NordNews
Avem ce spune

Horoscop: Tensiune în dragoste şi un secret dezvăluit

Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului. Bucuraţi-vă de compania unei persoane dragi.

Berbec

Taur

Gemeni
Trebuie să înţelegeţi că odată ce faceţi o alegere, trebui să vă asumaţi şi consecinţele care vor urma. Fiţi flexibili, acceptaţi propuneri chiar dacă ar însemna să ieşiţi din zona voastră de confort. S-ar putea să fiţi implicaţi într-o dispută serioasă, fie la serviciu, fie în viaţa de familie. Discutaţi deschis, sincer, vorbiţi despre probleme, neînţelegeri, aveţi răbdare ş nu acţionaţi impulsiv. Veţi reuşi să ajungeţi într-un punct comun.

Racii care visează la o schimbare majoră în viață se păcălesc singuri, dacă nu trec la acțiune chiar în acest moment. Nu este timpul să mai pierzi o singură zi. Lucrurile se vor desfășura cu o viteză amețitoare, iar destinul poate lua o turnură imposibil de anticipat acum. Trebuie doar să îndrăznești și, dacă simți că este nevoie, să lași persoanele în care ai încredere să te ajute. Chiar nu ai nimic de pierdut.

Leu

Leii care se află într-o situație favorabilă nu trebuie să se lase purtați de val. Norocul este cu atât mai mare cu cât te organizezi și te pregătești pentru a profita din plin de ocaziile ivite. Degeaba vin lucruri extraordinare în direcția ta, dacă te prind cu mintea în alte părți sau implicat în situații care nu îți aduc niciun beneficiu. Profită din plin și nu lăsa nimic să-ți scape printre degete.

Balanță

Comunicarea va fi distractivă, dar puțin complicată astăzi. O dispută culturală ar putea apărea atunci când încercați să vorbiți cu cineva cu o educație foarte diferită. E posibil să pierdeți amândoi mult timp încercând să vorbiți, în loc să vă ascultați unul pe altul. Nu ratați șansa de a primi câteva idei inspiratoare și energizante, care v-ar putea îngreuna creativitatea, dar vă vor motiva să faceți o schimbare în viața voastră. Această persoană este cineva pe care ar trebui să te străduiești să o înțelegi.

Scorpion

O persoană frustrată care, de obicei, te face să vrei să dispari, te va face să gândești astăzi. Are opinii radicale care pot fi greu de înghițit, dar există o oarecare strălucire în ele, fapt pe care în sfârșit vei începe să îl vezi mai clar. S-ar putea să te surprinzi venind în apărarea acestei persoane. În ciuda caracterului advers al relației voastre, acest om a știut întotdeauna că vei recunoaște o idee bună atunci când o să o auzi.

Săgetător

Este o zi bună pentru a discuta cu prietenii. În acest moment, este mai ușor să ai un moment bun când nu încerci atât de mult să îl faci să fie bun. Există atât de multă creativitate în jurul grupului de prieteni, încât sunteți sigur că veți pregăti o distracție fără probleme.

Capricorn

Ai chef să amesteci puțin lucrurile astăzi, iar asta nu e rău deloc. O schimbare în abordare este mereu o idee bună. Doar să te asiguri că nu te îndepărtezi prea mult de la stilul tău pentru că vei avea de dat numeroase explicații. Dacă mergi la cumpărături alege haine și lucruri pe care nu le-ai achiziționa în mod normal. Schimbarea este bună, dar acum nu ar trebui să vină brusc.

Vărsător

Cineva care a încercat să te cunoască un pic mai bine în trecut ar putea face astăzi un pas major, așa că ai face bine să te pregătești să primești mai multă atenție din partea sa! Va încerca să afle ce vrei cu adevărat de la viață și ce vrei de la oamenii din viața ta. S-ar putea ca întrebările lui să te pună pe gânduri, însă nu asta contează acum. Acordă-i toată atenția astăzi!

Pești

E multă tensiune în jurul tău și îți va fi greu să te concentrezi. Luarea unor decizii care afectează mai multe persoane poate fi dificilă și confuză, așa că cel mai bine este să amâni momentul, ori să lași pe altcineva să preia această responsabilitate. Azi își piezi ușor concentrarea și riști să ratezi informații prețioase.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"