NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Vărsătorii au nevoie de o bună și meritată vacanță

Astăzi suntem foarte bine aspectați la capitolul job, iar unii dintre noi, vom avea parte de schimbări majore în viață. 

Capricorn
Capricornii pot avea momente când simt că toată lumea este împotriva lor. Astrele vă recomandă să priviți din altă perspectivă unghiurile pentru că s-ar putea să vă răzbunați pe oamenii care vă vor binele.
Vărsător
Nativii Vărsător au nevoie de o bună și meritată vacanță. Ați muncit din greu în ultimele luni, i-ați așteptat pe colegi, iar acum este momentul să vă cereți drepturile. Dacă nu vă neglijați timpul liber, nu va exista timp pe la doctor.
Pești
Pentru Pești prietenii înseamnă uneori la fel de mult ca propria familie. Însă atunci când vă dau sfaturi sau chiar vă critică, o luați prea personal. A trebui să lucrați mai mult la capitolul înțelegere și s vedeți dacă poate au dreptate.
Berbec
Unii colegi le pot contesta Berbecilor poziția pe care o au la locul de muncă. Însă astrele prevăd schimbări majore așa că fiți pregătiți de răsturnări de situație și veți avea doar de câștigat.
Taur
Este momenul ca Taurii să se desprindă de parteneriatele neprofitabile, indiferent cp este vrba despre relația matrimonială sau despre cea profesională. Sfatul astrelor este să analizați cu atenție plusurile și minusurile înainte de a lua o decizie.
Gemeni
Planul educațional le va acapara Gemenilor dorința de perfecționare într-un anumit domeniu sau de ce nu de reorientare. Vă face să căutați modalități prin care să evoluați profesional. Însă trebuie să vă pregătiți și un buget.
Rac
Melancolia îi va face pe Raci să se gândească la trecut mai mult decât de obicei. Răscoliri sufletești și amintiri neplăcute, un gust amar peste care puteți să treceți doar dacă vă desprindeți de situațiile acestea și încercați să vă raportați diferit la persoanele implicate.
Leu
În ceea ce îi privește pe Lei există riscul unor conflicte în familie. Pe de altă parte sunteți favărizați în vânzarea sau cumpărarea unei locuințe însă decursul unei moșteniri poate decurge excelent.
Fecioară
Călătoriilor de afaceri le poate aduce fecioarelor o nouă funcție care implică și mărirea salariului sau o primă. De asemenea, zona spirituală s-ar putea să vă precupe mai mult așa că puteți să apelați la cursuri online.
Balanță
În cazul Balanțelor cheltuielile sunt inevitabile. Ar trebui să vă rezumați la strictul necesar, pentru că nu este o zi bună să faceți shopping, și nici în afaceri investițiile nu sunt recomandate.
Scorpion
Scorpionii pot relaționa cu multă lume, iar comunicarea poate atinge cote înalte și în mediul de business. Ateține însă cum abordați subiectele sensibile și nu uitați să apelați la diplomație în discuțiile cu superiorii.
Săgetător
Săgetătorii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor. Dacă anumite dureri nu sunt fizice, cel mai bine ar fi să vă deschideți în fața cuiva drag.
SURSA: a1.ro
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"