NordNews
Avem ce spune

Horoscop // Taurii se confruntă cu o stare generală de oboseală pe când peștii vor avea tendința de a cheltui mai mult decât le permite bugetul. Află ce zic astrele și despre zodia ta

Pentru astăzi 20 iunie astrele spun ca taurii se confruntă cu o stare generală de oboseală pe când peștii vor avea tendința de a cheltui mai mult decât le permite bugetul. Află ce zic astrele și despre zodia ta

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de sprijin și înțelegere din partea partenerului și pot pune la cale o vacanță sau un plan care să-i privească pe amândoi. Pe de altă parte, nu se vor bucura de aceași armonie și la locul de muncă, unde pot intra în conflicte cu colegii. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să încerce să ajungă la o cale de mijloc în dialog și să fie mai toleranți cu cei din jur.

Taur

Cei născuți în zodia Taur se pot confrunta cu o stare generală de oboseală, accentuată de dureri în zona capului și disconfort general. Aceste neplăceri se pot accentua și pe fondul unor nemulțumiri legate de locul de muncă, posibil chiar legate de salarizare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să încerce pe cât posibil să diminueze nivelul de stres și să se odihnească mai mult.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor epata azi, vor ieși în evidență, se vor face remarcați, iar aspectele sunt cu atât mai bune cu cât este vorba de artiști sau persoane a căror activitate are legătură cu lumea artelor. Nativii simt nevoia de frumos, merg la petreceri, serate, concerte, spectacole de teatru și vor fi atrași de oameni care ies din tiparul societății.

Rac

Cei născuți în zodia Rac nu se simt în apele lor astăzi. Au tendința de negare, de retragere și chiar de respingere a tot ce vine spre ei. Au nevoie de momente de liniște, de singurătate și pot deveni foarte irascibili dacă nu sunt lăsați în pace. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să nu acorde mai multă importanță decât trebuie lucrurilor mărunte sau persoanelor meschine.

Leu

Cei născuți în zodia Leu resimt în continuare o stare de neîmplinire, de nemulțumire venită din sectorul muncii. Încearcă să se detașeze de anumite principii sau persoane cu care simt că nu mai rezonează. Horosocopul de azi pentru zodia Leu îi îndeamnă pe nativi să apeleze la diplomație, la discreție și răbdare, în special la locul de muncă sau în relațiile cu colaboratorii.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se pot confrunta cu probleme la locul de muncă, unde pot apărea modificări de ultimă oră. Pot întâmpina nemulțumiri legate de condițiile de salarizare, de orar sau de sarcinile primite. Horosocopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativi să caute echilibrul în jurul lor, în special la capitolul bani, unde nu sunt recomandate cheltuielile extra.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se implică mai mult decât de obicei în activitățile sociale. Simt nevoia să iasă din casă, să facă sport, să vadă un film sau pur și simplu să ia cina în oraș cu o persoană dragă. Nativii care au copii caută să se implice mai mult în bunăstarea acestora și petrec timp alături de ei, oferindu-le sprijin și sfaturi.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au nevoie de relaxare, de detașare de tot ce înseamnă stres cotidian sau le poate aduce griji. Nu este exclus ca mulți nativi să-și facă bagajele și să se reîntorcă în locurile copilăriei sau în locurile unde cândva s-au simțit protejați și liniștiți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi îndeamnă pe nativi să lase deoparte amintirile dureroase și să caute compania persoanelor care îi motivează.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător caută să se înconjoare de persoane de la care simt că au ceva de învățat, persoane  care îi ajută în evoluție, fie ea materială, fie ea spirituală. Caută echilibru în viața lor și devin mult mai înțelegători și mai deschiși la dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi îndeamnă pe nativi să-și asculte îndemnul inimii și să ia decizii bazate pe vocea din interior.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn își îndreaptă toată atenția către propria persoană. Sunt preocupați de modul în care arată, dar și de modul în care sunt percepuți de ceilalți și acolo unde vor simți nevoia vor face tot ce le stă în putință pentru reconsolidarea imaginii. Horosocoul de azi pentru zodia Capricorn îi îndeamnă pe nativi să profite de contextul astral și să dea curs acelor activități amânate până acum: să înceapă o dietă, să meargă la sală sau la salonul de înfrumusețare.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se vor simți atrași de tot ceea ce este nou, fie obiecte, fie situații sau evenimente, fie persoane. Nevoia de cunoaștere și de progres se accentuează și vor căuta mijloacele necesare să o satisfacă. Unii nativi posibil să devină mai visători, mai fanteziști, și să-și lase imaginația să depășească  granițe pe care, până acum, și le-au impus.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea tendința de a cheltui mai mult decât le permite bugetul și după calcule să devină frustrați și nemulțumiți. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație care să-i oblige la această cheltuială. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi îndeamnă pe nativi să-și verifice conturile înainte să iasă la cumpărături și să fie chibzuiți cu banii.
Sursă: cancan.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"