NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Vacanţă de vis alături de persoana iubită

O zi frumoasă, liniştită, benefică în afaceri şi plină de oportunităţi în dragoste. Aveţi grijă de sănătatea voastră şi acceptaţi ofertele celor în care aveţi încredere. Astrologii anunţă veşti bune pentru această zi. 

Berbec

Berbecii sunt nostalgici, iar în această zi gândurile le vor fi îndreptate spre trecut. Acest lucru nu va interfera însă cu afacerile actuale. Dacă aveţi vreun proiectd e semnat fiţi cu mare băgare de seamă şi analizaţi toate opţiunile. Sprea seară s-ar putea să daţi nas în nas cu trecutul. Mai exact, o veche cunoştinţă s-ar putea să reapară în vizorul vostru, după mulţi ani de absenţă.
 

Taur

Taurii trebuie să fie mai atenţi cu cheltuielile. Banii nu sunt doldora în portofel, aşa că nu prea vă puteţi arunca asupra tot felul de achiziţii scumpe şi probabil inutile. Gândiţi-vă totuşi la vacanţă şi la locaţia pentru această vară. Poate aveţi şansa să găsiţi o ofertă foarte bună pentru o destinaţie de vis.
 

Gemeni

Gemenii sunt uşor lipsiţi de entuziasm astăzi, dar nu vor exista conflicte sau evenimente majore care să le ofere o stare negativă. Aveţi răbdare şi discutaţi deschis atât în dragoste, cât şi la serviciu, pentru a evita diferite situaţii tensionate. Seara, petreceţi timpul în compania celor dragi şi bucuraţi-vă de puţină relaxare.
 

Rac

Racii s-ar putea confrunta cu probleme de ordin financiar. Cheltuielile din ultima perioadă riscă să-i lase cu portofelul gol, exact atunci când intervin evenimente neașteptate. Chiar dacă pare o misiune imposibilă, încearcă să pui deoparte o sumă, fie ea modestă, în cazul în care apar urgențe. Îți vei mulțumi cu siguranță.
 

Leu

Leii sunt puși pe cucerit și nimic nu poate să-i oprească. Energia lor molipsitoare, pofta de viață și simțul umorului îi face irezistibili, mai ales la evenimente de societate sau petreceri. Așa că nativii din zodia Leu ar face bine să iasă cât mai mult din casă, chiar dacă nu au mari așteptări. Dragostea apare în cele mai ciudate locuri și momente.
 

Fecioară

Fecioarele riscă să piardă un semnal foarte important din partea persoanei iubite, în special dacă aceasta are un caracter timid. Este posibil ca unele tensiuni să fi atins punctul culminant, iar nevoia de dialog să fie urgentă. Nu lăsa problemele să se agraveze, doar pentru că momentul pare nepotrivit pentru o discuție de cuplu. Cu cât mai repede vă spuneți adevărul în față, cu atât mai bine.
 

Balanţă

Ai toate şansele să rezolvi cu succes problemele personale. Asta va contribui la aspectul tău atractiv, la farmecul personal şi la buna ta dispoziţie. Ar fi bine însă să stai departe de eventualele tentatii amoroase cu oameni căsătoriţi. Există un risc mediu în ceea ce priveşte latura financiară a vieţii tale, de asemenea nu e indicat să faci experimente astăzi. Mai ales că ele ar putea dăuna portofelului sau sănătăţii.
 

Scorpion

E nevoie să ai un scop foarte clar astăzi. Şi mai ales să planifici clar toate mişcările pentru a atinge acest scop. E posibil să fie nevoie să faci faţă unui test important, pe care nu l-ai mai trecut până acum. Dacă ai pus de curând capăt unei poveşti de dragoste, nici să nu îţi treacă prin cap să o reaprinzi. Abţine-te mai bine de la orice fel de flirt.
 

Săgetător

Singura problemă care ar putea apărea astăzi este lipsa banilor. E posibil să nu ai suficiente fonduri pe card, ca să faci toate plăţile. Altfel, dincolo de finanţe, vei avea o zi plină de succese. Poţi semna un contract promiţător, sau să începi o relaţie fericită de iubire. Cei tineri se pot pune pe treabă şi să conceapă un plan de afaceri, au şanse mari de reuşită.
 

Capricorn

Capricornii au chef de joacă și flirt, așa că cine le iese în cale va avea parte de surprize. Nu este exclus ca, dintr-un schimb de replici mai amuzant, cu o persoană atrăgătoare, să iasă scântei imposibil de trecut cu vedea. Este o zi propice pentru cei îndrăgostiți, dar și pentru cei care încă își caută jumătatea.
 

Vărsător

Vărsătorii se comportă de parcă ar fi pe o insulă tropicală, alături de un cocktail rece și o plajă fierbinte, spre nedumerirea celor din jur. Dacă nu a venit încă vacanța nu are niciun sens să visezi cu ochii deschiși, riști să-ți strici cheful de muncă și să-ți îngreunezi singur ziua. Ocupă-ți mintea cu lucrurile concrete, rezolvă problemele care apar la totul pasul, va veni și clipa relaxării.
 

Pești

Peștii au noroc cât pentru o lună. Totul le merge ca pe roate, entuziasmul este la cote înalte, iar Cupidon îi urmărește peste tot. Singura lor problemă este că nu prea știu pe cine să aleagă, din uimitoarea „ofertă”. Nativii din zodia Pești ar face bine să nu uite, însă, că norocul trece și numai deciziile corecte rămân. Ar fi păcat să piardă oameni de calitate doar pentru că trec printr-o perioadă bună.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata