NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Surprize în dragoste şi o vacanţă alături de cei dragi

 zi cu multe beneficii la serviciu, dar şi cu surprize frumoase în dragoste. Profitaţi de timpul liber şi de energia pozitivă pe care v-o oferă cei dragi vouă. Astrologii întrevăd veşti senzaţionale în dragoste şi planuri serioase de viitor. 
 

Berbec

Nativii Berbeci sunt sfătuiţi să îşi tempereze comportamentul şi să nu cedeze în faţa situaţiilor tensionate. S-ar putea să aveţi parte de anumite obstacole în calea succesului, dar cu multă muncă şi devotament veţi ajunge acolo unde vă doriţi. În dragoste, astrologii vin cu veşti bune. Anumite conflicte din familie vor lua sfârşit şi veţi găsi în final liniştea sufletească.
 

Taur

Taurii au şansa de a începe să lucreze la un proiect important care le va garanta succesul în viitor. Aveţi grijă totuşi cui cereţi sfaturi şi ce aliaţi vă formaţi. Unele persoane pot fi invidioase pe câştigurile voastre şi vor încerca să vă păcălească. Secretele voastre trebuie să rămână bine păzite.Seara este perfectă pentru întâlniri romantice.
 

Gemeni

Gemenii în această zi s-ar putea să aibă parte de mici conflicte la serviciu. În orice caz, cu sinceritate, tact şi înţelegere veţi reuşi să aplanaţi situaţiile tensionate şi să restabiliţi liniştea între colegii de muncă. Acționați după cum simţiţi, dar nu vă asumați riscuri legate de bani. Abțineți-vă de la angajamentele îndoielnice și staţi aproape de cei dragi. EI vă vor aduce energie şi pozitivitate în această zi.
 

Rac

Este probabil ca marele noroc să intervină astăzi în viața Racilor. Fiţi raţionali şi nu vă bazaţi doar pe intuiţie, mai ales în comunicarea cu familia sau persoana iubită. Spre seară aveţi ocazia de a ieşi la o întâlnire romantică într-un loc retras, liniştit. Este o oportunitate deosebită de a vă reîncărca abteriile şi de a discuta cu această persoană despre viitor.
 

Leu

Nativii din Leu vor avea parte, astăzi, de o zi plină de linişte, bucurii şi prieteni apropiaţi. Aceste zile libere vor fi binevenite pentru voi, mai ales că veţi fi înconjuraţi de oameni dragi vouă, alături de care vă veţi distra şi veţi depăna amintiri. Fericirea este cuvântul de bază pentru voi, în aceste zile. Bucuraţi-vă de momentele unice, de lucrurile mici şi de oamenii buni. Totuşi, sfatul astrelor este să nu vă epuizaţi. Încercaţi să vă şi relaxaţi.
 

Fecioară

Fecioarele se vor simţi, astăzi, stăpânii lumii. Stima de sine va avea un nivel ridicat şi chiar meritaţi acest lucru. Aţi muncit din plin pentru a ajunge unde sunteţi acum, iar acest lucru vă ajută foarte multe să vă menţineţi o energie pozitivă. Totuşi, nu încercaţi să schimbaţi lumea chiar astăzi pentru că v-aţi putea lovi de numeroase bariere care v-ar putea descuraja. Nativii singuri au o mare şansă să îşi întâlnească, astăzi, sufletul pereche. Bucuraţi-vă de dragoste şi de viaţa frumoasă!
 

Balanţă

Nativii din Balanţă vor avea pentru astăzi un plan bine pus la punct pe care vor încerca să îl respecte în detaliu. Nu este suficient să vă concentraţi doar pe ceea ce voi puteţi să faceţi, ci aveţi nevoie şi de sprijinul celor din jur. Nu ezitaţi să îl cereţi de teama că aţi putea fi refuzaţi. Din contră, toţi vor sări în ajutorul vostru, mai ales că toţi vă sunt datori într-un fel sau altul. Starea de spirit vi se va îmbunătăţi considerabil după primele ore ale zilei şi veţi avea mari şanse să vă schimbaţi în totalitate viaţa. Ascultaţi-vă inima!
 

Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiţi ca, astăzi, să găsească câteva ore pentru a scăpa de agitaţie. Liniştea vă va ajuta să vă regăsiţi echilibrul pe care l-aţi crezut pierdut. Bucuraţi-vă de viaţă, alături de prieteni, şi veţi descoperi că nimic nu este imposibil. Mai ales pentru voi. Astrele v-au pregătit o surpriză în ceea ce priveşte starea financiară. Norocul va fi de partea voastră, astfel că puteţi risca să intraţi în anumite afaceri sau scheme pentru că există o mare şansă să aveţi parte de un câştig considerabil.
 

Săgetător

Săgetătorilor nu le este recomandat să-şi dedice ziua gândindu-se la cum să se îmbogăţească. Evită schemele ciudate, aventuroase sau ilegale de îmbogățire. Pot apărea probleme la locul de muncă. Ia în considerare tot ce îţi spune şeful şi încearcă să nu-l contrazici. Astăzi, sunt permise experimentele în dragoste, dar numai cu aprobarea partenerului dumneavoastră. Seara ar fi bine să ieşi din casă. Fă o vizită unui prieten cu care nu te-ai mai văzut de ceva vreme.
 

Capricorn

Unii Capricorni vor fi surprinși, astăzi, de schimbări plăcute în viața lor de zi cu zi. Există șansa ca o problemă complexă legată de bani sau locul de muncă să se rezolve de la sine. Evită persoanele care emană energie negativă. Este posibil ca o conversație o o astfel de persoană să îţi provoace o depresie. Implică-te în zone care ţin de spiritualitate, extind-ţi orizonturile.
 

Vărsător

Vărsătorii vor fi captivaţi de o idee sau de un proiect neobişnuit. Poate că această afacere este calea unei îmbogăţiri rapide sau a căştigării rapide a respectului în societate. În problemele personale, ţi se recomandă să nu iei decizii pripite. Cei care intenționează să înceapă o nouă poveste de dragoste trebuie să fie convinși de sinceritatea intențiilor potențialului partener.
 

Pești

Astăzi, Peştii vor avea parte de câteva surprize plăcute. Există şansa să te împaci cu un vechi prieten au ca un fost partener să se întoarcă la tine şi să îşi dorească să vă împăcaţi. După-amiaza, există riscul să cazi în drepresie din cauza oboselii sau a persoanelor care te invidiază şi îţi crează probleme. Evită conversațiile inutile.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"