NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Triunghi amoros, incertitudine şi o speranţă

O zi plină de oportunităţi în carieră pentru nativi. Dacă aveţi propria afacere, atunci este momentul schimbărilor. S-ar putea ca micile modificări să vă aducă beneficii considerabile.  În dragoste, unii nativi trebuie să evite situaţiile tensionate şi să ţină sub control orice nervi acumulaţi în timp. Ţineţi minte, comunicarea este soluţia tuturor problemelor!
 

Berbec

Berbecii, în această zi, au ocazia de a-şi demonstra talentul la serviciu. Şefii vă pot cere să rezolvaţi anumite sarcini, care, deşi dificile, vă pot asigura confortul de viitor. Desigur, dacă le veţi duce la bun sfârşit, fără greşeli. În dragoste, cei aflaţi sub acest semn zodiacal se bucură de relaxare, de iubire şi de linişte sufletească. Fiţi alături de partenerii voştri şi comunicaţi în permanenţă. În cazul în care trec printr-o perioadă stresantă, sunteţi datori să oferiţi răbdare şi suport moral.
 

Taur

Nativii Taur sunt muncitori şi dornici să obţină succesul astăzi, aşa că ar face bine să dea tot ce pot la serviciu. Demonstraţi că sunteţi capabili să lucraţi atât în echipă, cât şi singuri, iar dacă aveţi sfaturi, idei pentru îmbunătăţirea companiei, nu le ţineţi pentru voi. Orice sugestie va fi categoric apreciată de superiori şi răsplătită. Cine ştie, poate vă paşte o mărire de salariu. Astrologii au veşti bune şi în dragoste, unde există posibilitatea să cunoaşteţi pe cineva special şi să ieşiţi la o întâlnire romantică.
 

Gemeni

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal ar putea resimţi oboseala acumulată în ultima vreme, dar nu-i încă timp de odihnă. Continuaţi să depuneţi eforturi pentru a le arăta celor din jur că puteţi şi sunteţi capabili de lucruri măreţe. Dacă nu vă mai simţiţi bine la serviciu, iar colectivul nu este favorabil, de ce nu plecaţi? Nu staţi pe loc dacă voi credeţi că puteţi mai mult. Stagnarea nu e o soluţie, faceţi tot posibilul să avansaţi pe scara profesională.
 

Rac

Racii sunt impulsivi şi categoric vor fi implicaţi într-o situaţie tensionată astăzi. Important este însă să înţelegeţi unde aţi greşit şi să recunoaşteţi. Cereţi-vă iertare dacă aţi supărat pe cineva drag şi veţi vedea cum lucrurile se vor îmbunătăţi. Priviţi-vă în oglindă atunci când vreţi să judecaţi sau să criticaţi o persoană, iar dacă voi nu sunteţi complet nevinovaţi, atunci nu aruncaţi săgeţi otrăvitoare în cei din jur. În rest, toate bune şi frumoase, iar spre seară, aveţi chiar ocazia de a vă relaxa într-un cadru familial.
 

Leu

Nativii din Zodia Leu nu sunt sfătuiți astăzi să-și consume energia cu lucruri irelevante, pentru că există riscul ca toate avantajele pe care le puteţi obţine din evenimentele cu adevărat importante să fie pierdute. De asemenea, mare atenţie la faptele bune făcute astăzi. În cel mai rău caz, aceste fapte bune vor fi interpretate greșit. De asemenea, convorbirile prea sincere cu persoane pe care tocmai le-ați întâlnit nu sunt binevenite. Nu trebuie să-ți împărtășești ideile cu nimeni până nu se dovedesc a fi de încredere.
 
Fecioară
Pentru nativii din zodia Fecioară, intuiția va fi în mare parte corectă. Cu toate acestea, nu trebuie să credeți orbește tot ceea ce auziți despre cunoștințe dubioase sau investiții nepotrivite. Acestea sunt probleme care pot fi rezolvate cu ajutorul bunului simț. Seara poate avea loc o întâlnire romantică. Nu încercați să fiți altcineva. Originalitatea este arma ta principală.
 

Balanţă

Se recomandă ca nativii din Balanţă să nu se grăbească astăzi. Nu stabiliți sarcini insuportabile sau nu vă gândiți la viitorul dvs. Trăiește în prezent. Prindeți fiecare moment și căutați aspecte unice în el. Principala sarcină pentru această zi este căutarea de compromisuri în spațiul dvs. personal sau căutarea unor compromisuri cu rudele voastre. Dacă doriți, puteţi merge împreună cu persoana iubită la un film sau să faceţi împreună o activitate plăcută.
 

Scorpion

Mulţi nativi din Scorpion vor avea astăzi câteva surprize la muncă. În acest caz, trebuie să fiţi foarte atenţi ce faceţi, pentru că mulţi ochi sunt îndreptaţi spre dvs. Trebuie să îndepărtaţi pe oricine vă oferă astăzi ajutorul în câmpul muncii, pentru că apariţia unei greşeli este foarte probabilă. Ignorați sfatul unor persoane „competente” și lucrați la capacitatea maximă.
 

Săgetător

Săgetătorii vor petrece această zi destul de romantic. Este posibil să primeşti atenția unuia dintre colegi, un vecin sau cineva cu care interacţionezi aproape zilnic. Nativii zodiei care sunt căsătoriţi ar putea fi tentaţi să înceapă o aventură. Poate fi o eroare fatală. Ziua de joi nu este potrivită pentru afaceri sau achiziții importante.
 

Capricorn

Capricornii pot fi captivați de un proiect amplu. Este important să nu uiţi de afacerile în derulare. Există posibilitatea ca acest nou proiect să te captiveze atât de mult, încât să ignori ce ai de finalizat. Trebuie să găseşti o modalitate de a distribui corect energia. Spre seară, te întâlneşti cu prietenii şi ai parte de distracţie şi relaxare.
 

Vărsător

Vărsătorii nu trebuie să uite moderaţia astazi. De acest sfat trebuie să ţii cont atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Evită exgerarea în relaţia cu partenerul. Temperează-ţi ambițiile în timpul muncii şi abţine-te de la achizițiile costisitoare. De asemenea, nu este recomandat să exagerezi în a-ţi face noi prieteni. Răbdarea este astăzi cel mai important atu.
 

Pești

Este foarte probabil ca Peştii să îşi petreaca ziua având rezultate neproductive. Motivul poate fi lenea, lipsa energiei sau a interesului pentru activităţile în care eşti implicat. Astăzi, ai un program important. Te întâlneşti cu membrii familiei şi le prezinţi proiectele tale de viitor.
SURSA: observator.tv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"