NordNews
Avem ce spune

HOROSCOP | Vărsătorii revin cu picioarele pe pământ

Horoscopul zilei de 27 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor avea parte de evenimente memorabile care să-i aducă mai aproape de realitate.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de surprize legate de prieteni și este posibil ca niște planuri făcute împreună cu aceștia să ia o întorsătură neașteptată. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație în relația de cuplu. Dacă nativii care au relații de lungă durată le pot consolida, cei care se află la început ar putea pune punct.
 

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de surprize neașteptate legate de sectorul profesional și este posibil ca niște aspecte ce țin strict de carieră să ia o altă întorsătură. Nativii pot primi responsabilități și sarcini noi, pot fi supuși unor decizii ale șefilor care să-i ia prin surprindere sau pot fi trași la răspundere pentru niște acțiuni. Luna Plină formată astăzi, însoțită cu eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație legate de imagine și de felul în care nativii sunt priviți la locul de muncă.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de surprize legate de niște activități întreprinse în direcția cunoașterii, a informării și a învățării. Posibil ca nativii să se retragă de la niște studii, să renunțe sau, din contră, să finalizeze un curs, însă să nu reușească să-și ia diploma aferentă. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație vizavi de o călătorie. Fie nativii nu mai pleacă într-o vacanță planificată, fie, din contră, cineva le face o surpriză neașteptată și îi invită într-o călătorie.

Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de surprize legate de sectorul financiar. Dacă unii nativi pot primi o sumă de bani neașteptată, alți nativi pot pierde o sumă de bani ca urmare a unei investiții neinspirate. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație legate de venituri, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să fie prudenți în cheltuirea banilor.

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de surprize neașteptate în sectorul relațional, indiferent că este vorba de relația cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri. Acolo unde se dorește și există sentimente, nativii pot lupta pentru consolidarea relației de cuplu, însă în relațiile nou începute riscul de despărțire tinde să crească. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație la capitolul amoros, însă și legate de proiectele și colaborările pe care nativii le au.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de surprize neașteptate la locul de muncă. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație în relațiile cu colegii, cu șefii, în ceea ce privește sarcinile și responsabilitățile avute, iar nativii se pot consuma peste măsură și astfel să-și afecteze starea de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativi să se odihnească mai mult și să evite stresul, iar acolo unde există afecțiuni cardiovasculare să existe mai multă prudență. De asemenea, riscul de luxații și traumatisme osoase este mare.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de surprize legate de sectorul amoros. Nativii pot primi o invitație din partea partenerului pentru a pleca într-o vacanță, însă acolo unde planul este făcut deja, s-ar putea anula sau amâna. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație în relația de cuplu, iar dacă unii nativi pun problema despărțirii, alții pot oficializa o relație ținută secretă până acum. Nativii singuri se dedică activităților recreative și aventurilor de natură să-i detensioneze și să-i scoată din cotidian.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de conflicte, chiar adevărate bătălii am putea spune, cu membrii familiei, în special cu părinții și nu este exclus ca niște relații să se încheie acum. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație nu doar în familie, ci și legate de casă, de niște planuri făcute cu locuința, chiar cu tentă oficială, juridică.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de dialoguri greoaie cu cei din jur, presărate cu neînțelegeri și scandaluri. Nativii pot afla secrete care să schimbe cursul unor întâmplări. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație în relația cu rudele, dar și în ceea ce privește o călătorie care, fie se va amâna, fie va veni cu surprize neașteptate.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de surprize legate de sectorul financiar. Nativii pot primi mai puțini bani decât se așteptau în urma unui proiect sau o plată le va fi amânată, anulată. Încasări de bani anevoioase. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație legate de bani sau de niște planuri care aveau la bază o investiție materială. Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să cheltuie cu prudență și pe cât posibil să facă economii.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător par să revină cu picioarele pe pământ. Nativii pot avea parte de niște evenimente care să le capteze toată atenția și să le aducă surprize în plan personal. Luna Plină se formează întocmai în semnul lor, însă nu vor culege roadele activităților întreprinse până acum, ci, însoțită fiind de eclipsa totală de Lună, le poate aduce nativilor răsturnări de situație care să-i ia prin surprindere, însă de natură să-i mobilizeze. Cea mai vizată este axa relațională, iar Vărsătorii sunt sfătuiți să fie prudenți în dialogul cu partenerul de cuplu sau partenerii de afaceri.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de surprize neașteptate, bune sau rele, la locul de muncă și sunt sfătuiți să nu se precipite, ci să ia lucrurile cu calm. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce disconfort în sectorul sănătății, iar nativii cu afecțiuni cronice pot simți din plin influența sa. Se pot manifesta disfuncții legate de văz, auz, dar și de sistemul osos și cardiovascular. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi îndeamnă pe nativi la odihnă, să nu se suprasolicite și să nu facă abuzuri de niciun fel.
sursa: cancan.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"