Berbec

S-ar putea să simţiţi un uşor disconfort astăzi, poate o iritare.Fiţi însă înţelegători când vine vorba de problemele celor din jur, mai ales în cazul acelora apropiaţi de inima voastră. Găsiţi o cale de echilibru, de a vă concentra atenţia şi asupra voastră, căci nu puteţi să vă neglijaţi de dragul altor persoane. Nu trebuie să ignoraţi apelul unui prieten, dar puteţi totuşi să alegeţi dacă să îi ascultaţi glasul din mesageria vocală.
Taur
Este o zi în care veți căuta mai multă profunzime, atunci când toți ceilalți se mulțumesc doar să se desprindă de-a lungul suprafeței lucrurilor. Nimeni nu are dreptate și nimeni nu greșește aţi putea crede în filozofia voastră, nu veți găsi conversații sclipitoare cu cei din jur oricât aţi încerca. Este o zi potrivită pentru a vă relaxa şi pentru a vă pune ordine în gânduri.

Gemeni

Este o zi nemaipomenită pentru a vă încărca bateriile. Dacă aveţi dorinţa de a ieşi în aprc, sunaţi un prieten, o persoană apropiată ca să vă acompanieze, dacă vreţi să staţi liniştiţi, în casa voastră, lenevind, faceţi asta fără să vă condamnaţi pentru că pierdeţi timpul. S-ar putea spre seară să daţi nas în nas cu o persoană specială, faţă de care aveţi sentimente puternice.

Rac

Nativii născuţi sub acest semn zodiacal au parte de o zi excepţională datorită unei persoane speciale. Bucuraţi-vă de compania acesteia, mai ales că va apărea în faţa voastră cu o frrumoasă surpriză. Veţi fi invitaţi în oraş ori la o plimbare romantică, iar fiecare minut vi se va părea magic.

Leu

Leu va avea o zi cu adevărat distractivă, mai ales dacă lucrează la ceva cu multe detalii și elemente complexe. Este un moment minunat pentru ca dumneavoastră să vă puneți în mișcare toate planurile și pregătirile, deoarece lucrurile pe care le începeți astăzi vor avea mare succes. Toate piesele potrivite sunt la locul lor, iar oamenii potriviți vă sprijină. Sunteţi pregătiți, dispuși și dornici de noi aventuri.

Fecioară

Fecioara trebuie să-şi asume un risc. Trebuie să încerce ceva ce nu a făcut niciodată, dar parcă nu trebuie să fie la fel de aventuros ca parașutismul sau alpinismul. Poate fi la fel de simplu ca încercarea unui stil diferit de îmbrăcăminte. Schimbați lucrurile și s-ar putea să vă transformați pesimismul care nu vă dă pace de ceva vreme. Experiențele de viață contează și ele.

Balanţă

Balanţa astăzi n-ar fi indicat să fie foarte directă în comunicare. S-ar putea să ajungi mult mai departe, fiind mai subtil. Oamenii cu care ai de-a face sunt oameni simpli, care se bucură de intimitatea lor. Nu vor lua cu prea multă amabilitate curiozitatea ta și stilul tău de conversație puternică.

Scorpion

Scorpionul oricât de atent ar trebui să fie, nu ezită când este vorba de asumarea riscurilor. Norocul este de partea ta, iar lucrurile sunt cu siguranță pozitive. Lucrurile negative au dispărut de multă vreme și nu arată semne de apariție în viitorul apropiat. Dacă astăzi aveți un fel de examen sau test, sunteți sigur că veți face chiar mai bine decât vă așteptați. Este, de asemenea, un moment minunat pentru a face o plimbare în natură. Vei avea o aventură distractivă fără să te pui în vreun pericol.

Săgetător

Apropiaţii îi consideră pe Săgetători extrem de inteligenţi, însă aveţi în plan să dezvoltaţi şi mai mult această calitate. Mai ales în legătură cu un anumit domeniu. Iar singura soluţie este să apelaţi la experţi în domeniul respectiv pentru a-i urmări la lucru şi a îmbunătăţi şi mai mult cunoştinţele voastre în domeniul respectiv. Pune întrebări la care chiar vrei să afli răspunsuri şi nu uită că cel mai bun mod de a învăţa este să mergi direct la sursă.

Capricorn

Capricornii au nevoie, astăzi, să adauge mai multă consistenţă vieţii personale. Dacă petreceţi toată ziua afundaţi în proiecte care au legătură cu munca nimeni nu o să vă remarce, iar lucrurile pot degenera. Aşa că cel mai bine ar fi să daţi treaba de o parte şi să vă bucuraţi de o zi plină de momente petrecute în natură sau alături de cei dragi, indiferent că vorbim de rude, prieteni apropiaţi sau chiar o persoană faţă de care aveţi sentimente de simpatie.

Vărsător

Pentru Vărsători astăzi este ziua ideală pentru a cunoaşte oameni noi. Aveţi nevoie de cunoştinţe noi care să vă scoată din monotonie, eventual de suportul unor oameni care să aibă acelaşi interes ca voi sau să provină din acelaşi domeniu de activitate. Un zâmbet larg deschide multe uşi, iar oamenii se bucură de energia pe care o emanaţi, chiar dacă vorbim despre apropiaţi sau oameni necunoscuţi vouă.

Pești

Peştii ar trebui să-şi ţină gura astăzi. Aveţi grijă la ceea ce spuneţi că nu se ştie pe cine puteţi deranja cu afirmaţiile voastre şi s-ar putea să achitaţi o notă de plată destul de scumpă. Nu vă jucaţi cu sentimentele oamenilor, nu puneţi întrebări care ar putea duce la producerea unui scandal şi, în general, nu transmiteţi tipuri de mesaje pe care nici voi nu aţi vrea să le primiţi. Ţineţi cont de faptul că viitorul vostru profesional depinde de modul în care gestionaţi momentele delicate.
sursa : observator.tv