunități de a face conexiuni de afaceri. În dragoste, cineva intenționează să te facă să înțelegi cât de mult îi pasă de tine. Doar ai grijă sp fii pregătit să oferi feedback-ul pe care îl așteaptă. Ar putea fi un început pentru o nouă fază a relației.

Scorpion

Unii oameni ar putea crede că obținerea de mai multă atenție și nevoia de a răspunde la multe întrebări despre ei înșiși este măgulitor. Nu și tu. Nu aveți absolut nicio toleranță pentru cei care vă țin ocupați, mai ales astăzi, când aveți destule de rezolvat fără să vă raportați la cineva sau să vă împărtășiți părerile despre fiecare lucru mic. Dacă nu puteți evita persoanele care iubesc să-și bage nasul în ceea ce faci, distrați-vă șocându-i.

Săgetător

Astăzi, ajungeți la alte persoane și veți putea să atingeți energia care plutește acolo și să o aduceți mai aproape de inima voastră. Realizarea conexiunilor cu oameni speciali va fi foarte ușoară, precum și plină de satisfacții, chiar acum. De ce să nu surprinzi un prieten cu un telefon? Bucurați-vă de efectul pe care îl aveți asupra celorlalți. Eul tău va primi multe mici explozii de energie astăzi și vei face numai bine pentru egoul tuturor celor cu care intri în contact.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn vor lucra astăzi mai mult decât este necesar. Dacă ai în plan să călătorești, astrele îți recomandă să amâni asta pentru o altă zi. Renunță la această excursie și dedică-te proiectelor de la muncă. Secretul e să ai răbdare astăzi și să nu îţi verşi frustrările asupra altora. Râzi mult și nu lăsa stresul să pună stăpânire pe tine. Și nu uita că trebuie să vă odihniţi, ai nevoie de relaxare.

Vărsător

Vărsătorilor li se recomandă să ia deciziile obiectiv, fără să se lase influenţaţi de sentimente. Marți este o zi a achizițiilor reușite. Fie că este vorba despre un obiect pentru casă, personal sau pentru serviciu, îl vrei și îl urmărești de multă vreme, acum este timpul să-l cumperi. Seara, un prieten foart bun îți va da o veste incredibilă. Apar noi oportunități de câștiguri și se conturează ideea unei afaceri de succes.

Pești

Peștii sunt cu capul în nori, simt că plutesc de-a lungul zilei. Astăzi, ai tendința să rămâni în lumea ta, departe de lume și agitație. În plus, eviți să porți o discuție serioasă cu partenerul de viaţă, despre o problemă care nu dă pace relației de ceva vreme. Sfatul astrelor este să-ți iei inima în dinţi şi să poți acest dialog. Atenţie la anturaj, cineva apropiat, poate chiar un prieten, s-ar putea să vă dea bătăi cap și să apară motive de gelozie.
sursa: observatornews.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"